Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cela Evropa se zapira pred antivaksarji

Cela Evropa se zapira pred antivaksarji

Vedno več držav za tujce povzema cepljenost + testiranje kot pogoj za vstop.

S tistim vašim “sem testiran in zdrav” boste lahko palamudili samo še po domači gmajni.

Torejr avno obratno, kot antivaksarji tvezite. Tisti vaši testi bodo dobri samo za brisanje riti, če niso podkrepljeni s cepljenostjo.

Odgovor na objavo uporabnika
vatikanske ječe, 28.12.2021 ob 22:41

Vedno več držav za tujce povzema cepljenost + testiranje kot pogoj za vstop.

S tistim vašim “sem testiran in zdrav” boste lahko palamudili samo še po domači gmajni.

Torejr avno obratno, kot antivaksarji tvezite. Tisti vaši testi bodo dobri samo za brisanje riti, če niso podkrepljeni s cepljenostjo.

Gre za največji nateg v zgodovini človeštva, ti pa o prestopu meje.

Pa kaj misliš, da imajo antivakserji denar za razvite države?

Oni bodo romali v tako opevano Bosno, Hrvaško.

Za neko Avstrijo, Nemčijo, Skandinavijo rabiš pa že kaj pod palcem.

Zakaj pa misliš, da toliko pljuvajo po Avstriji? Ker so fovš, ker ima Avstrija bistveno višji standard kot Slovenija. Zdaj pa bo antivaksarje po prstih.

Pa zakaj tako častijo Bosno? Ker se lahko poistovetijo z balkansko miselnostjo, revščino.

Saj itak nikoli ne zapustijo kavča. To za njih nima veze.

Najprej 12 ur šiht v fabriki za minimalca, preostanek dneva je pa ležanje na kavču in gledanje posnetkov na bitchute. Poleti se mogoče zapeljejo za dan ali dva do Pirana, samo to je pa tudi to.

Novi teden, nova neumnost, njim je važno samo to, da razkrivajo neko zaroto, katera obstaja zgolj v njihovih glavah.

Morš bit pa res glup ko noč, ko uvajaš obvezno cepljene za vstop in v Švici prebereš, da so pred kratkim tretjič cepljeni znajdejo v bolnici. Res glup, da tako ogrožaš svoj narod in podaljšuješ epidemijo.

EU je nabavila preveč cepiva. Na plečih cepilcev morajo upravičiti nakup čeprav s cepljenjem okužbe naraščajo. Cepljeni bodo še leta prinašali zaslužke farmaciji: cepljeni starši = ? otroci

Necepljeni bodo postali vroča roba, ko bomo rabili čiste krvodajalce in iskali čiste partnerje za oploditev.

V Avstriji so najhujši antivakserji manj izobraženi pa priseljenci.

Ampak ni panike, Slovenci, ki se vsak dan vozijo na delo v Avstrijo, smejo biti necepljeni. Rabijo Slovence, da pucajo sekrete v Avstriji in delajo podobno slabo plačana dela.

Da bi šli pa na smučarijo v Avstrjio pa itak Slovenci nimajo keša, vsaj antivakserji ne.

Nesmoteren nakup, 28.12.2021 ob 22:54

EU je nabavila preveč cepiva. Na plečih cepilcev morajo upravičiti nakup čeprav s cepljenjem okužbe naraščajo. Cepljeni bodo še leta prinašali zaslužke farmaciji: cepljeni starši = ? otroci

Necepljeni bodo postali vroča roba, ko bomo rabili čiste krvodajalce in iskali čiste partnerje za oploditev.

Si antivakserka, nisi pa krvodajalka.

Itak tipično, antivakserji itak niste krvodajalci. Zelo radi pa širite lažno propagando o krvodajalstvu. Samo, ko širite take bedarije, vsak, ki je krvodajalec, ve, da vi niste.

