Objokana in žalostna
Pred pol leta sem spoznala prek prijateljice (ona z njim ni želela kaj več) moškega v srednjh letih z otrokom. Moram priznati, da po dolgi pavzi mi je druženje sedlo. Na začetku sva se veliko pogovarjala.. Potem je bilo pa najinega druženja čedalje manj. Ko je bil otrok pri njemu itak ne, ker je že na začetku povedal, da pred otrokom ni objemov, ni ljubckov. V glavnem, ko je bil otro na počitnicah je bil samo otrok, to je to. Med tednom ni bilo časa (čeprav je bil brez službe). Sodu je pa z bilo dno, ko sva se pred prazniki pogovarjala, da imam za otroka in za njega darilo, bi se pa zelo rada videla, da darila predam. Je rekel, da se bomo videli težko. Z mano ne. Bil pa je z otrokom pri prijateljici, ki živi od mene čez cesto na kavi. Rekla sem mu, da se jaz tega ne grem več. Tako in tako sem bila jaz čudna, jokala sem pa kot dež. Zakaj.. Ker res veliko delam, se predajam in njega zdraven poslušam. Vse bi dala od sebe. Brez, da je on to sprejel. Tako se počutim ničvredno in žalostno. Najhuje je pa to, da me je po pol leta poklical s prijateljičnim imenom.
Objokanainzalostna, 28.12.2021 ob 21:14
Pred pol leta sem spoznala prek prijateljice (ona z njim ni želela kaj več) moškega v srednjh letih z otrokom. Moram priznati, da po dolgi pavzi mi je druženje sedlo. Na začetku sva se veliko pogovarjala.. Potem je bilo pa najinega druženja čedalje manj. Ko je bil otrok pri njemu itak ne, ker je že na začetku povedal, da pred otrokom ni objemov, ni ljubckov. V glavnem, ko je bil otro na počitnicah je bil samo otrok, to je to. Med tednom ni bilo časa (čeprav je bil brez službe). Sodu je pa z bilo dno, ko sva se pred prazniki pogovarjala, da imam za otroka in za njega darilo, bi se pa zelo rada videla, da darila predam. Je rekel, da se bomo videli težko. Z mano ne. Bil pa je z otrokom pri prijateljici, ki živi od mene čez cesto na kavi. Rekla sem mu, da se jaz tega ne grem več. Tako in tako sem bila jaz čudna, jokala sem pa kot dež. Zakaj.. Ker res veliko delam, se predajam in njega zdraven poslušam. Vse bi dala od sebe. Brez, da je on to sprejel. Tako se počutim ničvredno in žalostno. Najhuje je pa to, da me je po pol leta poklical s prijateljičnim imenom.
Ma daj no…tip te sploh ni vreden!
Čez eno leto in še prej boš prav srečna, da je konec.Spoznala boš drugega, tretjega ali četrtega, ki bo pravi.
Počakaj na pravega in škoda vsake solze za tega.
Vredna si, super si, samo ne vzemi vsakega, ki priskače iz grmovja!
Preberi in izberi!
@ Objokanainzalostna
Evo ti video napotki, kako naprej… in Bon Voyage. ?
Ne vem kje se ve najdete. Sprašuješ, če je osebi kaj do tebe. Tip je uporabil izgovor otrok, da te okoli prenaša. Kaj pa želiš svojim bljižnim. To, da se med seboj razumejo in spoštujejo. Že to, da te je odrival od otroka je znak, da te ne spoštuje in te ima pač za prijateljico, katera mu krajša dneve, ko se mu zazdi.
Ženska daj se no malo ceni! Kaj rineš v človeka, ki ti konstantno kaže da mu dol visi zate? In jokaš ker ne sprejema tvoje “dobrote”. Mislim daj malo delaj na sebi da ne boš ravno vsakega luzerja, ki pogleda v tvojo smer častila kot boga in padala v nezavest, ko se bo pač obnašal kot nezainteresiran luzer. Mislim kako točno pričakuješ da te bo kdo spoštoval če sama sebe niti malo ne spoštuješ?
-
Bodi srecna, da si se ga resila. Ti je sedaj hudo, a vedi, ce te je imel samo za obcasna srecanja, ko je on utegnil, potem samo vstran od taksnega. Sama imam izkusnjo s samohranilcem, ki pa je bolano obseden z otrokom. Pri takem si vedno na zadnjem mestu, ko rabi potesitev. Cez cas bos mu se hvalezna, da nista vec skupaj, ker ne bi imela nic lepega z njim. Glavo pokonci
Forum je zaprt za komentiranje.