Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Cepilci boste na tenko piskali

Cepilci boste na tenko piskali

Kako pa veste, da so umrli za virusom Covid-19. A je kdo videl Magnifica, ko se je pelcoval? V dobrega pol stoletja se nisem nikoli cepil proti gripi. Tudi enkrat je nisem imel. Ali mi verjames ali mi ne verjames, mi je cisto vseeno. Jaz se pelcoval proti nevidnemu prijatelju ne bom. Dokler sem ziv ne.

Ugasnite tv in radio pa nobenega virusa več ne bo.Kot gripe ni,a ne?

Odgovor na objavo uporabnika
Gironimo, 18.12.2021 ob 23:01

Evo, pa imate. Vidite stanje? Nobenega privilegija za vas, razen tretji šus vas odreši. Ampak ta bo veljal 3 mesece, potem pa še po četrti šus ???

A vas ni nič sram, da ste navadne naivne ovce? Na vašem.mestu se raje v zemljo ugreznem.

In kaj je meni problem teh 10 min spet namenit za cepljenje, če 2x ni bilo nobenih negativnih učinkov, česa se naj bojim? Lahko grem tud vsak mesec, ni nek poseben problem.

Gotovo ti več časa in energije porabiš, da naumljaš neke probleme glede tega in si glavo s tem razbijaš. Včas je treba razmislit, kaj se splača in kaj ne.

in kaj je, 19.12.2021 ob 02:51

In kaj je meni problem teh 10 min spet namenit za cepljenje, če 2x ni bilo nobenih negativnih učinkov, česa se naj bojim? Lahko grem tud vsak mesec, ni nek poseben problem.

Gotovo ti več časa in energije porabiš, da naumljaš neke probleme glede tega in si glavo s tem razbijaš. Včas je treba razmislit, kaj se splača in kaj ne.

dej ne laž prasc ogabn

darwindarko, 18.12.2021 ob 23:51

si pa res, 18.12.2021 ob 23:21

Darwin, vidim, da si Bosanc. Tule v Avstriji tudi Bosanci delajo štalo. Ti pa v Sloveniji?

Pa ona tam zgoraj: kaj anticepilci ste vsi nesramni, žaljivi prostaki? Je sploh kdo od vas sposoben kulturne komnunikacije? Namreč kar vas je antivakserjev ste sami žaljivi, nesramni ljudje, ki žalite vse povprek. Ste v reali tudi tako korajžni ali samo preko neta?

Slabo vidiš. Nisem bosanec. In ne balinej o tem kako smo žaljivi prostaki med tem ko ljudi samo zmerjaš z antivakserji ter jih vidiš, kot nekaj kar niso.

Sorry, pač ne ločim kdo kje kdo. Glede na to, da ti slovenščina ne gre, da mešaš s srbohrvaščino pač domnevam, da si Bosanc, Srb, Hrvat, Črnogorc… jaz vas ne ločim med sabo.

darwindarko, 19.12.2021 ob 01:20

dost je, 18.12.2021 ob 23:58

Darko nehi travo kadit

Darko ne kadi travce, kar ne pomeni, da je nikoli ni.

Vprašaj pa sebe od česa si tako govno od človeka.

Mene samo zanima, koliko vas usranetov bi upalo meni v obraz takšne stvari danes povedati brez tuje obrambe poleg sebe. Resnično me zanima in to je ena od velikih želja mojih, da bi nekoč dokler sem še živ in lahko migam srečal koga izmed vas pogumnežev inkognito sfere, ki ste brez dlake na jeziku in govno po človeku.

Veš kaj, jaz ti z veseljem direkt v obraz povem kaj si mislim o tebi. Sem pa ženska.

Si pa upam staviti, da ti ne upaš svojega obraza izpostaviti. Ljudje, ki visite na monu in zmerjate ljudi vse povprek, to upate samo na monu. V reali pa svojega obraza ne upate pokazat.