Mi je prav zanimivo, da zadnje čase antivakserji vneto širijo laž okrog, da cepljeni ne smejo darovati kri. S tem samo dokazujejo, da sami nikoli ne darujejo. Če bi antivakserji darovali kri, bi vedeli, da jo cepljeni smejo darovati.

Ampak si predstavljate enega atnivakserja, da bi si drznil kri puščat? Jaz ne. Kolegica je totalna antivakserka, če ji omeniš darovanje krvi pa skoraj skupaj pade. Strogo proti temu, da bi kdaj darovala.

Ne samo krvodajalci, tudi zavarovalnice ne izplačujejo v primeru obolenj, bolezni itd., ker v drobnem tisku piše, da ne smeš sodelovat in pristat v raznih testiranjih ali poskusih … Zarota ja.

to bo še dovoljeno, 28.12.2021 ob 22:56

V Avstriji so najhujši antivakserji manj izobraženi pa priseljenci.

Ampak ni panike, Slovenci, ki se vsak dan vozijo na delo v Avstrijo, smejo biti necepljeni. Rabijo Slovence, da pucajo sekrete v Avstriji in delajo podobno slabo plačana dela.

Da bi šli pa na smučarijo v Avstrjio pa itak Slovenci nimajo keša, vsaj antivakserji ne.

Pazi, res je tako.

Anticepilka lahko gre v Avstrijo sekrete pucat in za to ji je dovolj testiranje na delovnem mestu.

Ne more pa iti v šoping.

vatikanske ječe, 28.12.2021 ob 23:04

Pazi, res je tako.

Anticepilka lahko gre v Avstrijo sekrete pucat in za to ji je dovolj testiranje na delovnem mestu.

Ne more pa iti v šoping.

Po Tem takem razmišljanju sploh ne gre za zdravje. Če bi šlo res za zdravje tudi drekov nebi pustili pucat. Se lahko kdo okuži ko gre na WC

pravilno ????❤

Omg, ste pa res ggggg…

Cepljenim so odprta vrata v zahodnih, najbolj precepljenih državah, kjer imajo eksplozije okužb. Tako, da kar izvolite tjakaj. Na ta način so pač na diskreten način povedali, da naj necepljeni raje ostanejo doma  – na varnem. Cepljeni pa ste vabljeni, da se premešate z njihovimi cepljenci, ker je itak vseeno. Si boste prenašali okužbe vsepovprek.

Results show 93% of people who died after being vaccinated were killed by the vaccine

https://stevekirsch.substack.com/p/bhakdiburkhardt-pathology-results

Anonimno 8079, 28.12.2021 ob 23:20

pravilno ????❤

To je pa lepo simbolično prikazano. Tak je bil potek pri moji znanki. Najprej špike, nato močno zatečena in boleča roka, čez par tednov pa težave s srcem.

Bomo že neki zgruntal da pridemo v Rumenjak v Louisa, pa na Faker see, pa Garminšpartenkirhen na smučarijo.

Aja, za Dolomite bomo pa vidl…

Če ne bo pa en let z razglednice.

Grk, 28.12.2021 ob 23:31

Omg, ste pa res ggggg…

Cepljenim so odprta vrata v zahodnih, najbolj precepljenih državah, kjer imajo eksplozije okužb. Tako, da kar izvolite tjakaj. Na ta način so pač na diskreten način povedali, da naj necepljeni raje ostanejo doma  – na varnem. Cepljeni pa ste vabljeni, da se premešate z njihovimi cepljenci, ker je itak vseeno. Si boste prenašali okužbe vsepovprek.

podpis

ko vidim kam so nas pripeljali stoka in t.i izobrazeni, se zavem da je biti neizobrazen pravi blagoslov hehe….samo neinteligentni stoki lahko prodajas 4 dozo nedelujocega cepiva kot  odresitev …bravo cepci

ti debilko zabiti si ze uvod bapacno zastavill….sem zdrav in ni potrebe po testu, medtem ko ti si cepljen in kuzen ko crkovina v poletnem dnevu hehe….pravniška crka

ne grem se več cepit. Po cepljenju sem dobila grozno okužbo, lahko bi umrla, dva meseca po covidu pa še corono. tam naj majo svoje zvarke, groza

ups, dva meseca po cepljenju sem se še okužila s covidom

se vidi da nisi, 28.12.2021 ob 22:59

Si antivakserka, nisi pa krvodajalka.

