Bomo podprli g.Goloba?
Zartrose izven profila, 23.12.2021 ob 18:48
Bom podprla, če takoj ukine to zlorabljanje moči vladnikov in “stroke” in ukine vse pct pogoje!! Nič drugače!
tako je. In se opredeli,da nikoli niti pod nobenim najmanjšim pogojem ne bo nikogar silil in niti pomislil ne v obvezno cepljenje.
Kokoši, 23.12.2021 ob 15:54
Veste v kakšnem primeru ne smete v nobenem primeru na volitve???
Če ste debil. Kako prepoznati debila.
DEBIL je oeba, ki je šla podpreti na volitvah VIRANTA z njegovo umsko prizadeto spako Pezdirjem, na naslednjih volitvah je šla podpreti SMC, nato na naslednjih ŠARCA. (Kdaj v preteklosti pa SD zaradi pahorja in Stranko Mladih zaradi osladnih mladih). Taka oseba, bi šla takoj voliti nov obraz Goloba o katerem pa jaz zaenkrat nimam pojma saj nisem nič spremljal.
ALI POZNATE VELIKO DEBILOV, ALI PA STE MORDA CELO SAMI DEBIL?
Kokoši, res si pameten. Je pa že bolje voliti Janšo kot to delaš ti, a ne?
Eno ime je nepomembno. Pomembni so ljudje, ki se bodo zbrali (ali prislinili) okoli njega. In od teh bo odvisno, ali dobi moj glas ali ne. Ker državna politika ni solo igra, temveč je timska igra.
Za sedaj vsem ekipam, kar se mojega glasu na volitvah tiče slabo kaže. Če hoče biti solo igralec… naj kandidira za predsednika države. ?
Julij Cezar, 23.12.2021 ob 23:00
monovje je v nizkem štartu ker upada se bo spet lahko prisesalo na državno blagajno.
so vam desni mal pipce zaprl.
hehe
Ja težko boš našel tle gor kakšne janševistične subvencionirane kmetavze in tudi penzioniste ki so dobili nekaj deset eur dodatka.
Bobu bob, 23.12.2021 ob 16:45
Ga bomo podprli, v naši družini vsi. To je najmanj 6 glasov.
Janševiki, vsak z najmanj desetimi računi, bodo tolkli z vsemi topovi.
Spet vas bodo na suho nategniuli, sploh še štejete vse natege, pravijo da osel gre enkrat na led, kevak pa vedno.
Epic Fail, 23.12.2021 ob 21:48
Eno ime je nepomembno. Pomembni so ljudje, ki se bodo zbrali (ali prislinili) okoli njega. In od teh bo odvisno, ali dobi moj glas ali ne. Ker državna politika ni solo igra, temveč je timska igra.
Za sedaj vsem ekipam, kar se mojega glasu na volitvah tiče slabo kaže. Če hoče biti solo igralec… naj kandidira za predsednika države. ?
točno tako. Me zelo zanima, s kom se bo bratil, katere podgance bodo pribežale pod njegovo okrilje. Se bojim, da smo njegovo ime nič ne pomeni, če bo v španoviji s fajonko, bratuško, mesečinarjem..
Sicer pa – kakšen program pa ima? zaenkrat vemo le, da hoče sesut JJ. Kaj pa pol, ko ga bo sesul?
jst422, 24.12.2021 ob 07:06
točno tako. Me zelo zanima, s kom se bo bratil, katere podgance bodo pribežale pod njegovo okrilje. Se bojim, da smo njegovo ime nič ne pomeni, če bo v španoviji s fajonko, bratuško, mesečinarjem..
Sicer pa – kakšen program pa ima? zaenkrat vemo le, da hoče sesut JJ. Kaj pa pol, ko ga bo sesul?
hehe, pazi pametnega modela….., kaaaj pa bo pol, ko bo sesul, če bo seveda največjega političnega kretena na aktualni svetovni sceni…, ajde napiši…, tega ne vidiš, da pacient vlada samo z nasiljem (robokopi in vodnimi topovi) in grožnjami in, da je nabil 10 miljard dolga..