Znaš sploh napisat kak post brez, da bi druge ljudi žalil, zmerjal, psoval? Verjetno, da ne. Tipično obnašanje ljudi, ki so boječi, ki nimajo življenja, ki ne upajo v reali ust odpreti. Na monu pa zmerjajo vsakega in se počutijo heroje.

Sicer pa, glede na tvoje srbohrvaške izpade, ki kažejo tvoje porekeklo: kdo te sili, da si v Sloveniji? Spokaj kufre in nazaj v svojo domovino. Tam te en bodo silili v ukrepe, cepljenje. Aja, ne bi šel, a ne da ne? Ker je tu fajna socialka, dol spodaj pa bi ti rekli ali daj ali pa crkni.

Niso neke grozne, razen tiste, da lahko gredo povsod (do pred kratkim). Okužijo se lahko (možnost okužbe je precej visoka), tudi v bolnici jih nekaj pristane. Najhuje je to, da lahko okužujejo in širijo virus. No, to zadnje večine njih  ne zanima.

darwindarko, 18.12.2021 ob 23:16

si pa res, 18.12.2021 ob 23:07

Si pa res zabita.

Prvi privilegij: manjša verjetnost okužbe, v primeru okužbe, velika verjetnost, da bo bolezen v lažji obliki.

Drugi privilegij: cepljeni gremo lahko marsikam, kamor necepljeni ne smete. Pa potrdilo velja 9 mesecev, ne 3.

AJa, sem 3x cepljena. Ta tretjič prostovoljno po 6 mesecih od drugega cepljenja. Torej 3 mesece pred iztekom veljavnosti potrdila.

Aja, živim v AT, kjer je že davno tako, da potrdilo velja 9 mesecev.

Svašta hehe

Manjša verjetnost okužbe v primeru okužbe???????

Halo če je okužba je okužba, kakšna manjša ali večja?

Da bo bolezen v blažji obliki? Kje na pokopališču truga lažja, težja, iz iverala al masive?

3 krat cepljena in v tretje šele prostovoljno????????

svašta…. kaj to pomeni,da so te dvakrat prisilili potem v tretje greste pa že kar sami.

Kot bi vas dvakrat posilili tretjič bi pa že sami nastavili.

A to ste v Avstriji taki? SVAŠTA A SM REKU SVAŠTA aj aj jaj

Haha Darwin??

Hja, v Sloveniji vlada balkanska miselnost, zato pa toliko antivakserjev.

Poglejte Darwina, očitno zadrogiran jugovič, poglejte Robija, tudi on očitno na nekih drogah. Pa on jugo Ludi, adijo pamet. Pa oni Zoki, ki vodi upore pa Zlatan. Sami jugoviči, ki vodijo, pobalkanjeni Slovenci pa kot ovce za njimi.

Anonimno 4659, 18.12.2021 ob 23:22

jaz se bo cepila vsake pol leta, če bo treba.

saj proti gripi se cepimo vsako leto…

anticepilcem ni jasno, da se je bolj pametno srečati z delčkom virusa nadzorovano (cepljenje) kot pa fasati orenk okužbo in pristati na ventilatorju, nekateri rabijo celo presaditev pljuč, da o dolgem kovidu sploh ne govorimo.

ne, hvala, meni je zdravje pomembno…

Zdravje ti je tako pomembno, da nimaš pojma, kaj si dobila v telo. Nadzorovani delček virusa? Hahahaha.

Aja, Darwin, te vabim na srečanje. Prideš? Glede, da si na socialki, imaš itak čas se vozit v bližino mojega kraja. Torej prideš? Da vidimo, če si v reali tudi tako korajžen. Ne se bati, srečanje bi bilo nekje sredi Celja, na javnem, vidnem mestu. Da ne boš v strahu, da bi te prebutala :).

