Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vam je lepa Lili Žagar?

Vam je lepa Lili Žagar?

Obraz, postava?

Ni čudno, da se je Potrču odtrgalo, če pa žena kaže niple po TVju.

Čist too mač presuha je.

Ko je prišla na sceno na kanalu A 100 let nazaj, mi je bila noro lepa. Zdaj, ko jo vidim v vseh možnih kotih in opravah, mi ni več tako všeč. Zdi se mi dokaj povprečna ženska, ki se zna naštimat včasih zelo dobro in tudi zelo mimo. Niplnov pa nisem videl, ampak vsaka jih ima 🙂

Vsaka zenska je po svoje lepa.

Lepa, ma zoprna, slaba voditeljica, obupen smeh, nerazgledana.

Ni mi simpatična.

Je spet na tv in kje?

Nič posebnega, s tem da mi je Nuša Lesar še stokrat bolj antipatična.

Lili ni bila nkol lepa. Povrh je se zoprna baba. Nusa lesar lusna do konca..

ka pa Ula Furlan. Vam je všeč?

Odgovor na objavo uporabnika
lilika643, 30.12.2021 ob 14:57

Obraz, postava?

Grdo se stara. Konjska faca, pa preveč filerjev. Postaja ista kot vse te  tetke z dolgimi obrazi in okroglimi umetnimi lički, eva Irg, iris Mulej in podobne

Vse so iste, vse ista mimika oz. nesposobnost mimike, suhljate psotave, preveliki umetni joški ki visjo od kosti in  filerji na koščenem obrazu.  Se bojim da bodo na dolgi rok postale spake.

ves kdo je lep?

tvoja mama

moja mama, 30.12.2021 ob 17:43

ves kdo je lep?

tvoja mama

Mame so večinoma lepe. Ker so še iz generacij naravnih žensk. Ne vse, večina pa.

Sem se en dan spravil gledat stare videe iz osemdesetih in še starejše, ko še ni bilo vse tako umetno. Prav užitek je gledat mlade ženske tistega časa. Naravno lepe, z naravnimi zobmi, ne z nekimi luskami, pa umetnimi facami.  Takrat so “plastične” ženske zelo izstopale, zdaj pa je cela scena takšna. In celo kr  ene navadne ženske, ki nimajo veze z estrado. Vse s temi račjimi usti kroglicami v licih. Kot da bi se hotele klonirat in postati vse iste.

Na začetku kariere je bila res lepa, zdaj pa ne vem kakšna je. Veliko naredita tudi styling in make up.

Kaj pa Tanja Postružnik?

podolgovati ksihti s konjskimi zobmi niso nic privlacni

ni lepa niti ona niti tina gaber in podobne

zagar verboten pa kj podobnega

ni mi všeč, 30.12.2021 ob 17:32

Grdo se stara. Konjska faca, pa preveč filerjev. Postaja ista kot vse te  tetke z dolgimi obrazi in okroglimi umetnimi lički, eva Irg, iris Mulej in podobne

Vse so iste, vse ista mimika oz. nesposobnost mimike, suhljate psotave, preveliki umetni joški ki visjo od kosti in  filerji na koščenem obrazu.  Se bojim da bodo na dolgi rok postale spake.

tocn to

Prava ženska lepota je Bernarda Marovt.

Tako sem zalostna, ko to berem. Kaj naj potem naredim, če mi je narava naklonila podolgovat obraz. Vse, ki imajo take obraze, ste označili za konjske, grde. Imam lepe lase, lepe zobe, lepo polt, sportno postavo. Ampak podolgovat obraz in sem avtomatsko grda. Ni fer, da se tako obklada zenske, ki smo urejene, skrbimo za videz, se znamo okusno sodobno obleći. Imam nizko samopodobo zaradi oblike kbraza, nikoli nisem veljala za luskano, sreca, da sem v poznih dvajsetih spoznala moza, ki sem mu vsec. Samo take pripombe me zabolijo se vedno. Kaj naj mi kirurg del obraza odreze po vašem, da ne bom grda, konjskega frasa, kot pravite. Torej po vasem so grde operirane, umetno nafilane, a tudi naravne, ce imajo podolgovat obraz

Meni je lepa, ampak izgleda zelo zatežena, kar me pa ne privlači.

A vam je všeč Darja Zvonc, ki vodi dnevnik?

Lepa, pametna in cepljena. Je bivsa studentka dr. Struklja.

Ups. To je Nusa Lesar.

Meni so lepe Manca Izmajlova, Nuška Drašček, Helena Blagne, Tanja Žagar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close