Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › S 1. februarjem je veljavnost covidnega potrdila omejena na 270 dni

S 1. februarjem je veljavnost covidnega potrdila omejena na 270 dni

Phhahahahahahahahahaha….

S 1. februarjem je veljavnost covidnega potrdila omejena na 270 dni – 24ur.com

In kaj zdaj Glupi? A to nate vpliva?

se mi slatko jebe…sem normlalen in zato NECEPLJEN  hehe

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 17.12.2021 ob 19:16

se mi slatko jebe…sem normlalen in zato NECEPLJEN  hehe

normalen NE.

Ste vidli zemljevid procentov (ne)ceplnenih?

Zahod države bliz 80%, v glavah bolj preprost vzhod pa 50%

Od kdaj 270 dni? Od zadnjega cepljenja, od sprejema odloka, od 1 februarja?

Necepljen ja,, 17.12.2021 ob 19:20

normalen NE.

gluperda…vam trotlom ni jasno da le vsakodnevno testiranje vseh in se pisebej cepljenih kamikaz je korak v pravo stvar….poglej dansko , portugalski kam so jo priprljale cepljene kamikaze hehe

wd40a148, 17.12.2021 ob 19:22

Od kdaj 270 dni? Od zadnjega cepljenja, od sprejema odloka, od 1 februarja?

kaj te briga saj nisi cepljen trotl al pac hehe?

zemljevid399, 17.12.2021 ob 19:22

Ste vidli zemljevid procentov (ne)ceplnenih?

Zahod države bliz 80%, v glavah bolj preprost vzhod pa 50%

Bolj ko pijejo, bolj se bojijo injekcijske igle. To boli, zlivanje alkohola v usta pa ne.

Kopiram komentar iz tega linka, ker se mi zdi vreden razmisleka. Danes necepljeni, jutri kadilci, pojutrišnjem lastniki nepremičnin…. V dveh letih se je zahodni svet spremenil v diktaturo in nihče ne reagira.

“Verjamem, da se bližamo trenutku, ko bomo kot družba morali sprejeti enotno odločitev glede položaja necepljenih. ” mislim da je to ena najbolj grozljivo fašističnih izjav, ki sem jih slišala v teh časih. Morala bi vklopiti alarm tudi pri cepljenih, ki imajo še kaj razuma. Kakšno vrsto grožnje jaz kot necepljena oseba predstavljam cepljenim, ki so kao zaščiteni pred to hudo korono? Zbudite se, res, ker drugače je to ena velka tragedija kar sledi

Itak se mislim cepit takoj ko bo 6 mesecev, tko da me res ne gane.

ofiska, 17.12.2021 ob 19:34

Kopiram komentar iz tega linka, ker se mi zdi vreden razmisleka. Danes necepljeni, jutri kadilci, pojutrišnjem lastniki nepremičnin…. V dveh letih se je zahodni svet spremenil v diktaturo in nihče ne reagira.

“Verjamem, da se bližamo trenutku, ko bomo kot družba morali sprejeti enotno odločitev glede položaja necepljenih. ” mislim da je to ena najbolj grozljivo fašističnih izjav, ki sem jih slišala v teh časih. Morala bi vklopiti alarm tudi pri cepljenih, ki imajo še kaj razuma. Kakšno vrsto grožnje jaz kot necepljena oseba predstavljam cepljenim, ki so kao zaščiteni pred to hudo korono? Zbudite se, res, ker drugače je to ena velka tragedija kar sledi

Jah, reagiraj!

Vejemi, da je samo vprašanje časa, kdaj bodo necepljeni postali bioteroristi, kot takšne se bo te ljudi obravnavalo. Podatek, zakon proti terorizmu, je še vedno v veljavi, definiran.

Prej se bo zmešalo cepljenima… garantiram.

Kadilci dejansko so diskriminirani že dolgo časa, pa noben v luft ne skače, da je to fašizem. Dvojna merila much?

https://i.imgflip.com/2h3a2p.jpg

Beović sanja že o četrtem.

Mah ja, pred prazniki je spet malo bolj radodarno, po praznikih bo malo manj, poletna sezona bo odprta, jeseni pa spet jok in stok. Ehjejej. Pa saj virusi skoz malicajo, ni čudno da se debelijo. ?????

LudiD Legenda, 17.12.2021 ob 18:45

Phhahahahahahahahahaha….

S 1. februarjem je veljavnost covidnega potrdila omejena na 270 dni – 24ur.com

Mislim, da je 9 mesecem bistveno predolgo. Pet mesecev bi najbrž bilo smiselno.

idesi, 17.12.2021 ob 20:32

Mislim, da je 9 mesecem bistveno predolgo. Pet mesecev bi najbrž bilo smiselno.

zate 5 dni…pol pa ponovit inteligencni test tepec zahojeni hehe

Glede na to da pri nas radi kopirajo od sosedov bo 9 mesecev od zadnjega cepljenja. Razen če tega ne bodo naredili zaradi volitev.

Drugače se pa spremenilo samo po sebi ne bo nič. Edino ljudje lahko spremenimo stvari. Sedenje na kavču in razglabljanje o tem kako smo šokirani situacije ne bo rešilo.

Kar se pa kadilcev tiče – desetletja so bili diskriminirani nekadilci, zdaj se je pa situacija obrnila. Včasih obeh skrajnosti hkrati ni možno imet.

Čemu? Če ne drži 9 mesecev, je čisto če se cepiš s fiziološko ali pa sploh ne. Če je roba zanič je zanič.

Me ne zanima.

idiokrati, 17.12.2021 ob 19:45

Vejemi, da je samo vprašanje časa, kdaj bodo necepljeni postali bioteroristi, kot takšne se bo te ljudi obravnavalo. Podatek, zakon proti terorizmu, je še vedno v veljavi, definiran.

A zakon proti terorizmu je v veljavi? Da ni slučajno tudi zakon proti umoru! Bognedaj še zakon proti posilstvu!

Za cepivo za nek sev ki ga že davno ni več… Mešanje jabolk in hrušk in spotoma uničevanje Evrope. Na tvoj in moj račun seveda, odgovoren ni pa nihče. Že 20 mesecev vam vsiljujejo novo logiko, ki ni logika ampak je bolnost.

Ma nemoj, 17.12.2021 ob 21:44

A zakon proti terorizmu je v veljavi? Da ni slučajno tudi zakon proti umoru! Bognedaj še zakon proti posilstvu!

Jap, vse našteto. Hvala, Bogu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close