Zakaj bi pa tenko piskala? Tako kot se cepim za ostalo, se cepim tudi proti kovidu. Trikrat bila cepljena, nikoli nič narobe. In ja, se bom tudi četrtič in petič in kolikor bo pač treba. Cepivo iz telesa izgine čez dva dni, telo ga izloči, ostane samo spomin imunskih celic nanj. O kakšnih zvarkih in strupih vi to?? Veliko večji zvarek so običajna cepiva kot pa ta moderna tehnologija. Da niti ne govorim o tabletah proti kovidu. Ogromno stranskih učinkov na ostale organe. Pa dajte si pogledat še kaj drugega kot Bidarjevo in ostale bedake na youtubu, no.

zimbabve, 19.12.2021 ob 08:49

Zakaj bi pa tenko piskala? Tako kot se cepim za ostalo, se cepim tudi proti kovidu. Trikrat bila cepljena, nikoli nič narobe. In ja, se bom tudi četrtič in petič in kolikor bo pač treba. Cepivo iz telesa izgine čez dva dni, telo ga izloči, ostane samo spomin imunskih celic nanj. O kakšnih zvarkih in strupih vi to?? Veliko večji zvarek so običajna cepiva kot pa ta moderna tehnologija. Da niti ne govorim o tabletah proti kovidu. Ogromno stranskih učinkov na ostale organe. Pa dajte si pogledat še kaj drugega kot Bidarjevo in ostale bedake na youtubu, no.

Ti pa tudi požreš vse, kar naložijo. Cepivo se izloči po dveh dneh? Brez posledic? Res ne vem, zakaj potem ljudje umirajo zaradi njega.

A ste sploh sposobni kritične misli? Podvomit o nečem, kar vam nekdo reče  – z izključnim ciljem, da vas prisili in prepriča v cepljenje?

Jaz sem cepljena – ker verjamem, da cepivo zmanjša možnost težkega poteka – ampak koliko enih laži v medijih – anticepilski strani ne berem – jih je že na cepilskih toliko, da te srat pritisne.

Samo en primer: Ves čas so imeli otroci mir pred posiljevanjem. So kao varni. Takoj ko je odobreno cepivo za otroke, so kar naenkrat ogroženi. Kako ne prepoznate propagande, ko skoči v vas iz ekrana?

Grhdtjjv, 18.12.2021 ob 23:14

Tista, ki se je trikrat cepila. A se boš cepila se četrtič, petič itd? Se ti tole zdi normalno? Če praviš da, potem si edina tukaj zabita ti.

Seveda je jasno, da bo človeštvo preživelo, če se ne cepimo ali pa če se. Glede na to, da naj bi bilo cepljenje, po mnenju nekaterih namenjeno zmanjšanju števila prebivalcev planeta, je to za tiste, ki bodo ostali bolje, mar ne?

Kako pa ti ločiš med mnenjem, strokovnim mnenjem in argumenti? Kako veš, da nekdo govori resnico, drugi pa laž?

Kdo pa si ti, katera specialna znanja imaš, kaj si po izobrazbi, da lahko tako prepričano trdiš?

Za tiste, ki se dnevno izpostavljajo po medijih vem, kdo so, kje delajo, kaj so po izobrazbi, kaj so njihova znanja, reference.  Za županjo Semiča vem, do kje seže s svojimi znanji.

ghlkdč, 19.12.2021 ob 09:33

Ti pa tudi požreš vse, kar naložijo. Cepivo se izloči po dveh dneh? Brez posledic? Res ne vem, zakaj potem ljudje umirajo zaradi njega.

A ste sploh sposobni kritične misli? Podvomit o nečem, kar vam nekdo reče  – z izključnim ciljem, da vas prisili in prepriča v cepljenje?

Jaz sem cepljena – ker verjamem, da cepivo zmanjša možnost težkega poteka – ampak koliko enih laži v medijih – anticepilski strani ne berem – jih je že na cepilskih toliko, da te srat pritisne.

Samo en primer: Ves čas so imeli otroci mir pred posiljevanjem. So kao varni. Takoj ko je odobreno cepivo za otroke, so kar naenkrat ogroženi. Kako ne prepoznate propagande, ko skoči v vas iz ekrana?

Se boš ali si se cepila tudi tretjič? In četrtič?

