Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Splav

Splav

Pozdrav stara sem 38 let partner je nekaj let mlajši in imela sva že 2 zaporedna splava in sicer v prejšnjem letu sem zanosla in v tem ter oboje krat se je končalo slabo imela sva že pri prvem splavu preiskave na kliniki za umetno če bi pač šla na umetno ampak niso našli vzroka da bi bilo kaj narobe.Morem priznat da sta me psihično zelo sesula ta splava ket sem si želela otroka z njim.Z bivšim partnerjem imam enega otroka tam pa se nisva razumela in sva se za rašla v glavnem premišljujem kaj naj naredim ali še sploh naj poskušam z njim ali naj vse skup pustim .Hvala za odgvor lep pozdrav

Glede na to,da s slovnico nisi ravno na ti…..ti odsvetujem.

Sta covid cepljena?

Mislim, kakšni odgovori.

Avtorica, pri tvojih letih so rodila že stara, se je treba sprijazniti. Ni pa nujno, da mogoče v tretje ne bo uspelo. Jaz bi se poskušala, če se imata zares rada, bosta znala živeti z ali brez otrok.

Posveti se vzgoji otroka. Nekateri nimajo priložnosti imeti niti enega. Preboli splave in pojdi pogumno naprej, ne oziraj se na negativne komentarje. Pogovarjaj se s partnerjem. Če te ima rad ti bo stal ob strani. Sicer pa je življenje nepredvidljivo. Presenetilo te bo, ko boš najmanj pričakovala.

Najprej ene 2-3 menstruacije pavze, da se stvari normalizirajo v telesu. Potem pa poskusi ponovno.

Folno kislino jemlji cel čas. Čim manj škodljivih stvari (cigareti, alko, kava,…). Isto velja za partnerja.

Do 40 imaš še čas, po tem bi pa jaz raje odnehal.

Moja je po dveh normalnih porodih imela splav. In če se malce pogovarjaš, je ogromno žensk doživelo vsaj enega. Ampak o tem se pač na glas ne govori preveč.

Lahko rečeš bivšemu, da ti napravi dete.

Kaj pa meni o tem partner? Te podpira?Poskušaj odmisliti malo in  čez nekaj časa probajta še enkrat.

Pozdravljeni sem spet bila poslana z strani ginekologa na kliniko za umetno da bi še dodatne preiskave naredili,ker moja ginek…mi je rekla da mi ne more pomagat naj grem tja sicer sem se počasi sprijaznila.Ker se trudim že 4 leta bivši pa ni več hotel imeti zato sva šla vsak svojo pot polek tega sva se pa samo prepirala glede vsega.S tem partnerjem pa mi je čudovito se razumeva rada imava le da se nama splavi ponavlajo.Hvala vsem za odgvor in lepo pozdravljeni

Babe moraju imeti prvega otroka ko so stare 18 – 25 let.  Drugače se prepogosto dogaja da defektne rojevaju.

Mislim defektne bebe rojevaju. Ker se afnaju ko se mlade in neki protinaravno siliju ko so že stare koke.

Pa greju na neke glupe FDV al pa filo fakse studirati namesto da bi se poročile in bile mamice. Po takih faksih so samo še bolj glupe a stare za materinstvo.

Nekje sem zasledila, da se 30% nosečnosti konča s splavom. Veliko več, kot se dejansko govori. Pogovorita se. Kaj narediti vesta samo vidva.

Odgovor na objavo uporabnika
Angel440, 28.12.2021 ob 05:15

Pozdrav stara sem 38 let partner je nekaj let mlajši in imela sva že 2 zaporedna splava in sicer v prejšnjem letu sem zanosla in v tem ter oboje krat se je končalo slabo imela sva že pri prvem splavu preiskave na kliniki za umetno če bi pač šla na umetno ampak niso našli vzroka da bi bilo kaj narobe.Morem priznat da sta me psihično zelo sesula ta splava ket sem si želela otroka z njim.Z bivšim partnerjem imam enega otroka tam pa se nisva razumela in sva se za rašla v glavnem premišljujem kaj naj naredim ali še sploh naj poskušam z njim ali naj vse skup pustim .Hvala za odgvor lep pozdrav

Nekompatibilnost, ti si najbrž Rh-, partnerja pa Rh+ ali pa obratno, tvoje telo je dovolilo eno nosečnost s tujim Rh, sedaj tega ne bo več dovolilo, pred časom je bilo na radiu Slovenija, poišči v tej smeri, v glavnem najbrž ti ne bo uspelo

Tole z Rh faktorjem je pa čisto za lase privlečeno. Če je ženska pod strokovnim nadzorom med nosečnostjo, se to ne more zgoditi in pika.

Takoj ob potrditvi nosečnosti preverijo krvno skupino in Rh faktor in temu primerno vodijo nosečnost.

Sem Rh- , mam 4 otroke z Rh+ možem, vsi otroci so Rh+.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close