Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vam je Robi normalen?

Vam je Robi normalen?

🙂

Zapis avtorja; resničnost

Večina srbskih avtorjev je nacionalističnih ekstremistov, ravno tako je ekstremističen portal Neodvisni mediji, ki promovira SĐS trgovca, ki prodaja Rens.

Ti pa kar lepo naprej sanjaj o Harvey Normanu, imaš pač kratko pamet, papagajsko ponavljanje besede “plandemija”, ne da bi sploh vedelo, s čim te plačanci futrajo, to dokazuje.

Moj odgovor:

Kot prvo imam svoje znanje, izobrazbo in izkušnje, da sama vidim, kaj se okoli mene dogaja, ne potrebujem plačance kot pišeš. Vsak ima možnost izrazit svoje mnenje in stališča. In z nikomer se ne mislim dajat v žolčne debate, ker ravno tisti, ki ste ugotovili, da je cepljenje nateg, ste najbolj agresivni na tem forumu. In ja akcija Harvey velja zate in za vse dežurne pljuvalce provokatorje, ki ste tečni ko driska z izzivanjem, pravo akcijo imate. Sicer pa sem že stokrat tu gor napisala, namesto da bi se ljudje združevali, se delite. Da sem pa kratke pameti, pa takole: ne moreš vedet kako dolga je moja pamet, ker se ne poznamo. Zame je tako tvoje zmerjanje odraz tvoje pameti. In ne preveč žolča polivat, ker lahko zboliš ? kuliraj se pa bo vse ok.

Odgovor na objavo uporabnika
Grenivka422, 15.12.2021 ob 14:33

Zapis avtorja; resničnost

Večina srbskih avtorjev je nacionalističnih ekstremistov, ravno tako je ekstremističen portal Neodvisni mediji, ki promovira SĐS trgovca, ki prodaja Rens.

Ti pa kar lepo naprej sanjaj o Harvey Normanu, imaš pač kratko pamet, papagajsko ponavljanje besede “plandemija”, ne da bi sploh vedelo, s čim te plačanci futrajo, to dokazuje.

Moj odgovor:

Kot prvo imam svoje znanje, izobrazbo in izkušnje, da sama vidim, kaj se okoli mene dogaja, ne potrebujem plačance kot pišeš. Vsak ima možnost izrazit svoje mnenje in stališča. In z nikomer se ne mislim dajat v žolčne debate, ker ravno tisti, ki ste ugotovili, da je cepljenje nateg, ste najbolj agresivni na tem forumu. In ja akcija Harvey velja zate in za vse dežurne pljuvalce provokatorje, ki ste tečni ko driska z izzivanjem, pravo akcijo imate. Sicer pa sem že stokrat tu gor napisala, namesto da bi se ljudje združevali, se delite. Da sem pa kratke pameti, pa takole: ne moreš vedet kako dolga je moja pamet, ker se ne poznamo. Zame je tako tvoje zmerjanje odraz tvoje pameti. In ne preveč žolča polivat, ker lahko zboliš ? kuliraj se pa bo vse ok.

Bravo!

Kar se pa Robija tiče je super človek!

Je pa res,da ko vam servira resnico….boli!

Ne skrbi ti za moj žolč, ker ste anticepilska provokatorska golazen zdaleč najbolj žolčni.  In kot je napisal že nekdo prej, ste s svojimi slogani “odprite oči”, “zbudite se” ob sfotošopiranih slikah in prirejenih podatkih sami kot konji s plašnicami.

In kar je najhuje – kljub vašim celodnevnim napadom in vsiljevanjem nekakšnih resničnih podatkov in dejstev katerim verjamete, v primeru bolezni niste več enakega mnenja, sicer ne bi rinili v bolnice in prosili za pomoč.  Zakaj takrat, ko vas začne dušit, ne vzamete npr. čudežno zdravilo Rens in počakate doma, da se lepo v miru pozdravite?  ZAKAJ?

A res niste zmožni delat in zaslužit pošteno za preživetje in ste zadovoljni z drobtinicami, ki vam jih plačuje Jajo in njegova kamarila?

Najbolj hecno, da ga branijo zavaljene svinje, ki jih je še nedolgo sovražil.

Lahko je biti “kulturen”, ko za tabo stoji indoktrinirana vecina z medijsko podprtim propagandnim aparatusom, ki pod krinko “znanosti” cenzurira in zali vse kar indoktrinirana prepricanja vecine kakorkoli ogroza. Ta vecina na finjaka, pogosto brez da bi se tega zavedala, iz vseh cilindrov vsakega “nasprotnika” 24/7 jebe v glavo. In kaj le temu preostane, ko vidi, da se je vecini odpeljalo??

Vecje kot ste ovce, vecja je verjetnost, da se v taksni situaciji se niste znasli in je ne razumete, se cudite nad obnasanjen nekih Robijev.

Druge ovce ste med covid cirkusom morda prvic v zivljenju spoznale kaj pomeni, ko enkrat magari le na enem podrocju vec nisi ovca. Kaj pomeni, ko te cel sistem 24/7 napada, posiljuje.

