Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Razocaran nad prijateljstvom zenske

Razocaran nad prijateljstvom zenske

Sem locen 50 letnik v sportni kondiciji z lepo postavo.

Pred trmi meseci nazaj sem spoznal zensko z osnovnosolskimi otroki mojih let. Je simpaticna ,postavna ,urejena .

Trenutno samo prijateljujeva, hodiva v hribe ,kolesariva smučava skratka imava iste poglede pa tudi razmišljanja.

Omenil sem ji resno zvezo, za katero bi pa ona bila sele čez ,kot prvo pa ,da se dobro spoznava, do tukaj vse OK.

Moti me pa to, ker ima kar nekaj prijateljev z katerimi se posamezno dobiva preko tedna.Z njimi hodi na smučanje,gre v hribe,gre tect na smučeh gre na kolo skratka vidim ,da sem na seznamu vedno zadnji.

Nikakor ne posteka, da ji hočem dopovedat ,da mislim resno kar ji non stop tudi dokazujem ter nudim.

V prejšnji vezi sem bi zelo razocaran ,iz te veze sem odšel popolnoma brez prave volje do iskanje druge partnerice .

Njej bi resno nudil popolnoma vse novo hišo pomagal bi ji pri vseh opravilih ji financiral karkoli.

Eden iz med prijateljev, je bil tudi njen bivši ki ga sicer ne prenese ampak sta ostala samo prijatelja  , bila sta celo stiri leta in pol partnerja nista pa živela skupaj.

Ne vem kaj naj storim?

Noro sem zaljubljen vanjo, a sem vedno na zadnjem mestu. V desetih do štirinajstih dneh se dobivam z njo priblizno enkrat na rekreaciji.

Čakam na njeno sporocilo vcasih mi sporoci tako kot danes sem sla laufat s prijateljem.

Razočaran sem nevem kaj naj naredim?

Pri svojih letih ,bi rad spoznal zensko za resno zvezo,ne vem pa če to vodi v resno zvezo kot je pri meni.

Prosim tiste ki ste imeli podobno usodo za kakšen koristen nasvet.

Res bi bil vesel ,se posebej ker sem bil toliko let samski in nimam na tem področju popolnoma nobenih izkušen.

Žalosten in brez prave volje za prihodnost me popolnoma ubija.

Pa srečno in zdravo 2022

Ženska zvestoba je zelo podobna pasji. Traja, dokler ne pride mimo kdo s klobaso.

Cakas, da te poklice, zakaj pa ti njo ne poklices in povabis kam?

Druga stvar, ti zdaj si, vprasanje do kdaj bos, ce bos, prijatelji so pa bili pred teboj in bodo tudi ostali po tebi, kdor skensla prijatelje zaradi partnerja, je bedak!

In se to, povabi zensko se kam drugam, ne samo na rekreacijo.

Stari, si ji povedal, da želiš več z njo. Če jo to ne prepriča, da najde malo več časa zate in spoznavanje je pravilni postopek… zaželiš ji vso srečo v življenju… obrat na levo… in greš svojo pot naprej. Okoli nje pa naj se gužva kdor se hoče… ker ti jo resno ne zanimaš. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=CZ79Rpv3kNk

Je to parodija na tisto temo o enem preveč zagretem izpred parih dni?

Najdi drugo. Ni edina. Očitno ji ugaja samskost.

Če ima pa katera namen me spoznati, je pa tudi dobrodošla.

Sem iz okolice Sencurja.

Odgovor na objavo uporabnika
Epic Fail, 01.01.2022 ob 11:50

Stari, si ji povedal, da želiš več z njo. Če jo to ne prepriča, da najde malo več časa zate in spoznavanje je pravilni postopek… zaželiš ji vso srečo v življenju… obrat na levo… in greš svojo pot naprej. Okoli nje pa naj se gužva kdor se hoče… ker ti jo resno ne zanimaš. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=CZ79Rpv3kNk

??? se mi je kar zdelo da bom dobil kmalu pravi odgovor.

Povedala je, ona bi bila za resno šele čez …

Glede na njene aktivnosti še z ostalimi, tipa teren. Če je pa s temi drugimi že pred teboj pohajkovala, ti je pa tudi povedala, da bi te rada prej bolje spoznala. Za sabo ima očitno partnerstvo, s katerim je ustvarila osnovnošolce. In v treh mesecih pač res glih ne spoznaš, sploh če se dobiš enkrat na teden.

Če je pa eden od kvazi prijateljev njen bivši, ki ga celo ne prenese, s katerim je bika 4 leta, je otrok, a nista živela skupaj, pa je zato morda zgolj izgovor, da še ne bi, ker vseeno upa, da bo z bivšim nazaj. Če nekoga ne preneseš, ne pohajkuješ potem z njim kar tako. A pol miži, ko gre z njim pohajkovati?