Na Škotskem imajo trenutno takšne odstotke:

83,1% umrlih je CEPLJENIH, pri il 72,7% CEPLJENE populacije CEPLJENI 83,1% umrlih 65,6% primerov 65,6% hospitalizacij NECEPLJENI 16,9% umrlih 34,4% primerov 34,4% hospitalizacij 72,7% CEPLJENE populacije 27,3% NECEPLJENE populacije

Nekaj ne štima.

ofiska, 19.12.2021 ob 09:52

Se boš ali si se cepila tudi tretjič? In četrtič?

Na Škotskem imajo trenutno takšne odstotke:

83,1% umrlih je CEPLJENIH, pri il 72,7% CEPLJENE populacije CEPLJENI 83,1% umrlih 65,6% primerov 65,6% hospitalizacij NECEPLJENI 16,9% umrlih 34,4% primerov 34,4% hospitalizacij 72,7% CEPLJENE populacije 27,3% NECEPLJENE populacije

Nekaj ne štima.

Še enkrat, da bo bolj pregledno

83,1% umrlih je CEPLJENIH, pri il 72,7% CEPLJENE populacije

CEPLJENI

83,1% umrlih

65,6% primerov

65,6% hospitalizacij

NECEPLJENI

16,9% umrlih

34,4% primerov

34,4% hospitalizacij

72,7% CEPLJENE populacije

27,3% NECEPLJENE populacije

Mene samo zanima, če se kdo zaveda, da se cepi z nekim poskusnim cepivom, ki zaradi novega zdravila najbrž niti uradno ni več dovoljeno. Pa zanima me, zakaj šopajo poživitvene odmerke za dve leti star virus, ki ga zaradi mutacij zdaj praktično ni več. Zanima me tudi zakaj taka bolestna želja po cepljenju otrok ki sploh niso rizični in za omikron ki sploh ni več noben problem, sploh za otroke.

Zanima me tudi zakaj nihče ne odgovarja na takšna vprašanja in zanima me, zakaj se napada ljudi ki preveč sprašujejo.
Zanima me tudi, kako je mogoče, da eni še vedno vse kar verjamejo, čeprav je očitno, da tukaj nekaj fajn smrdi.

Bela polenta ima prav. Rna virus konstantno mutira. Čredna imunost je nedosegljiva.

Kar zadeva otroke: mediji poročajo, da je v Evropi (448 milijonov prebivalcev) 120.000 primerov okužbe pri otrocih, mlajših od 18 let, in da je zato treba otroke cepiti. Resno? To namreč pomeni, da je pojavnost okužbe v tej starostni skupini 0,0002 %! In zaradi tega jih je treba izpostavljati cepivu, ki je v triažni fazi do julija 2024 (velja za otroke)?? Kako jih ni sram.

84 odstotkov oseb, okuženih z različico koronavirusa Omikron na Danskem, je dvojno cepljenih. Devet odstotkov jih je bilo celo trojno cepljenih. Za to obstaja samo ena razlaga: mRNA cepivo ne samo, da ni učinkovito, temveč škoduje imunskemu sistemu.

ofiska, 19.12.2021 ob 09:54

Še enkrat, da bo bolj pregledno

83,1% umrlih je CEPLJENIH, pri il 72,7% CEPLJENE populacije

CEPLJENI

83,1% umrlih

65,6% primerov

65,6% hospitalizacij

NECEPLJENI

16,9% umrlih

34,4% primerov

34,4% hospitalizacij

72,7% CEPLJENE populacije

27,3% NECEPLJENE populacije

Če bi bili vsi cepljeni, 100 %, in bi med njimi kdo umrl za covidom,

bi bilo med umrlimi 0 % necepljenih in

100 % cepljenih.

Zato je delež umrlih med cepljenimi večji v državah, kjer so večinsko precepljeni in manjši v državah, kjer so večinoma necepljeni.

Zdaj pa razmisli, kateri tovrstni podatek bi pomembno kazal na to, da cepljenje ne pomaga ali pa pomaga.