A bo ta golob luknjo naredil čez zid s štemarco v jedrsko elektrarno v Krškem, da bo radiacija sevala na vse strani po tvoje …. Vsak, ki ima vsaj neko izobrazbo za sabo, je psihofizično zdrav, delal kdaj v gospodarstvu in obvlada dva jezika, angleščina, nemščina po možnosti lahko pelje tega kretena, (ki je zdej p.v. s prevaro vsaj polovico volivcev stranke smc in desus) scat za šalo malo…
V nobenem primeru ne more biti slabše.. Če ne bi bilo epidemije in zaradi tega prepovedi protestov bi jajc odletel lani že po parih mesecih, ker ne bi na protestih kolesarilo samo kolesarji.. V nobenem primeru tudi v teoriji ne more bit slabše kot je s pacientom..
——-
Sicer mi ta golob sploh ni ok… ampak, volil bi samega hudiča, samo da pacienta več ne gledam na tem položaju in njegovo barbiko na predsedniški poziciji..
Popay npr, 24.12.2021 ob 08:32
hehe, pazi pametnega modela….., kaaaj pa bo pol, ko bo sesul, če bo seveda največjega političnega kretena na aktualni svetovni sceni…, ajde napiši…, tega ne vidiš, da pacient vlada samo z nasiljem (robokopi in vodnimi topovi) in grožnjami in, da je nabil 10 miljard dolga..
A bo ta golob luknjo naredil čez zid s štemarco v jedrsko elektrarno v Krškem, da bo radiacija sevala na vse strani po tvoje …. Vsak, ki ima vsaj neko izobrazbo za sabo, je psihofizično zdrav, delal kdaj v gospodarstvu in obvlada dva jezika, angleščina, nemščina po možnosti lahko pelje tega kretena, (ki je zdej p.v. s prevaro vsaj polovico volivcev stranke smc in desus) scat za šalo malo…
V nobenem primeru ne more biti slabše.. Če ne bi bilo epidemije in zaradi tega prepovedi protestov bi jajc odletel lani že po parih mesecih, ker ne bi na protestih kolesarilo samo kolesarji.. V nobenem primeru tudi v teoriji ne more bit slabše kot je s pacientom..
——-
Sicer mi ta golob sploh ni ok… ampak, volil bi samega hudiča, samo da pacienta več ne gledam na tem položaju in njegovo barbiko na predsedniški poziciji..
na napačno drevo lajaš, tudi meni jajo ni všeč, in bi rada, da ga nekdo skine. Ampak če bo tako, kot si zamišljata Levica in SD, sori, tega pa tudi ne bi. Zanima me tudi, kako bi on vodil epidemijo … za zaposlene v GenI vem, da jih nihče ne sili v cepljenje – bo tak stav zavzel tudi on, če bo zmagal?
tzrzr, 23.12.2021 ob 15:01
Ja.
Da se znebimo j bi podprla tudi g.Tiča, g.Merjasca ali pa go.Podgano.
NE verjamem Golobu, je preveč očiten ta spor med njim in Janšo. In tudi Jankovič in Janša sta zdaj neki v sporu. Vse je igra, manipulacija za občinstvo. V resnici pa vsi skupaj držijo in vlečejo ogromne eurčke.
Mogoče nas edino Resnica zvleče iz tega sranja, ne vem, bo treba še malo preštudirati.
Ki bi podprla še enega turbo kapitalista z extremno plačo v državnem podjetju, sam da vam Janša ne požre otrok.
Kateri od tistih, ki je kosovskega doktorja povozil, je pa bil do zdaj turbokapitalist z ekstremno plačo v državnem podjetju? Janković, Cerar, Šarec, Pahor?
Gotovo je pa Golob z esktremno plačo bolj sposoben od Janše, ki se 30 let svaljka po politiki, pa še kar ni prilezel do ekstremne plače, nesposobnež plešasti.
kater r, 24.12.2021 ob 11:36
Ki bi podprla še enega turbo kapitalista z extremno plačo v državnem podjetju, sam da vam Janša ne požre otrok.
Kateri od tistih, ki je kosovskega doktorja povozil, je pa bil do zdaj turbokapitalist z ekstremno plačo v državnem podjetju? Janković, Cerar, Šarec, Pahor?
Gotovo je pa Golob z esktremno plačo bolj sposoben od Janše, ki se 30 let svaljka po politiki, pa še kar ni prilezel do ekstremne plače, nesposobnež plešasti.
Toliko plače kot je ima Golob na leto, dobi vratar vsak mesec na tisti kliniki v Avstraliji.
Forum je zaprt za komentiranje.