Bomo podprli g.Goloba?
Poleg Goloba bi v koalicijo sodil le še Šarec. SD in Levica sta zaradi lastne požrešnosti strmoglavili že Šarca, zato jima ne zaupam, da česa podobnega ne bi naredili tudi prihodnjemu premierju.
Golob, LMŠ, mogoče Zorčičeva stranka (odvisno od njenega programa), mogoče še Bratuškova.
Že če bi lahko odstranili SDS in SD, bi se zadeve v tej državi hitreje reševale. Pa takoj prekiniti s temi marandi in dimniki ter ostalo zalego, preko katerih aktualna politika pere denar in nas krade. To sta stranki starih komunistov, ki sta nas skupaj okradli pri TEŠ6, zato ADIJO.
…moje mnenje. Sore loozer, jadikuje, klobasa, jokca in cepeta…
vse kar pocne sedaj v politiki pocne iz nekega ” kljubovanja” mascevanja… za*ebal sre me. Jaz… jaz …jaz..
Kar se tice njegovih gospodarstvenih podvigov, ga pa poznamo ze dalj casa… tudi pred genom.
Ga bomo volili!? Niti ne.
Another newbie ki se bo s svetlobno hitrostjo povohal s preostalimi presicki pri koritu…
Za moje pojme se vedno ni konkretnega ki bi bil vreden izvolitve.
Jokavcek, 23.12.2021 ob 15:29
…moje mnenje. Sore loozer, jadikuje, klobasa, jokca in cepeta…
vse kar pocne sedaj v politiki pocne iz nekega ” kljubovanja” mascevanja… za*ebal sre me. Jaz… jaz …jaz..
Kar se tice njegovih gospodarstvenih podvigov, ga pa poznamo ze dalj casa… tudi pred genom.
Ga bomo volili!? Niti ne.
Another newbie ki se bo s svetlobno hitrostjo povohal s preostalimi presicki pri koritu…
Za moje pojme se vedno ni konkretnega ki bi bil vreden izvolitve.
Seveda ja vsi ga poznate ja,pobliže, vsi bi radi vi bili njegovi prijtelji ja, pa vam ni pustil blizu . hahaha poznaš ga ja. Glej jaz tud.
Veste v kakšnem primeru ne smete v nobenem primeru na volitve???
Če ste debil. Kako prepoznati debila.
DEBIL je oeba, ki je šla podpreti na volitvah VIRANTA z njegovo umsko prizadeto spako Pezdirjem, na naslednjih volitvah je šla podpreti SMC, nato na naslednjih ŠARCA. (Kdaj v preteklosti pa SD zaradi pahorja in Stranko Mladih zaradi osladnih mladih). Taka oseba, bi šla takoj voliti nov obraz Goloba o katerem pa jaz zaenkrat nimam pojma saj nisem nič spremljal.
ALI POZNATE VELIKO DEBILOV, ALI PA STE MORDA CELO SAMI DEBIL?
Kokoši, 23.12.2021 ob 15:54
Veste v kakšnem primeru ne smete v nobenem primeru na volitve???
Če ste debil. Kako prepoznati debila.
DEBIL je oeba, ki je šla podpreti na volitvah VIRANTA z njegovo umsko prizadeto spako Pezdirjem, na naslednjih volitvah je šla podpreti SMC, nato na naslednjih ŠARCA. (Kdaj v preteklosti pa SD zaradi pahorja in Stranko Mladih zaradi osladnih mladih). Taka oseba, bi šla takoj voliti nov obraz Goloba o katerem pa jaz zaenkrat nimam pojma saj nisem nič spremljal.
ALI POZNATE VELIKO DEBILOV, ALI PA STE MORDA CELO SAMI DEBIL?
Tipično primitivna retorika sds .
KJJ, 23.12.2021 ob 18:47
Moji sosedi komej čakajo, da bodo volili Goloba, ki bo sesu tega tirana j.
In niso edini. Vsi , ki hočemo spremembe bomo to naredili, kajti slabše itak ne more biti.
večini ni bilo bolje še nikoli.
-
žal nam covid greni življenje. in levica! ta že dolgo …
Forum je zaprt za komentiranje.