Hiti počasi, da ne boš spet razočaran. Poskušaj malo izklopiti čustva z neučakanostjo. Boš opazil tisto, kar v trenutni zaslepljenosti morda ne.

ne veš kaj naj narediš???

POSTAVI SE ZASE in jo odfukaj iz svojega lajfa!

Mislim tipi halooo kaj je z vami???? Vi ste res prfuknjeni do konca, ko padate na bičice potem pa ves ženski rod krivite zaradi tega. Poglej poštene te vam teh svinjarij ne bodo počele. Torej razišči VZROK zakaj te privlačijo prasice in ne poštene ženske!

Mislim…tok si lep, postaven in krasen, ona pa še kar premišlja?

??????

Zdaj vidim, zakaj je nastal patriarhat, v katerem si si ženo enostavno kupil, pa če je ona hotela ali ne.

Zaletel si se v njeno postavo in ne karakter, očitno veliko daš na izgled. Kar sicer ni nič narobe. Še celo odebelil si besedo, da je postavna. Ok, super zanjo, po tvojem pisanju sodeč pa boš spet ta kratko potegnil, ker če je s tabo v vezi in ima šoloobvezne otroke, medtem pa bezlja okoli s kolegi, to ni dober znak. Če ji maksimalno izkazuješ naklonjenost, pozornost in ji daješ vedeti, da si pripravljen z njo ustvariti dom, ona pa z drugimi na smučanje, je čas, da se sprijazniš, da ni zate. Vedno se najdejo sorodne duše.

wd40a148, 01.01.2022 ob 11:31

Ženska zvestoba je zelo podobna pasji. Traja, dokler ne pride mimo kdo s klobaso.

Sem te imela za midrejsega.

Tako se vsiljuješ ubogi ženski, da to meji že na posilstvo. Tako nadlegovanje bi moralo biti strogo kaznivo po zakonu.

Velikoo, prevec v glavnem moških se nalima na fasado in vsakic isto, pricakuje pa vsakic boljsi izplen. Joj, banana, spet bom padu

Hahajaja, 01.01.2022 ob 12:47

Sem te imela za midrejsega.

Sem mider, kolkor sem:-DDD

Desperadodajka, 01.01.2022 ob 12:48

Tako se vsiljuješ ubogi ženski, da to meji že na posilstvo. Tako nadlegovanje bi moralo biti strogo kaznivo po zakonu.

Heheheh srečnega pa zdravega ???

Če si ta prav dec jo boš hitro odjebal in se nehal cmerat. Ta ni zate, to je vsem jasno.

wd40a148, 01.01.2022 ob 12:54

Sem mider, kolkor sem:-DDD

Ok ,tudi to v redu:)

Če ima toliko moskih prijateljev pa se bivsega vmes, ji ti pasejo za bildanje ega, da je lepa, da je postavna, da ni za odpis. Tudi ti si eden izmed njih, prvo si omenil njeno zunanjost, kako je postavna, lepa itd. Verjetno ji moski laskate s tem in zakaj bi se ona temu odpovedala.

Prijateljstvo resna veza, 01.01.2022 ob 11:25

Sem locen 50 letnik v sportni kondiciji z lepo postavo.

Pred trmi meseci nazaj sem spoznal zensko z osnovnosolskimi otroki mojih let. Je simpaticna ,postavna ,urejena .

Trenutno samo prijateljujeva, hodiva v hribe ,kolesariva smučava skratka imava iste poglede pa tudi razmišljanja.

Omenil sem ji resno zvezo, za katero bi pa ona bila sele čez ,kot prvo pa ,da se dobro spoznava, do tukaj vse OK.

Moti me pa to, ker ima kar nekaj prijateljev z katerimi se posamezno dobiva preko tedna.Z njimi hodi na smučanje,gre v hribe,gre tect na smučeh gre na kolo skratka vidim ,da sem na seznamu vedno zadnji.

Nikakor ne posteka, da ji hočem dopovedat ,da mislim resno kar ji non stop tudi dokazujem ter nudim.

V prejšnji vezi sem bi zelo razocaran ,iz te veze sem odšel popolnoma brez prave volje do iskanje druge partnerice .

Njej bi resno nudil popolnoma vse novo hišo pomagal bi ji pri vseh opravilih ji financiral karkoli.

Eden iz med prijateljev, je bil tudi njen bivši ki ga sicer ne prenese ampak sta ostala samo prijatelja  , bila sta celo stiri leta in pol partnerja nista pa živela skupaj.

Ne vem kaj naj storim?

Noro sem zaljubljen vanjo, a sem vedno na zadnjem mestu. V desetih do štirinajstih dneh se dobivam z njo priblizno enkrat na rekreaciji.

Čakam na njeno sporocilo vcasih mi sporoci tako kot danes sem sla laufat s prijateljem.

