Kako odkloniti žensko? Sodelavka hoče, jaz nočem
Sodelovka skoz dreza vame in se mi ponuja. Je sicer samska, ampak me fizično odbija. Tudi če bi bila lepotica, je ne bi, ker nočem zasebnih zadev mešati s službenimi.
A naj šefu povem, da jo premakne v kakšen drug oddelek? Bi bilo to predrzno?
Aja, pa bosanka je. Torej je tudi karakterno bolj na slabem. Heh
Če vas zanimajo podrobnosti; na primer, kupi mi kavo in namiguje, da bi se dobila izven službe na kaki pijači. Sprašuje kje živim in kakšno stanovanje imam, kako kaj z dekleti, itd. Prav nadležno spraševanje, res. Pa ko s kakšno drugo sodelavko spregovorim, škili tako jezno. Prikrade se mi za hrbtom in me šlata, se namerno zaletava vame. Če sedim se mi približa tako, da je njeno oprsje tik ob obrazu. Take in razne finte
ja juznjakinje so znane ponavadi po kurbis obnasanju
jeba je ce nimas samozavesti
kasna sramota je ze to da se ponujas ali lazis v tipa a moral bi bit obratno
ti papak pa…
ce sam nisi sposobn uredit kaj nej mi zdej kle?
premal poznamo njo karakterno da bi vedl kaj bi jo zabil d bo baba dala mer
Men bi blo ze to sramotno da tip rece da ga ne zanimam ce se mu tkole ponujam a sreca se nikol ne ponujam
Predvidevam da si odrasel moški. Pač rečeš da te ne zanima. Ne jemlješ kave. Če se preveč približa se umakneš, če se te dotika ji rečeš naj se umakne in se te ne dotika. Če ne dojema pred drugimi glasno rečeš naj te pusti na miru. Če še to ne pomaga greš v kadrovsko in jih prosiš naj posredujejo. Ni ravno znanstvena fantastika.
Česa se pa bojiš, da ji vljudno ne zmoreš povedati kot si tu – da ne mešaš probat in službo? Ter da želiš, da odnos ostane na službeni ravni?
Najprej z njo razčisti, šele potem z nadrejenim, če bo slučajno gluha.
A šlata da te? Ja ne vem no. Zdej al ti paše, če ji nič ne rečeš, ker drugače je to že spolno nadlegovanje. Kavo pa tudi širokogrudno sprejemaš. Ko ti naslednjič prinese kavo, še zahvali in reci, da jo boš kasneje skuhal za cel oddelek. Pol jo pejt pa skuhati in vsem na glas povej, da ta in ta časti kavo vsem. ???????
Al česa se bojiš? Si samostojen pri delu? Al s čim te drži, da ji ne upaš nič reči?
Če je pa zdraharca, ja pol še pa potožil šefu. Samo če je dobro zapisana, je tvoja beseda proti vetru.
Prvič- na šihtu, če ga hočeš obdržat- se ne zafrkavaj .
Drugič- obnašaj se korektno.
Tretjič- zavrni vsako povabilo na karkoli- obrni na šalo, na nerazumevanje, karkoli.
Četrtič, bodi diskreten, drugih sodelavcev se to ne tiče.
Petič- karkoli boš naredil, ne sme se čutit užaljene.
Šestič- če boš zamočil, lahko računaš na vsaj precej težak položaj v službi, če boš zamočil lahko računaš še da boš izgubil službo, če bo podivjala, lahko mimogrede računaš še na kakšno prijavo za posilstvo.
V glavnem, ignoriraj, pazi da ne boste kje sama, glej da boš imel vedno koga zraven.
Ena kolegica(kao punca) nj ostro stopi do nje in jo umiri. Moj je meu podobn scenarij, 2mesca po porodu se mu je lepila na vrat in mu kr direktno, da mu je na voljo, ker sm js verjetno preobremenjena in ona ve kj deci rabjo.. 2x jo je lepo odslovil, da ni potrebe, v tretje sm pristopla js.. igrat nism rabla, ker sm bla res nasršena, jo je pa samo dejstvo, da jo je zatožil namest nategnu čist potolklo..
eden s problemom, 18.12.2021 ob 15:47
Sodelovka skoz dreza vame in se mi ponuja. Je sicer samska, ampak me fizično odbija. Tudi če bi bila lepotica, je ne bi, ker nočem zasebnih zadev mešati s službenimi.
A naj šefu povem, da jo premakne v kakšen drug oddelek? Bi bilo to predrzno?