Aja? Kje si pa to pobrala? Škotska s 5.5 mio prebivalcev je imela včeraj 490 ljudi v bolnicah, 7 ljudi je umrlo. Pri nas 800 hospitaliziranih, dnevno umre po 17, 18 ljudi, velika večina necepljenih.  Vsi nad 80. Tako kot na Škotskem. Glede na to, da je med starci nad 70 let precepljenih 95% ljudi, je jasno, da bodo tudi med temi sedmimi umrlimi večinoma cepljeni. Ampak če se ne bi cepili, bi pa umiralo 100 ljudi dnevno ali še več, kot je bilo v prvem valu.

Kaj je torej tvoja poanta? Da med sedmimi starci ne bi smelo biti nobenega cepljenega? Poglej si Bolgarijo. 1700 novih smrti v ENEM DNEVU. (6,9 mio preb) A greš ugibat, koliko jih je cepljenih?  Preštej tu odstotke, butara!! Precepljene države imajo minimalno število smrti in obvladljivo št. ljudi v bolnicah, to je vsa poanta. Primerjaj raje 7 smrti na Škotskem s 1700 v Bolgariji!! Pa kakšni kreteni ste eni, no!

Podatek, da skoraj 100% pocepljene države spet gredo v lockdown, je dokaz, da ste nekateri totalni debili in podpirate genocid.

Letos je smrtnost s covidom veliko večja, kot lani, ko še ni bilo strupenih zvarkov.

no jaja, 19.12.2021 ob 10:30

Aja? Kje si pa to pobrala? Škotska s 5.5 mio prebivalcev je imela včeraj 490 ljudi v bolnicah, 7 ljudi je umrlo. Pri nas 800 hospitaliziranih, dnevno umre po 17, 18 ljudi, velika večina necepljenih.  Vsi nad 80. Tako kot na Škotskem. Glede na to, da je med starci nad 70 let precepljenih 95% ljudi, je jasno, da bodo tudi med temi sedmimi umrlimi večinoma cepljeni. Ampak če se ne bi cepili, bi pa umiralo 100 ljudi dnevno ali še več, kot je bilo v prvem valu.

Kaj je torej tvoja poanta? Da med sedmimi starci ne bi smelo biti nobenega cepljenega? Poglej si Bolgarijo. 1700 novih smrti v ENEM DNEVU. (6,9 mio preb) A greš ugibat, koliko jih je cepljenih?  Preštej tu odstotke, butara!! Precepljene države imajo minimalno število smrti in obvladljivo št. ljudi v bolnicah, to je vsa poanta. Primerjaj raje 7 smrti na Škotskem s 1700 v Bolgariji!! Pa kakšni kreteni ste eni, no!

Zakaj si pa tako živčna?

Cepljeni imajo blažje oblike smrti. To je edina prednost strupenih zvarkov.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=4730780990322278&set=gm.1358042278045881

Primerjaj raje 7 smrti na Škotskem s 1700 v Bolgariji!!

Kako res! Tam kjer je precepljenost nikakršna, je ogromno število smrti. Ne moreš tu vse staviti na odstotke.))  Tudi kot je ena gor napisala. Nad 75 let je vse precepljeno 100%, pa imajo recimo dva mrtva, ki sta seveda cepljena. In zdaj bodo antivaksarji tulili 100% umrlih je cepljenih, cepljenje ne deluje!!!

In potem imaš eno Bolgarijo z dnevno 1.882 (nov podatek za danes) mrtvih. Oni pa tulijo, kako da pa je tudi med njimi 20% umrlih cepljenih, spet cepljenje ne delujeeeee!!! Seveda v skoraj nič precepljenih državah umirajo tudi cepljeni, vsi z imunskim deficitom itd., ker niso zaščiteni zaradi prenizke precepljenosti. Ampak dajte si pogledat kolikšno število ljudi umira v nizko precepljenih državah in tistih visoko precepljenih! Ni primerjave! In kaj bolje kaže na to, da cepljenje v bistvu deluje, kot prav to?

ofiska, 19.12.2021 ob 10:34

Zakaj si pa tako živčna?

A to je tvoj argument (za ofiska)?

No, saj kaj drugega itak nisem pričakovala.:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close