A se anticepilci počutite svobodne, ko stojite v vrsti na testiranje?
Pojem anticepilec ste skovali fašisti, da lahko izvajate zločin in genocid ter za vso zlo krivite neke neobstoječe anticepilce.
Sicer pa se še nikoli nisem testiral in vsepovsod grem normalno brez nagobčnika. Včeraj na pošto, danes v Merkur, v knjižnico..Vsepovsod brez pct in brez nagobčnika. Mi je pred Merkurjem nek fašist težil z nekim pct, sem mu povedal, da tega nimam in da jaz ne bom njemu nič kazal. Kaj si fašist sploh dovoli od mene zahtevati nek dokument. Sem ga poslal nekam in šel naprej.
Fašisti debilni se speljite nekam.
vatikanske ječe, 30.12.2021 ob 18:31
Nočem se sploh dotikati, zakaj je kdo za ali proti. samo tako s praktičnega vidika me zanima, ali se počutite svobodne, ko stojite na vrsti za test, ki ga potrebujete za recimo obisk frizerja, knjižnice, prireditve, česarkoli?
Ne stojimo v nobeni vrsti. Če že potrebuješ uradni test, ga lahko opraviš na vsakem koraku. Testni centri rastejo kot gobe po dežju, ker je to zdaj velik biznis. Sicer pa v izogib kakršni koli bolezni ne hodim tja, kjer lahko kaj poberem: veletrgovine, gostilne, zaprti prostori z množico ljudi… Delamo od doma, hodimo v naravo. Iz trgovine ti pa danes vse prinesejo do vrat. Lasje so lahko tudi malo daljši 🙂
Robi917, 30.12.2021 ob 18:46
Pojem anticepilec ste skovali fašisti, da lahko izvajate zločin in genocid ter za vso zlo krivite neke neobstoječe anticepilce.
Sicer pa se še nikoli nisem testiral in vsepovsod grem normalno brez nagobčnika. Včeraj na pošto, danes v Merkur, v knjižnico..Vsepovsod brez pct in brez nagobčnika. Mi je pred Merkurjem nek fašist težil z nekim pct, sem mu povedal, da tega nimam in da jaz ne bom njemu nič kazal. Kaj si fašist sploh dovoli od mene zahtevati nek dokument. Sem ga poslal nekam in šel naprej.
Fašisti debilni se speljite nekam.
Pozabil si povedati, da mu nisi ti nič bevskal “fašist, fašist, debil” tako kot tukaj po forumu, ker bi jih fasal po gobcu.
Lepo si mu povedal, da nimaš potrdila, se poslovil, obrnil in odšel nazaj domov čepet na facebook. Zdaj pa čakaš in upaš, da boš lahko odšel enkrat drugič v Merkur, ko ne bo njega na vratih.
?
Ti, ti, lažnivi fašist Robi.
Meni je smešno, ko berem Slovence, ki delajo v Avstriji kako vpijejo in zmerjajo cepljene. Ne daj bože, da kdo omeni, da je cepljen, navalijo z vsemi mogočimi zmerljivkami nanj. Pa seveda vpijejo in zmerjajo Avstrijce, jim grozijo. Norijo, ker bo v Avstriji obvezno cepljenje. Grozijo, da ne bodo več delali v Avstriji. Avstrija bo bojda propadla brez slovenskih anticepilcev.
Tulijo kako 50.000 Slovencev, ki naj bi delali v AT, ne bo več delalo, da bodo vsi pustili delo. Potem pa ta največji tepec, skrbnik skupine, odpre anketo, kako bi on stranko uvdel pa jih samo tam kakih 300 reče, da bi ga podprli. Kje je potem tistih 50.000? A res mislijo anticepci, da so vsi Slovenci v AT taki bedaki?
Je pa zanimivo kako vpijejo po fb, grozijo Avstrijcem… potem pa v vrstah čakajo na teste, da lahko gredo sekerte v Avstrijo pucat. Še rit bi nastavili, da bi smeli it sekrete pucat v Avstrijo.
Pa, da se razumemo: daleč od tega, da bi bili vsi Slo v AT taki bedaki. Najhujši so pa tisti iz okolice MB in MBja, ki se dnevno vozijo in ja, testirajo in mislijo, da se bo AT ustavila brez njih :).
Kmalu boš tudi ti stal v vrsti za testiranje, tudi, ko boš imel že 6. odmerek v sebi.
Ravno danes so na CNN poročali, da letalski prevozniki razmišljajo, da necepljeni sploh ne bodo smeli več na letalo, cepljeni pa bi se morali pred vsakim poletom testirat. Ta ideja ameriških letalskih prevoznikov bo kmalu tudi v Evropi…
Včeraj sem se testirala zjutraj, ker sem šla za malo v službo podelat nujne stvari, potem pa na servis.
Danes sem šla še po nekaj stvari v trgovino prej popoldan in sem se šla testirat.
Test vzame ravno 2 minuti in 300 m ovinka, izvid mi prileti v aplikacijo na telefon. Ne čakam pri odvzemnem mestu.
Vem, da sem zdrava in ne morem nikogar okužiti.
Question291, 30.12.2021 ob 19:17
Če so sposobni pocepit celi svet… ( elite globalistične…).
zakaj niso sposobni lačnih otrok po svetu nahranit…( Jemen, Sudan, Etiopija…).
Ker jih ne briga za drugo kot samo denar, pohlep, nadvlada…in dolgčas , ja dolgčas jim je od vsega, zato rabijo svet uničevat…
Za selekcijo nekje poskrbi narava, drugje pa kemija, pardon, farmacija. Povsod nas je preveč, zato je treba imet nek plan .
Para Bellum, 30.12.2021 ob 19:09
Kmalu boš tudi ti stal v vrsti za testiranje, tudi, ko boš imel že 6. odmerek v sebi.
Ravno danes so na CNN poročali, da letalski prevozniki razmišljajo, da necepljeni sploh ne bodo smeli več na letalo, cepljeni pa bi se morali pred vsakim poletom testirat. Ta ideja ameriških letalskih prevoznikov bo kmalu tudi v Evropi…
Ja, cepljenje plus testiranje za pot v tujino. ne vidim problema.
Necepljenih se vsi izogibajo.
Hm, nisem se stala v vrsti, najvec je bil 1 pred menoj.
Se vceraj, gledam kontejner, 25 ljudi v vrsti, grem do drugega 200m naprej, nikogar, en moski v kontejnerju.
Danes pridem, en pred mano, grem v trgovino in nazaj mimo kontejnerja, jih je v vrsti stalo enih 15.
Ce bi morala cakat, se sigurno ne bi tetsirala.
vatikanske ječe, 31.12.2021 ob 12:57
Aja, pozabil sem, sej tudi v knjižnico ne hodite. Zato kr naprej težite s tem, kdo rabi šoping pa fitnes. To je ves vaš domet razmišljanja. Do lekarne , po fasungo, pa domov na kavč. Sej s takim načinom življenja res ne rabiš biti cepljen.
Kdo pa še hodi v knjižnico pobirat svinjarijo iz prešlatanih knjig? E-reader, pa imaš vse na netu. Aja, ti si še za leseno žlico, no saj potem ni čudno, da nasedeš na vse vrste propagande.
Forum je zaprt za komentiranje.