Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Cepljenje – krvni strdki

Cepljenje – krvni strdki

Odgovor na objavo uporabnika
Djzt, 29.12.2021 ob 21:00

Pozdravljeni,

ali poznate koga, ki je imel nekaj časa po cepljenju krvne strdke ali druge zdravstvene težave? Lp

Jaz imam povisan utrip srca. Pred cepljenjem v mirovanju, mirna 60/65 na minuto. Zdaj pa tudi 100. Cepljena septembra s Jansennom

Dve plati kovanca, 29.12.2021 ob 22:59

V družini, 29.12.2021 ob 21:40

Brat je umrl dvanajst dni po drugem odmerku zaradi kapi. Zdravniki so rekli, da ni povezano s cepivom. Pfizer.

Enkrat je bratranec, v naslednjem sporočilu pa že brat?

ne vem, čigav bratranec je imel težave. Jaz sem izgubila brata, njegovi otroci očeta, in ti ne dovolim, da se norčuješ iz nase izgube, jasno?

V družini, 30.12.2021 ob 07:32

ne vem, čigav bratranec je imel težave. Jaz sem izgubila brata, njegovi otroci očeta, in ti ne dovolim, da se norčuješ iz nase izgube, jasno?

ane kako so nesramni ti zagovorniki cepljenja, da na vsak način vsako izgubo hočejo prikazati kot laž. Tudi moja zgodba je resnična – gre za osebo iz družine –  babica mojega nečaka, pokopali smo jo maja. Iz spoštovanja do teh ljudi, ki so veliko pretrpeli ne dovolimo, da se kdorkoli norčuuje iz njih.

cepite se, če verjamete v to, me ne moti, jaz vsakega spoštujem in njegovo osebno voljo, samo težav po cepljenju in izgubljenih življenj in naših ljubljenih pa nimate pravice zanikovati in se iz tega norčevati. Žal so te zgodbe resnične in ne ne pišem jih zato, ker bi kogarkoli hotela prepričevat v kaj – ti zaradi mene se še kar cepi in verjami v cepivo, povem jo zato, ker je žal to res.

In nimate pravice nobene zaničevati te osebe, ker to še dodatno boli vse svojce. Tukaj se vidi kako nasilni ste postali in nesramni  s tem svojim posiljevanjem cepiv. Nobenega spoštovanja več.

hellyes, 30.12.2021 ob 09:07

ane kako so nesramni ti zagovorniki cepljenja, da na vsak način vsako izgubo hočejo prikazati kot laž. Tudi moja zgodba je resnična – gre za osebo iz družine –  babica mojega nečaka, pokopali smo jo maja. Iz spoštovanja do teh ljudi, ki so veliko pretrpeli ne dovolimo, da se kdorkoli norčuuje iz njih.

cepite se, če verjamete v to, me ne moti, jaz vsakega spoštujem in njegovo osebno voljo, samo težav po cepljenju in izgubljenih življenj in naših ljubljenih pa nimate pravice zanikovati in se iz tega norčevati. Žal so te zgodbe resnične in ne ne pišem jih zato, ker bi kogarkoli hotela prepričevat v kaj – ti zaradi mene se še kar cepi in verjami v cepivo, povem jo zato, ker je žal to res.

In nimate pravice nobene zaničevati te osebe, ker to še dodatno boli vse svojce. Tukaj se vidi kako nasilni ste postali in nesramni  s tem svojim posiljevanjem cepiv. Nobenega spoštovanja več.

Nekako ista nesramnost kot “umrl s korono, ne zaradi”….

Seveda ne bojo priznali. Sam Halozanko prebereš pa ti bo takoj jasno.

Tole sem Citirala. A hkrati sožalje.

Sprožite tožbo. Čimprej.

A bo delalo citiranje.

Ja, nas sosed. Kap ga je. Najprej zanikali, da je od c, potem priznali.

Ne ne dela pod tem komentarjem. Nesposobneži na med over.

Moji kom sestri, ki je po cepljenju izgubila brata.

Najprej vas hočejo odpraviti, da ni povezave. Takšna so navodila. Zato je potrebno že v startu z odvetnikom.

Ali bi jim bil dokaz krvna slika, recimo da jo naredis pred in po cepljenju, v kolikor se kaj zakomplicira po cepljenju? V kolikor bo obvezno, studiram v tej smeri.

Kakor ponavadi, 29.12.2021 ob 21:16

Kakor ponavadi nobenih imen in priimkov, kraja kjer naj bi to bilo.

Ob neznanem času, na neznanem kraju se marsikaj dogaja.

A ti bi kar imena in priimke. Pa še naslov.  A si gladko, dete? Kaj je tebe treba bilo, dete blazno, dete ……no.

Sprenevedanje, 30.12.2021 ob 09:26

Ne ne dela pod tem komentarjem. Nesposobneži na med over.

Moji kom sestri, ki je po cepljenju izgubila brata.

Hvala. Najbolj boleče je, da nihče ne prizna odgovornosti. Brat je bil zdrav sportnik brez kakršnekoli zdravstvene težave in oče majhnim otrokom. Verjel je v znanost in medicino, zdaj pa ta njegovo smrt obravnava zviška in s sprenevedanjem.

