Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bomo podprli g.Goloba?

Bomo podprli g.Goloba?

Ja.

Da se znebimo j bi podprla tudi g.Tiča, g.Merjasca ali pa go.Podgano.

Seveda.  Pa kolikor se pogovarjam s kolegi, razmišljajo podobno.

Bo vsaj taprava anketa.

Jaz ga tudi podprem.

Golobček ne bo ta prav.

Ja.

že dolgo v tej mafijski državi ne podpiram nikogar.

Poleg Goloba bi v koalicijo sodil le še Šarec.  SD in Levica sta zaradi lastne požrešnosti strmoglavili že Šarca, zato jima ne zaupam, da česa podobnega ne bi naredili tudi prihodnjemu premierju.

Golob, LMŠ, mogoče Zorčičeva stranka (odvisno od njenega programa), mogoče še Bratuškova.

Že če bi lahko odstranili SDS in SD, bi se zadeve v tej državi hitreje reševale.  Pa takoj prekiniti s temi marandi in dimniki ter ostalo zalego, preko katerih aktualna politika pere denar in nas krade.  To sta stranki starih komunistov, ki sta nas skupaj okradli pri TEŠ6, zato ADIJO.

…moje mnenje. Sore loozer, jadikuje, klobasa, jokca  in cepeta…

vse kar pocne sedaj v politiki pocne iz nekega  ” kljubovanja” mascevanja… za*ebal sre me.   Jaz… jaz …jaz..

Kar se tice njegovih gospodarstvenih podvigov, ga pa poznamo ze dalj casa… tudi pred genom.

Ga bomo  volili!?   Niti ne.

Another  newbie ki se bo s svetlobno hitrostjo  povohal s preostalimi presicki pri koritu…

Za moje pojme se vedno ni konkretnega ki bi bil vreden izvolitve.

Sore loozer 😀

Ti pa spadaš naravnost k janši in njegovemu mind saltingu.

Odgovor na objavo uporabnika
Jokavcek, 23.12.2021 ob 15:29

…moje mnenje. Sore loozer, jadikuje, klobasa, jokca  in cepeta…

vse kar pocne sedaj v politiki pocne iz nekega  ” kljubovanja” mascevanja… za*ebal sre me.   Jaz… jaz …jaz..

Kar se tice njegovih gospodarstvenih podvigov, ga pa poznamo ze dalj casa… tudi pred genom.

Ga bomo  volili!?   Niti ne.

Another  newbie ki se bo s svetlobno hitrostjo  povohal s preostalimi presicki pri koritu…

Za moje pojme se vedno ni konkretnega ki bi bil vreden izvolitve.

Seveda ja vsi ga poznate ja,pobliže, vsi bi radi vi bili njegovi prijtelji ja, pa vam ni pustil blizu . hahaha poznaš ga ja. Glej jaz tud.

Veste v kakšnem primeru ne smete v nobenem primeru na volitve???

Če ste debil. Kako prepoznati debila.

DEBIL je oeba, ki je šla podpreti na volitvah VIRANTA z njegovo umsko prizadeto spako Pezdirjem, na naslednjih volitvah je šla podpreti SMC, nato na naslednjih ŠARCA. (Kdaj v preteklosti pa SD zaradi pahorja in Stranko Mladih zaradi osladnih mladih). Taka oseba, bi šla takoj voliti nov obraz Goloba o katerem pa jaz zaenkrat nimam pojma saj nisem nič spremljal.

ALI POZNATE VELIKO DEBILOV, ALI PA STE MORDA CELO SAMI DEBIL?

Ki bi podprla še enega turbo kapitalista z extremno plačo v državnem podjetju, sam da vam Janša ne požre otrok. 😀

Kokoši, 23.12.2021 ob 15:54

Veste v kakšnem primeru ne smete v nobenem primeru na volitve???

Če ste debil. Kako prepoznati debila.

DEBIL je oeba, ki je šla podpreti na volitvah VIRANTA z njegovo umsko prizadeto spako Pezdirjem, na naslednjih volitvah je šla podpreti SMC, nato na naslednjih ŠARCA. (Kdaj v preteklosti pa SD zaradi pahorja in Stranko Mladih zaradi osladnih mladih). Taka oseba, bi šla takoj voliti nov obraz Goloba o katerem pa jaz zaenkrat nimam pojma saj nisem nič spremljal.

ALI POZNATE VELIKO DEBILOV, ALI PA STE MORDA CELO SAMI DEBIL?

Tipično primitivna retorika sds .

fgdf, 23.12.2021 ob 16:16

Tipično primitivna retorika sds .

Pravi balzam za dušo.

tzrzr, 23.12.2021 ob 15:01

Ja.

Da se znebimo j bi podprla tudi g.Tiča, g.Merjasca ali pa go.Podgano.

Ne.

Ga bomo podprli, v naši družini vsi. To je najmanj 6  glasov.

Janševiki, vsak z najmanj desetimi računi, bodo tolkli z vsemi topovi.

Zakaj bi se njega podpiralo? Kdo je on?

Se strinjam z zapisom. Naj dodam še da pri meni odpadejo tudi vse vladajoče  stranke.

Neprijavljena, 23.12.2021 ob 18:44

Se strinjam z zapisom. Naj dodam še da pri meni odpadejo tudi vse vladajoče  stranke.

Spet ni citiralo.???

Se strinjam s Kokoši

Moji sosedi komej čakajo, da bodo volili Goloba, ki bo sesu tega tirana j.

In niso edini. Vsi , ki hočemo spremembe bomo to naredili, kajti slabše itak ne more biti.

V bistvu si ti debil.  Volivci, ki so dali glas  Janševemu Virantu, niso nikoli dali glasov Cerarju in tudi Šarcu ne.

Bom podprla, če takoj ukine to zlorabljanje moči vladnikov in “stroke” in ukine vse pct pogoje!! Nič drugače!

Levico – edini zares proti orožju in za okolje ter stanovanja

rossno, 23.12.2021 ob 17:08

Zakaj bi se njega podpiralo? Kdo je on?

On je samo se eden v nizu mnogih ki s tujim k***m po koprivah opletajo. ?

KJJ, 23.12.2021 ob 18:47

Moji sosedi komej čakajo, da bodo volili Goloba, ki bo sesu tega tirana j.

In niso edini. Vsi , ki hočemo spremembe bomo to naredili, kajti slabše itak ne more biti.

večini ni bilo bolje še nikoli.

žal nam covid greni življenje. in levica! ta že dolgo …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close