Cepilci boste na tenko piskali
Si pa res zabita.
Prvi privilegij: manjša verjetnost okužbe, v primeru okužbe, velika verjetnost, da bo bolezen v lažji obliki.
Drugi privilegij: cepljeni gremo lahko marsikam, kamor necepljeni ne smete. Pa potrdilo velja 9 mesecev, ne 3.
AJa, sem 3x cepljena. Ta tretjič prostovoljno po 6 mesecih od drugega cepljenja. Torej 3 mesece pred iztekom veljavnosti potrdila.
Aja, živim v AT, kjer je že davno tako, da potrdilo velja 9 mesecev.
si pa res, 18.12.2021 ob 23:07
Si pa res zabita.
Prvi privilegij: manjša verjetnost okužbe, v primeru okužbe, velika verjetnost, da bo bolezen v lažji obliki.
Drugi privilegij: cepljeni gremo lahko marsikam, kamor necepljeni ne smete. Pa potrdilo velja 9 mesecev, ne 3.
AJa, sem 3x cepljena. Ta tretjič prostovoljno po 6 mesecih od drugega cepljenja. Torej 3 mesece pred iztekom veljavnosti potrdila.
Aja, živim v AT, kjer je že davno tako, da potrdilo velja 9 mesecev.
Navadna opranoglava butara si. Kar sledi si niti zamislit ne moreš. Oglasi se kmalu, če boš imela jajca.
Svašta hehe
Manjša verjetnost okužbe v primeru okužbe???????
Halo če je okužba je okužba, kakšna manjša ali večja?
Da bo bolezen v blažji obliki? Kje na pokopališču truga lažja, težja, iz iverala al masive?
3 krat cepljena in v tretje šele prostovoljno????????
svašta…. kaj to pomeni,da so te dvakrat prisilili potem v tretje greste pa že kar sami.
Kot bi vas dvakrat posilili tretjič bi pa že sami nastavili.
A to ste v Avstriji taki? SVAŠTA A SM REKU SVAŠTA aj aj jaj
darwindarko, 18.12.2021 ob 23:16
Svašta hehe
Manjša verjetnost okužbe v primeru okužbe???????
Halo če je okužba je okužba, kakšna manjša ali večja?
Da bo bolezen v blažji obliki? Kje na pokopališču truga lažja, težja, iz iverala al masive?
3 krat cepljena in v tretje šele prostovoljno????????
svašta…. kaj to pomeni,da so te dvakrat prisilili potem v tretje greste pa že kar sami.
Kot bi vas dvakrat posilili tretjič bi pa že sami nastavili.
A to ste v Avstriji taki? SVAŠTA A SM REKU SVAŠTA aj aj jaj
Za @si pa res
Darwin, vidim, da si Bosanc. Tule v Avstriji tudi Bosanci delajo štalo. Ti pa v Sloveniji?
Pa ona tam zgoraj: kaj anticepilci ste vsi nesramni, žaljivi prostaki? Je sploh kdo od vas sposoben kulturne komnunikacije? Namreč kar vas je antivakserjev ste sami žaljivi, nesramni ljudje, ki žalite vse povprek. Ste v reali tudi tako korajžni ali samo preko neta?
Gironimo, 18.12.2021 ob 23:01
Evo, pa imate. Vidite stanje? Nobenega privilegija za vas, razen tretji šus vas odreši. Ampak ta bo veljal 3 mesece, potem pa še po četrti šus ???
A vas ni nič sram, da ste navadne naivne ovce? Na vašem.mestu se raje v zemljo ugreznem.
jaz se bo cepila vsake pol leta, če bo treba.
saj proti gripi se cepimo vsako leto…
anticepilcem ni jasno, da se je bolj pametno srečati z delčkom virusa nadzorovano (cepljenje) kot pa fasati orenk okužbo in pristati na ventilatorju, nekateri rabijo celo presaditev pljuč, da o dolgem kovidu sploh ne govorimo.
ne, hvala, meni je zdravje pomembno…
Midva si ne moreva privoščiti, da ne bi bila cepljena. Če bo treba, grem tudi sedemkrat. Poklon in enako. Tudi midva si ne moreva privoščiti okužbe s težjim potekom. Spoštujem tiste, ki verjamejo, da jih ne more zadeti. In želim vam ter vsem nam, da gremo skozi to s kar najmanj posledicami, takimi ali drugačnimi.
Ti pa si prtegnjena. Okoli nas in katere poznam so zbolevali večinoma cepljeni, medtem ko smo vsi necepljeni preboleli v lažji obliki brez problemov, pa nihče ni potreboval bolnico. In kaj hočeš povedati s svojimi nebulozami? Ti si samo ena zmešana stara baba, ki verjame v pravljice in to leta 2021, čeprav te na suho nategujejo že 2 leti. Cepiva res operejo možgane in ti si dokaz.