Anonimno 1023, 29.12.2021 ob 21:08

Poznam dve osebi, ki sta umrli. Ena po drugem cepljenju, druga po tretjem. Oba zdrava in aktivna, žal preveč naivna, ker sta se cepila. Poznam se tri s strdki in ostale, ki so po cepljenju čisto spremenjeni karakterno. Na slabše seveda.

Tapa zmaga… po cepljenju so se cisto karakterno spremenili ???

Napoved, 30.12.2021 ob 07:09

Jaz sem bolj anksiozna in tesnobna.

Za nobeno stvar ne priznajo.

Tudi težave z dihanjem in aritmijami.

Zame se je pri enem odmerku končalo. Da bi si rešila življenje sem pripravljena iti tudi v zapor. Ne veste kako je, ko se tako slabo počutiš – tudi aritmije, da ne moreš živeti. Od cepljenja dalje nisem bila na sprehodu. Ne morem.

Preiskave srca v mesecu marcu.

Tako je tudi z mano po 1 x cepljenju z Astro Zeneco. Dihalna stiska, artmija, težave zaradi otežkočenega dihanja, močna izčrpanost.

In ne samo to! Nekje  3 tedne po cepivu sem težko zbolela za hudim prehadom, ki je trajal kar 2 meseca, nazadnje pa se je na krvni sliki pokazala popolnoma porušen imunski sistem in popolna odsotnost eozinofeilcev, nujnih delcev od levkocitov – belih krvnih telesc, ki skrbijo za preprečevanje okužb v telesu! Trpela sem cela 2 meseca nonstop nahod, močnejšo bolečino v grlu, vneto žrelo, kašelj podnevi in ponoči, mokri in suhi. Poleg stalnega šraufanja v črevesju ne glede na hrano.

Zakaj je cepivo tako poslabšalo mojo kri, konkretno bele krvne celice, da sem bila tako dolgo ves čas odložna okužbam? Zdaj sem se po 2 mesecih komaj ven izvlekla! Osebna zdravnica mi pravi, da vsak prehlad traja max 7 do 10 dni, razen kašlja. Že 6 tednov jemljem cink, C in D vitamin v visokih dozah, pa mi je malo bolje, ampak še nisem čisto izven.

Moja znanka ima po cepljenju tako slabo kri, da rabi injekcije železa, po telesu pa velike modrice. Temu primerno je njeno počutje, komaj se vleče naokoli. Dolgo niso hoteli priznati, da gre za posledico cepiva. Sodelavec ima močne glavobole. Tudi njega prepričujejo, da se mu je glavobol kar tako pojavil. V naši okolici je zaradi infarkta umrl mlad fant, še en pa ga je sicer preživel, a je samo še senca sebe. Oba sta bila zdrava, vsaj en se je precej ukvarjal s športom.

Ravno ta teden od soseda brat. Je bil pri njemu na obisku, ko je koncno sel na prigovarjanje vseh na urgenco. Strdek.

Da, osebno poznam 26 ljudi,ki so po cepljenju fasali infarkt,plkjučno embolijo,kap in 8 smrtnih žrtev zaradi kapi. Prizna noben ne,trdijo,da zaradi starosti. Letos beležimo največ krvnih strdkov kot kadarkoli prej.

soseda ima hude glavobole zaradi strdkov.

nevrokirurg ji ni mogel pomagati.

ji je rekel, da je velika nevarnost za kap.

dva kolega infarkt po cepljenju.

Res, 30.12.2021 ob 09:49

A ti bi kar imena in priimke. Pa še naslov.  A si gladko, dete? Kaj je tebe treba bilo, dete blazno, dete ……no.

Ja težko je objavit tisto česar ni, kajneda? Ne verjamemo vsi rekla kazala budaleštinam.

Zakaj le misliš, 31.12.2021 ob 18:35

Ja težko je objavit tisto česar ni, kajneda? Ne verjamemo vsi rekla kazala budaleštinam.

Lajdra. A ti bi kar po forumu imena. In kaj boš pol nadlegovala folk? Gamad primitivna.

Tast je dobil tri dni po prvem odmerku Pfizerja pljučno embolijo. Komaj do ga rešili…

Torej vsi smo enotni, da mrna in dnka cepiva proizvajajo spike proteine in nam veselo razlagajo kako ti proteini proizvedejo imunsko reakcijo na virus, ker virus se pripopa na ta spike protein. Tukaj se še vedno strijam. Samo potem telo razbere, da je spike protein in vse celice, ki ga proizvajajo ali nosijo nevarne in jih uničujejo. Samo na tej točki postane vsa zadeva nora. Levkociti začno napadati tako celice znotraj žile in s tem povzročajo, da te celice odmirajo in se zlepijo skupaj kar posledično pripelje do strdeka. Hkrati pa napadajo tudi levkocite, ki so nujni za mašenje žil pri ranah. Vete kam to pripelje?! Nimate več načina, da bi telo ustavilo krvavitve hkrati pa vas začno zdravit z zdravili za redčenje krvi, ker imate strdeke. Vi mislite, da zdravniki delajo prav in umrete misleč, da vas rešujejo zdravniki pa mislijo, da ste umrli za posledicami covida.

Delam v enem od ZD , pa poznam samo eno gospo, imela po cepljenju glavobole, ostalih cca400 nobenih težav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close