Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko vas je ponovno zbolelo za covidom

Koliko vas je ponovno zbolelo za covidom

Minilo je eno leto od kar sem prebolela covid. Cepila se nisem in se tudi ne bom saj sem mnenja, da sem isto zaščitena kot cepljeni. Osebno ne poznam nobenega prebolevnika,ki bi ponovno zbolel, polno cepljenih pa kar nekaj…

Pri nas v službi trenutno štirje pozitivni. Vsi cepljeni. Resno.

Ponovno? jaz sploh še nisem zbolela za kovidom, no vsaj uradno ne.. neuradno bi mogoče bilo januarja 2020 ampak takrat so rekli da je nek neznan virus i nikome ništa, nič paničarili ker neznan virus bi to bil.. hahahaha… vidi vidi… 😉

Aja, ravnokar z bolniške se vrnil cepljen ki je bil kovidno obolel. Delala sva skupaj v smeni, pa me tudi to ni prijelo.

Odgovor na objavo uporabnika
Necepljena, 22.12.2021 ob 19:24

Minilo je eno leto od kar sem prebolela covid. Cepila se nisem in se tudi ne bom saj sem mnenja, da sem isto zaščitena kot cepljeni. Osebno ne poznam nobenega prebolevnika,ki bi ponovno zbolel, polno cepljenih pa kar nekaj…

jaz menim, da si bolje zaščitena kot cepljeni.

cepljenim, tudi prebolevnikom cepiva sesujejo lastni obrambni im. sistem in mnogo jih ponovno zboli, nekateri celo huje

Alfi Nipič recimo. Drugič pristal v bolnici. Cepljen ni.

Če doma čepite normalno,da se ne okužite. Jaz in Alfi Nipič sva skozi naokoli

Poznam dva, ki sta zbolela dvakrat. Tako da tisto, kako prebolevnost dobro ščiti, je bolj lari fari. Ja, ščiti če gre za isti vrsto oz. nemutiran sev. Sicer pa isto kot pri gripi in vseh vrstah prehladnih obolenj -> virus mutira in ga kaj malo briga, ali si prebolela ali ne.

Že s prvim cepljenjem kot novorojenčka so vas bolnega naredili. Sistematično.

evo mene, dvakrat prebolela. Prvič marca 2020, v prvem valu. Vsi simptomi prisotni, vendar me zdr ni dala na test, ker so v tistem času še omejevali testiranje. Naj bom kar doma, ziher je covid 🙂  v kartonu seveda nič zabeleženo ..

drugič zbolela po letu in pol. Nič posebnega, prebolela doma kot malo hujši prehlad.

Anonimno 9250, 22.12.2021 ob 22:04

Že s prvim cepljenjem kot novorojenčka so vas bolnega naredili. Sistematično.

Dokaz za tvojo trditev je španaka gripa , takrat so namreč vse sistematično cepili proti gripi, mar ne ?

Ga ni in ga ne bo. Imaš enkrat lažno pozitivne in nato ”drugič” pozitivne. Imaš take, ki so si prišvinglali P pa so kasneje res dobili P. Imaš take, ki so preeeepričani, da so ga že imeli a takrta pač niso šli na pcr, evo, pa ga imajo zdaj ”spet”. Imaš pa predvsem spin doktorje, katerih življenjski cilj je po forumih in drugje prepričevat ljudi, da poznajo nekoga, ki pozna nekoga, ki je slišal za nekoga, ki je zbolel dvakrat. A bejž!

Ampak ja, to ni dobro za posle, prebolevniki so ”bad news”, zato se jih daje na ignore.

Moj status: prebolevnik, kasneje 2xpfizer. Kar počnejo zdaj pa samo adijo pamet. Naj si vtaknejo njihove poživitvene kamor sonce ne posije in PREDVSEM, naj ne šarijo okrog mojih otrok z njihovimi ”ne vemo, ne poznamo, predvidevamo, priporočamo, svetujemo, 3, 4, n doz, bla, bla, bla”. Jaz izstopam iz njihove publike. Konec.

pri nas v službi sta dva zbolela. eden ponovno po 9 mesecih po prvi bolezni, drugi po cepljenju.

Ravno prebolevam drugo rundo, prvič zbolel februarja letos. Prebolevnost niti slučajno ni imunost.

thinkagain, 22.12.2021 ob 19:28

jaz menim, da si bolje zaščitena kot cepljeni.

cepljenim, tudi prebolevnikom cepiva sesujejo lastni obrambni im. sistem in mnogo jih ponovno zboli, nekateri celo huje

Cepljeni niso samo nezaščiteni, ampak ogroženi.

Poleg tega še cepljeni ogrožajo vso družbo, ker zaradi poškodovanega imunskega sistema in zbolevanja, pomagajo ohranjati covid fašizem.

zdaj je farmacija vgradila v vsa cepiva, tudi tista ki so obvezna za otroke, svinjarijo enako kot se nahaja v genski terapiji, ki ji danes pravijo cepljenje. Torej ljudje svojih otrok sploh ne cepijo več, rajši plačajo kazen, ker tej mafiji enostavno ni več za zaupat!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close