Razočaran sem nevem kaj naj naredim?

Pri svojih letih ,bi rad spoznal zensko za resno zvezo,ne vem pa če to vodi v resno zvezo kot je pri meni.

Prosim tiste ki ste imeli podobno usodo za kakšen koristen nasvet.

Res bi bil vesel ,se posebej ker sem bil toliko let samski in nimam na tem področju popolnoma nobenih izkušen.

Žalosten in brez prave volje za prihodnost me popolnoma ubija.

Pa srečno in zdravo 2022

KOlkrat pa gre ona na tek in gore in v 14dneh.

Tece zihr vsak dan.

Za kako uro.

Sej bi lahko sli skupi tect in ti in njen kak kolega in ona.

Hocem povedat

Ce bi vidva bla resna.

Ona se ne bi hotla kr odpovedat tem moskim kolegom.hotla bi laufat z njimi.

Itd.

Kaj bi pa ti na to rekel.

Ce jo hoces jo malo preizkius.

Rezerviran bod v smsjih.

Ne odg takoj.

Redkobeseden.

Ce ji je neki do tebe. Bo takoj zaznala.in te  vprasala.

Sama imam podobno izkušnjo, s tem da sem ga jaz že postavila pred vrata. Vedno je imel vse zmenjeno, vedno poln urnik, ko sem pa sama predlagala recimo nedeljo popoldan na izlet je bil pa odgovor “ti še sporočim, ker ne vem”, za vse ostale je pa vedel in splaniral 14 dni prej, ali še več. Pa 1x, pa 5x, ne, ne gre. Ne moreš nikogar prisilit da se rad druži s tabo, ne glede da bi ti rad izlete, prosti čas, druženja doživel z njim.

Ne gre se da ne dojame, seveda tvoja simpatija vse dojame, ampak ti ne dojameš. Nehaj se slepit, tudi sam si splaniraj dneve, pojdi, čeprav te boli da ni s tabo. Vem kako je to. No, jaz sem spregledala, tudi opozorila, pa sem se potem sama sebi smejala kako trapasta sem, ena rezerva pač. Skratka, sem zaključila z njim.

zanimivo962, 01.01.2022 ob 14:25

Sama imam podobno izkušnjo, s tem da sem ga jaz že postavila pred vrata. Vedno je imel vse zmenjeno, vedno poln urnik, ko sem pa sama predlagala recimo nedeljo popoldan na izlet je bil pa odgovor “ti še sporočim, ker ne vem”, za vse ostale je pa vedel in splaniral 14 dni prej, ali še več. Pa 1x, pa 5x, ne, ne gre. Ne moreš nikogar prisilit da se rad druži s tabo, ne glede da bi ti rad izlete, prosti čas, druženja doživel z njim.

Ne gre se da ne dojame, seveda tvoja simpatija vse dojame, ampak ti ne dojameš. Nehaj se slepit, tudi sam si splaniraj dneve, pojdi, čeprav te boli da ni s tabo. Vem kako je to. No, jaz sem spregledala, tudi opozorila, pa sem se potem sama sebi smejala kako trapasta sem, ena rezerva pač. Skratka, sem zaključila z njim.

Pametno!

Spet en ki se je neskončno zaljubil v eno na katero se mu pač takoj dvigne in laufa za njo kot potreben kužek križan z butlerjem in se trudi da bi bil bolj priden in ustrežljiv kot ostali “prijatelji” ki isto laufajo okoli nje in čakajo isto kot on. Da se jih usmili. Ko boš končno dojel da noče nič resnega s tabo (niti z ostalimi “prijateljčki”), boste pa vsi besno tipkali kako so vse ženske grozne. Ubogi reveži.  Ena z fajn ritjo vam pomiga pa tečete kot uslužni kužki kamor vas pošlje. Ampak ste pa alfa dedci itak :). Višja, bolj razvita, racionalna, zanesljiva vrsta ljudi. Dokler ne zagledate fajn jošk :). In to svet vodi. Ni čudno da je vse v riti.

Hvala vam za odgovore,vsaj vem kje sem.

Vcasih je človek preveč zatrapan pa res ne vidi dal od nosa.

Ce bo bo ce ne pa ne tako je to.

Ne smem si delati nekih utvar, bo kar bo.

Cas bo prinesel svoje.Vem da ni edina je popolnoma povprečna ženska z katero se po karakterju, razmišljanju zelo ujameva.

Verjamem pa  da nisem edini, ker je zelo preprosta skromna nobenemu se noče zamerit.

Bomo videli ,vcasih mi daje neverjetne signale da bi rada bila v bodoče skupaj ne razumem pa da to njeno prijateljstvo z ostalimi moškimi ne z reducira.

Kar bo pa bo.

Ce sem za katero zanimiv lahko tudi sam postanem ženski prijatelj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close