Aja, pa bosanka je. Torej je tudi karakterno bolj na slabem. Heh
Če vas zanimajo podrobnosti; na primer, kupi mi kavo in namiguje, da bi se dobila izven službe na kaki pijači. Sprašuje kje živim in kakšno stanovanje imam, kako kaj z dekleti, itd. Prav nadležno spraševanje, res. Pa ko s kakšno drugo sodelavko spregovorim, škili tako jezno. Prikrade se mi za hrbtom in me šlata, se namerno zaletava vame. Če sedim se mi približa tako, da je njeno oprsje tik ob obrazu. Take in razne finte
@ eden s problemom
A veš, kako je gorenc nategnil dolenko? …. Tako da ni prišel.
No vidiš, v tem stilu deluješ, dokler si ne pride gor. ?
wd40a148, 18.12.2021 ob 19:04
Prvič- na šihtu, če ga hočeš obdržat- se ne zafrkavaj .
Drugič- obnašaj se korektno.
Tretjič- zavrni vsako povabilo na karkoli- obrni na šalo, na nerazumevanje, karkoli.
Četrtič, bodi diskreten, drugih sodelavcev se to ne tiče.
Petič- karkoli boš naredil, ne sme se čutit užaljene.
Šestič- če boš zamočil, lahko računaš na vsaj precej težak položaj v službi, če boš zamočil lahko računaš še da boš izgubil službo, če bo podivjala, lahko mimogrede računaš še na kakšno prijavo za posilstvo.
V glavnem, ignoriraj, pazi da ne boste kje sama, glej da boš imel vedno koga zraven.
Točno tako, vse. Pa šefa nikakor v te norosti vmešavat, ker bo potem izpadel totalno neresen.
Grenivka422, 18.12.2021 ob 21:36
Točno tako, vse. Pa šefa nikakor v te norosti vmešavat, ker bo potem izpadel totalno neresen.
Wd in Grenivka,
pozabila sta še na morebitno skrajno neprijetno situacijo, ko bo gospodič s partnerko na prijeten, s soncem obsijan dan, sproščeno sedel na terasi gostilne, mimo pa bo vsa nasmejana kot po naključju prišla sicer užaljena zavrnjena gospodična in postregla z besedami: “Nazadnje si bil super, pokliči še kaj.”
No, kaj bi storili v takem primeru❓
-
Naslovi jo na jonhren848@gmail.com
komedija, scena sicer more bit smešna, da tip beži pred žensko, hehe… ampak neki je res, če jo boš nategnil, jo bi moral tudi ženit. Dol ne razumejo sex zaradi rekreacije in zabave… Itak ti pa ni fizično ok, če ti bi bila, bi lahko bila tud iz Marsa pa bi pokalo.., kavalirsko jo pač držiš na distanci, 1x ji bo že kliknlo, da se odklopi,
Popay npr, 18.12.2021 ob 23:34
komedija, scena sicer more bit smešna, da tip beži pred žensko, hehe… ampak neki je res, če jo boš nategnil, jo bi moral tudi ženit. Dol ne razumejo sex zaradi rekreacije in zabave… Itak ti pa ni fizično ok, če ti bi bila, bi lahko bila tud iz Marsa pa bi pokalo.., kavalirsko jo pač držiš na distanci, 1x ji bo že kliknlo, da se odklopi,
To, da tip beži pred ljubosumno žensko, sploh ni smešno. Seveda vsi obžalujemo, kar se je pred leti zgodilo pred leti, ko je psihopat zalezoval in na koncu tudi ubil svojo dolgoletno nesojeno ljubezen, ki je že bila poročena in imela otroka, ampak ljubosumni moški so problem, ko so že odnosu s to osebo, pri ženskah pa je malo drugače. Ženske za razliko od moških uberejo bolj prikrito psihopatsko pot, kako se mu maščujejo, ker jih noče.
donporleone, 18.12.2021 ob 22:46
Wd in Grenivka,
pozabila sta še na morebitno skrajno neprijetno situacijo, ko bo gospodič s partnerko na prijeten, s soncem obsijan dan, sproščeno sedel na terasi gostilne, mimo pa bo vsa nasmejana kot po naključju prišla sicer užaljena zavrnjena gospodična in postregla z besedami: “Nazadnje si bil super, pokliči še kaj.”
No, kaj bi storili v takem primeru❓
Poskušal razložit zadevo. Sicer verjetno neuspešno, ampak poskusil pa bi.
Kaj pa sprejemaš tisto “kavo”; ki ti jo kupi na avtomatu? A nimaš sam denarja za svojo kavo ? 😛 😛
Ponavadi so to odnosi v kakšni proizvodnji, pa v podjetjih med srednjerazrednimi ljudmi. Če bi bil njen nadrejeni, ti tega ne bi počela.
Sumim, da je ene par let starešja od tebe, pa lovi mlajše dickse… Heads up, fant – odpikaj, na hard- reči, da ji vrneš na njen ključek za vse tiste kave, ki ti jih je častila -da tako poceni pa nisi….
Forum je zaprt za komentiranje.