Itak tipično, antivakserji itak niste krvodajalci. Zelo radi pa širite lažno propagando o krvodajalstvu. Samo, ko širite take bedarije, vsak, ki je krvodajalec, ve, da vi niste.

Mi je prav zanimivo, da zadnje čase antivakserji vneto širijo laž okrog, da cepljeni ne smejo darovati kri. S tem samo dokazujejo, da sami nikoli ne darujejo. Če bi antivakserji darovali kri, bi vedeli, da jo cepljeni smejo darovati.

Ampak si predstavljate enega atnivakserja, da bi si drznil kri puščat? Jaz ne. Kolegica je totalna antivakserka, če ji omeniš darovanje krvi pa skoraj skupaj pade. Strogo proti temu, da bi kdaj darovala.

10+ let redni krvodajalec. V času korone še več, ker je veliko stalnih zbolelo. Jaz pa zdrav, necepljen in neprebolel. S taksijem me pridejo iskat ko rabijo nujno.
In kaj boš zdaj?

Nesmoteren nakup, 29.12.2021 ob 06:28

10+ let redni krvodajalec. V času korone še več, ker je veliko stalnih zbolelo. Jaz pa zdrav, necepljen in neprebolel. S taksijem me pridejo iskat ko rabijo nujno.
In kaj boš zdaj?

Veš kaj, vsak krvodajalec ve, da smejo kri darovati tudi cepljeni. Noben, ampak res noben krvojdalec ne širi laži, da cepljeni ne smejo dajati krvi.

Torej, če si res krvodajalec, veš, da antivakserji o prepovedi odvzema krvi cepljenim lažejo.

Mi je pa zanimivo, da ti zdravstveno osebje razlaga zdravstveno stanje ostalih krvodajalcev. Od kdaj se pa to sme? Da prideš tja in ti razložijo kdo vse je zbolel in bil cepljen? Hm, da si nisi to malce namislil? Pa taksi si si tudi namislil, a ne da?

V bistvu je obratno. V cepljenje so prisilili (oz izsiljujejo) ljudi ki so odvisni od sluzb, kreditov in drugih pufov. Nekaj je pa tudi bebcev ki bi za dvigovanje utezi in kofe v lokalu mater prodali. Mene ne morejo izsiljevat. Nimam kreditov, nimam sefa. Lahko mi edino kazen nabijejo ampak jo bom ze placala ce bo res treba, denar ni problem. Po hotelih ne spim, imam svojo hiso za dopust tako na morju kot v planinah, ce mi je za it.

Zdej se pa vprasajte je to prav, da izsiljujejo ljudi tako, da jim grozijo z izgubo eksistence.? Za moje pojme ne to ni normalno. Tistemu, ki se mu zdi tak nacin normalen manjka par kolesckov v glavi.

No ja, to je zgolj pogoj testiranja za cepljene!

Jaz že v osnovi ne potujem rada (glih da se mi sedet v prevoznem sredstvu toliko in toliko časa), potem pa naj bi se cepila in testirala v teh časih, da bi nekam odpotovala? Prav dol mi visi za ta pogoj!

No moja sodelavka pa se je cepila izključno zaradi potovanj. Je rekla, da če se bo morala še testirat, da kam pride, da se cepila več ne bo.

Sicer pa je meni verodostojen tisti s svežim testom ne tisti ki je cepljen in misli, da je zdrav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close