Vam je Robi normalen?
A se kdo spomni Čveka moški ženske tu gor? MŽ čvek?
Tam je bil Robi moderator. So ga uporabniki večkrat skušali skenslati. Večkrat lastnikom MONa težili za RObijevo odstranitev, ampak Robi se ni dal. Potem so ga vendarle odstranili.
In sem skoraj 100%, da je to en in isti RObi.
Od začetka je bil na MŽ čveku še kar normalen, potem se mu je pa začelo mešati in je čedalj bolj nor.
Pri Robiju sta dve možnosti:
– ali je resnično zabit ko kanta in se ne zaveda, čigave zavajajoče anticepilske informacije bulji in trola naprej
– ali pa se kot desni ekstremist še kako dobro zaveda, čemu trola anticepilsko propagando (Janšev plačanec)
Vmesne poti ni.
Če človek sledi njegovim linkom ki jih objavlja tu gor, lahko vidi, da večina njih vodi k objavam na spletnih straneh srbskih četniških ekstremistov ali pa k stranem slovenskih “domoljubnih” naci-janševikov. Najbrž za to širjenje dezinformacij in reklamiranja teh strani dobiva tudi neko (minimalno) plačilo, ki mu pomaga preživeti (je sicer brez zaposlitve).
V tujini so že odkrili, kdo stoji za temi ekstremnimi nacionalističnimi objavami, katere skupine desnice sodelujejo pri teh spinih in že delajo na tem, da jih poskušajo identificirati, pri nas zaradi trenutne SDS vlade, ki rumenojopičarske ekstremiste financira, tega ne preganjajo, bo treba počakati še nekaj mesecev.
Rens “zdravilo”, 15.12.2021 ob 11:35
Pri Robiju sta dve možnosti:
– ali je resnično zabit ko kanta in se ne zaveda, čigave zavajajoče anticepilske informacije bulji in trola naprej
– ali pa se kot desni ekstremist še kako dobro zaveda, čemu trola anticepilsko propagando (Janšev plačanec)
Vmesne poti ni.
Če človek sledi njegovim linkom ki jih objavlja tu gor, lahko vidi, da večina njih vodi k objavam na spletnih straneh srbskih četniških ekstremistov ali pa k stranem slovenskih “domoljubnih” naci-janševikov. Najbrž za to širjenje dezinformacij in reklamiranja teh strani dobiva tudi neko (minimalno) plačilo, ki mu pomaga preživeti (je sicer brez zaposlitve).
V tujini so že odkrili, kdo stoji za temi ekstremnimi nacionalističnimi objavami, katere skupine desnice sodelujejo pri teh spinih in že delajo na tem, da jih poskušajo identificirati, pri nas zaradi trenutne SDS vlade, ki rumenojopičarske ekstremiste financira, tega ne preganjajo, bo treba počakati še nekaj mesecev.
Dajmo akcija! Dajmo Harvey Norman ….!!
Kolikor sem jaz gledala njegove linke in od drugih glede plandemije, so bili večinoma linki od Facebook strani, nikjer nobenih četnikov! ? upam da ne vidite še bele miške, pol bo pa hudič …… ?
Grenivka422, 15.12.2021 ob 12:16
Dajmo akcija! Dajmo Harvey Norman ….!!
Kolikor sem jaz gledala njegove linke in od drugih glede plandemije, so bili večinoma linki od Facebook strani, nikjer nobenih četnikov! ? upam da ne vidite še bele miške, pol bo pa hudič …… ?
Večina srbskih avtorjev je nacionalističnih ekstremistov, ravno tako je ekstremističen portal Neodvisni mediji, ki promovira SĐS trgovca, ki prodaja Rens.
Ti pa kar lepo naprej sanjaj o Harvey Normanu, imaš pač kratko pamet, papagajsko ponavljanje besede “plandemija”, ne da bi sploh vedelo, s čim te plačanci futrajo, to dokazuje.
Anticepilski zapisi na FB, anticepilski blog in spletni časniki, Twiter itd itd, prirejanje podatkov, lažni primeri posledic cepiva celo masovno umrlih zaradi cepiva, covid ne obstoja, obolelih ni, cepivo je placebo, cepljeni so, fašisti, nacisti, v redkih primerih ovce in idi.oti, to so njegovi zapisi na MONu, ja po moje bi Robi potreboval strokovno zdravljenje ampak za to se bo moral odločiti sam tako kot za cepljenje ?
Rens “zdravilo”, mater, si pameten, da ti kar škodi! Gotovo je Robi Jajotov plačanec, ziher da ja!??
Je fajn človeka opravljat, ki vam hoče vsaj malo odpreti oči? Vas kritizira, ker nič ne razmišljate s svojo glavo, ampak pojeste vse, kar vam pokvarjenci na oblasti servirajo?
Kje imate kritični um? To vas Robi sprašuje, sicer včasih precej grobo, ampak se ne čudim, da mu kdaj dopizzdi vse skup…
Para Bellum, 15.12.2021 ob 12:43
Rens “zdravilo”, mater, si pameten, da ti kar škodi! Gotovo je Robi Jajotov plačanec, ziher da ja!??
Je fajn človeka opravljat, ki vam hoče vsaj malo odpreti oči? Vas kritizira, ker nič ne razmišljate s svojo glavo, ampak pojeste vse, kar vam pokvarjenci na oblasti servirajo?
Kje imate kritični um? To vas Robi sprašuje, sicer včasih precej grobo, ampak se ne čudim, da mu kdaj dopizzdi vse skup…
Nehajte s to floskulo odpiranje oči. Tudi moja stališča niso vedno enaka stališču koga drugega in zato ne vpijem na ljudi in jih žalim. Primer vožnja kroserjev po gozdnih poteh. Se naj vpišem v vsak forum im vulgarno odpiram oči? Daj ne tumi…. Si enaka budala. Ta model tako epizodično ne mara ljudi, enkrat ženske, drugič črnce, tretjič geje…… On je bolnik ali pa enak gnoj kot poliki. Brez spoštovanja do soljudi. Odpiranje oči je izgovor. Nihče ga ni prosil za nič dojadil je on nam. Je odpuljen.
Forum je zaprt za komentiranje.