Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Cepljenje – krvni strdki

Cepljenje – krvni strdki

Pozdravljeni,

ali poznate koga, ki je imel nekaj časa po cepljenju krvne strdke ali druge zdravstvene težave? Lp

ne

Poznam dve osebi, ki sta umrli. Ena po drugem cepljenju, druga po tretjem. Oba zdrava in aktivna, žal preveč naivna, ker sta se cepila. Poznam se tri s strdki in ostale, ki so po cepljenju čisto spremenjeni karakterno. Na slabše seveda.

Ne, jih pa dobi 70% obolelih, ki potrebujejo zdravljenje v bolnišnici in čisto vsi na intenzivni.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1023, 29.12.2021 ob 21:08

Poznam dve osebi, ki sta umrli. Ena po drugem cepljenju, druga po tretjem. Oba zdrava in aktivna, žal preveč naivna, ker sta se cepila. Poznam se tri s strdki in ostale, ki so po cepljenju čisto spremenjeni karakterno. Na slabše seveda.

😀  😀  😀  😀  😀

Zanimivo, eni kar umirajo od cepiv. sama imam hude krčne žile, 4 operacije, cepljena z Astrazeneca, pa nobenih težav. Pa bi po vseh pravilih morala imeti, je tako? Ta cepiva so zlorabili antivakserji do maksimuma.

Djzt, 29.12.2021 ob 21:00

Pozdravljeni,

ali poznate koga, ki je imel nekaj časa po cepljenju krvne strdke ali druge zdravstvene težave? Lp

poznam, oseba je imela strdek v nogi, operacijo, po op so ugotovili,da jo je še kap, nekaj dni kasneje je umrla, seveda tega uradno niso pripisali cepljenju.

Sicer niso bili strdki, so bili pa drugi stranski učinki. Cepivo Johnson. Mesec po cepljenju utrujenost, manj energije. Jaz in moj partner, prav tako najina prijatelja. Jaz sem imela še mesec po cepljenju vsake toliko močne bolečine v roki, v kateri sem bila cepljena. Vsi smo v 20-ih, onadva sta pred tem že prebolela, midva ne. Kar poznam starejših, ki so bili cepljeni z Johnsonom, so vsi rekli, da jim ni bilo nič. Ostali, ki so bili cepljeni s Pfizerjem ali Zeneco, nikomur nič.

Ja, ena oseba stara 96, 5 mesecev po cepljenju. Jebemti cepivo!

Moj bratranec po 1.dozi Aste- strdek v nogi.

Ampak so rekli da ni od cepljenja.

Kakor ponavadi nobenih imen in priimkov, kraja kjer naj bi to bilo.

Ob neznanem času, na neznanem kraju se marsikaj dogaja.

Od vseh cepljenih kar jih poznam (cc 100) je imela probleme samo ena oseba, ampak je hipohonder, tako da so še ti problemi pod vprašajem.

Poznam eno gospo, ki ima nevrološke težave, noge jo ne držijo in v glavi se ji skoz vrti. Ne more stat. Poslušala je TV in se ustrašila, da ji bodo vzeli pravice. Poznam še dva polno cepljena, ki sta imela hude tezave-glavoboli in vročina. Poznala sem tudi starejšega gospoda, ki se je cepil in par dni zatem umrl.

Raje se pozanimajte, kdo vam kaj vbrizgava, ali je to za vas res nujno potrebno. Cepiva niso preizkušena! Ne pustite se, da vas zdrave cepijo.

Brat je umrl dvanajst dni po drugem odmerku zaradi kapi. Zdravniki so rekli, da ni povezano s cepivom. Pfizer.

Kakor ponavadi, 29.12.2021 ob 21:16

Kakor ponavadi nobenih imen in priimkov, kraja kjer naj bi to bilo.

Ob neznanem času, na neznanem kraju se marsikaj dogaja.

Pa ti nastej z imeni, priimki in krajem bivanja par zrtev kovida. Budalo.

Poznam, 29.12.2021 ob 21:54

Pa ti nastej z imeni, priimki in krajem bivanja par zrtev kovida. Budalo.

Kdo bi vam steklim tepcem zaupal kaj takega.

Ravno prav ste fukjeni v glavo, da bi bližnjim svojcem težili preko Facebooka ali kaj podobnega.

Ravno danes govorila z gospodom, ki je med prebolevanjem pokasiral pljucno embolijo. Na urgenci so zraven njega pomagali 3x cepljeni z enako diagnozo!? Sicer med zlahto in znanci noben tezav po cepljenju, za obolele sem pa le slisal, osebno vem le eno osebo + to zgoraj omenjeno, da je bilo hudo. Zelo razlicno torej in zato je nemogoce reci kaj je huje/ bolje. Ta prerekanja tu na forumu ne peljejo v konstruktivne debate.

V družini, 29.12.2021 ob 21:40

Brat je umrl dvanajst dni po drugem odmerku zaradi kapi. Zdravniki so rekli, da ni povezano s cepivom. Pfizer.

Enkrat je bratranec, v naslednjem sporočilu pa že brat?

ta forum vse prenese

Da. Jaz težave a srcem po prvem mrna in prijatelj strdki po jansennu.

2 osebi umrli po cepljenju v roku 8 dni.

Nikomur priznali povezave s cepljenjem.

A dihat nisem mogel tretji dan po cepljenju in nato še 2 meseca ne.

Kolegica je rekla, da je 6 mesecev – je sestra v bolnici, tak občutek imela kot bi skadila škatlo čikov. Kadi ne več že 9 let.

Meni tudi niso priznali mojih težav.  Nikomur jih ne.

A moram jaz dokazovati nekaj za kar ne podajam trditev? Svašta ste blesavi eni.

Za “Poznam”

Ja, seveda ti zvarki spremenijo tvoj karakter. Notri je grafen hidroksi, ki se veže na možganske celice in nevrone.

A lahko kaj bolj podrobno opišeš kako so se spremenili karakterno. So spremenili svoje navade? So bolj agresivni, hudobni, grobi,….?!

Jaz sem bolj anksiozna in tesnobna.

Za nobeno stvar ne priznajo.

Tudi težave z dihanjem in aritmijami.

Zame se je pri enem odmerku končalo. Da bi si rešila življenje sem pripravljena iti tudi v zapor. Ne veste kako je, ko se tako slabo počutiš – tudi aritmije, da ne moreš živeti. Od cepljenja dalje nisem bila na sprehodu. Ne morem.

Preiskave srca v mesecu marcu.

Napoved, 30.12.2021 ob 07:09

Jaz sem bolj anksiozna in tesnobna.

Za nobeno stvar ne priznajo.

Tudi težave z dihanjem in aritmijami.

Zame se je pri enem odmerku končalo. Da bi si rešila življenje sem pripravljena iti tudi v zapor. Ne veste kako je, ko se tako slabo počutiš – tudi aritmije, da ne moreš živeti. Od cepljenja dalje nisem bila na sprehodu. Ne morem.

Preiskave srca v mesecu marcu.

Zato pa se je treba boriti proti covid fašizmu in genocidu.

Če vam je mar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close