Mislim, da anitvakserjem teče voda v grlo in si izmišljajo nove in nove nebuloze.
V sorodstvu so umrli trije zaradi kovida, antivakserji. Pa imamo še kar antivakserje, ki trdijo, da kovid ni nevaren. Jaz se ji ogibam pa je.
Pa saj vidiš darwuna, avtorja te teme in ostale antivakserje na monu. Vse do kraja zblojeno.
Nebuloze, 18.12.2021 ob 23:24
Ti pa si prtegnjena. Okoli nas in katere poznam so zbolevali večinoma cepljeni, medtem ko smo vsi necepljeni preboleli v lažji obliki brez problemov, pa nihče ni potreboval bolnico. In kaj hočeš povedati s svojimi nebulozami? Ti si samo ena zmešana stara baba, ki verjame v pravljice in to leta 2021, čeprav te na suho nategujejo že 2 leti. Cepiva res operejo možgane in ti si dokaz.
to je taka laž. 82% je po bolnicah necepljenega. sm ti to dobr veš. da to pišeš pomen da ali si sam in nimaš nikogar al si pa totaln egoist ki misli sam na svojo rit
Kot je rekel Magnifico, 18.12.2021 ob 23:23
Midva si ne moreva privoščiti, da ne bi bila cepljena. Če bo treba, grem tudi sedemkrat. Poklon in enako. Tudi midva si ne moreva privoščiti okužbe s težjim potekom. Spoštujem tiste, ki verjamejo, da jih ne more zadeti. In želim vam ter vsem nam, da gremo skozi to s kar najmanj posledicami, takimi ali drugačnimi.
Podpis.
mislim da jim, 18.12.2021 ob 23:29
Mislim, da anitvakserjem teče voda v grlo in si izmišljajo nove in nove nebuloze.
V sorodstvu so umrli trije zaradi kovida, antivakserji. Pa imamo še kar antivakserje, ki trdijo, da kovid ni nevaren. Jaz se ji ogibam pa je.
Pa saj vidiš darwuna, avtorja te teme in ostale antivakserje na monu. Vse do kraja zblojeno.
In tile, ki so umrli so bili mladi in zdravi, brez drugih bolezni? Upas povedat resnico?
si pa res, 18.12.2021 ob 23:21
Darwin, vidim, da si Bosanc. Tule v Avstriji tudi Bosanci delajo štalo. Ti pa v Sloveniji?
Pa ona tam zgoraj: kaj anticepilci ste vsi nesramni, žaljivi prostaki? Je sploh kdo od vas sposoben kulturne komnunikacije? Namreč kar vas je antivakserjev ste sami žaljivi, nesramni ljudje, ki žalite vse povprek. Ste v reali tudi tako korajžni ali samo preko neta?
Slabo vidiš. Nisem bosanec. In ne balinej o tem kako smo žaljivi prostaki med tem ko ljudi samo zmerjaš z antivakserji ter jih vidiš, kot nekaj kar niso.
Kako ste lahko tako usekani, da povzamete čisto vse kar vam vržejo kosti za glodat tako mediji lažnivi, kot oblasti?
Ljudje so proti posiljevanju in po vaše butnglavsko bi potem taki bili protiposiljevalci?
Če je tako ste vi protidrekasti, saj menda ne marate dreka al kako. Ali pa smo vsi protidrekasti, ker ne vem kdo naj bi imel rad drek ali bil zanj.
FOLK ZBUD SE ŽE
Darko ne kadi travce, kar ne pomeni, da je nikoli ni.
Vprašaj pa sebe od česa si tako govno od človeka.
Mene samo zanima, koliko vas usranetov bi upalo meni v obraz takšne stvari danes povedati brez tuje obrambe poleg sebe. Resnično me zanima in to je ena od velikih želja mojih, da bi nekoč dokler sem še živ in lahko migam srečal koga izmed vas pogumnežev inkognito sfere, ki ste brez dlake na jeziku in govno po človeku.
Jaz sem tud ne cepljen, in še tud ne bom neki cajta ali pa sploh ne, če res ne bo nujno oz. (vstavi poljubno).
Sem antivaxer po vaše. In zblojen zato. Nikomur ne rinem svojega prepričanja in drugih ne dajem v nič zato ker so vaxirani.
Sedim k ptiček na vejci in čakam in gledam kaj bo…jbg…(živim dalje, kolikor pač se da, ok, priznam, tud malo goljufam, in čakam, kakšna moka bo iz tega kruha).
Forum je zaprt za komentiranje.