Eni smo “posebnezi” ze tako dolgo casa, da ze dolgo vemo, da je ogromna vecina ljudi ovc za strizenje. Nismo potrebovali covida, da smo to spoznali. Vemo, da vecja kot je nekdo ovca, bolj me bo napadala. Magari na finjaka jebala v glavo ob vsaki pril9znosti, ki se bo ponudila. Potem pa, ko se odzoves, konfrontirat taksno obnasanje, 24/7 posiljevanje celotne druzbe, te ima folk za vse najslabse, da si ti tisti, ki njih posjujes. Jebat ga, velika vecina vas je budal. Ste bii in boste ostali.

Ko gre za vsakodnevne debate, je pač…Robi (nimava enakih pogledov na življenje in ljudi), ko gre za politiko, je normalen (vsaj zame, ker deliva nekatere svetovnonazorske poglede), ko gre za covid in cepljenje – se ga pa izognem, ker tukaj je pa popolnoma nor.

Je realen.

Fanatik je on.

DrY, 15.12.2021 ob 16:06

Lahko je biti “kulturen”, ko za tabo stoji indoktrinirana vecina z medijsko podprtim propagandnim aparatusom, ki pod krinko “znanosti” cenzurira in zali vse kar indoktrinirana prepricanja vecine kakorkoli ogroza. Ta vecina na finjaka, pogosto brez da bi se tega zavedala, iz vseh cilindrov vsakega “nasprotnika” 24/7 jebe v glavo. In kaj le temu preostane, ko vidi, da se je vecini odpeljalo??

Vecje kot ste ovce, vecja je verjetnost, da se v taksni situaciji se niste znasli in je ne razumete, se cudite nad obnasanjen nekih Robijev.

Druge ovce ste med covid cirkusom morda prvic v zivljenju spoznale kaj pomeni, ko enkrat magari le na enem podrocju vec nisi ovca. Kaj pomeni, ko te cel sistem 24/7 napada, posiljuje.

Eni smo “posebnezi” ze tako dolgo casa, da ze dolgo vemo, da je ogromna vecina ljudi ovc za strizenje. Nismo potrebovali covida, da smo to spoznali. Vemo, da vecja kot je nekdo ovca, bolj me bo napadala. Magari na finjaka jebala v glavo ob vsaki pril9znosti, ki se bo ponudila. Potem pa, ko se odzoves, konfrontirat taksno obnasanje, 24/7 posiljevanje celotne druzbe, te ima folk za vse najslabse, da si ti tisti, ki njih posjujes. Jebat ga, velika vecina vas je budal. Ste bii in boste ostali.

No, no, no.

A tega, kako je pred covidom napadal ženske, pa nisi opazilo?  Proti komu je pa takrat boril, proti kakšnemu medijskemu propagiranju, proti kakšni znanosti?

Robi je (bil – ne vem, če je še), vegan.  In zakaj je potem v tistih temah norel in napadal vsejede?!  NOREL in NAPADAL! Tudi takrat ni znal povedati ničesar pametnega, razen da je zmerjal vse po vrsti in jim vsiljeval svoja prepričanja.  Enak koncept kot zdaj, ponavljanje za njemu všečnimi in sprejemljivimi načeli.

Covid je samo trenutna češnja na torti, nekakšen NOV razlog za njegovo rovarjenje in dokazovanje predvsem samemu sebi, da ni problem v njem, ampak v drugih.

Tako da samo nehaj – ali pa poišči vsaj 1 (EN) njegov post, ki se ne tiče njegovih agresivnih prepričanj, s katerimi posiljuje ljudi na forumu.

Zdaj nori o covidu, fašistih in zmerja vse povprek.

Prej je pa vse povprek zmerjal ženske. Predvsem je zmerjal dve kategoriji žensk: samske pa debele. Če je bila ženska samska in debela je pa itak zlil toliko gnojnice po njej, da joj.

Tip ne zna drugega kot žaliti in prostaško zmerjati.

Mene zanima nekaj: vsi ki pač ne prenesete Robija, ali kdaj odprete kakšen link, ki ga objavi? Ko se bo kaj pri nas začelo dogajati kot v Avstraliji, mislim, da nobenemu ne bo več smešno.

Ta češnja na torti se tiče vseh nas na tej res ubogi Zemljici, ne gre za njegove kaprice ali njegove poglede, gre za cel svet z istimi problemi. Malo se sami izobražujte in odkrivajte, pa preskočite njegove teme in linke. Jaz piščančji file in ženske viagre pa ta jajca preprosto preskočim, ni moj nivo.

Odpuljen, 15.12.2021 ob 10:25

Meni se ne zdi priseben.

ti si butel bia, butelj boš ostal, tak ka vsi SDS trolarji

Robi je zakon, če še nisi veja, butel zabiti!

Vsak, ki je proti jajohojsasti rumenosrajčni s(d)s greznici je človek  in pol.  Sicer pa spada med stare đombe na tej sceni tako kot jst. Mnenja o cepljenju ne berem, vsak po svojih potrebah in željah.

Men je čist ok.

Se mi dozdeva, da sem to že enkrat napisala.

Ko sem hodila po parku in so v tednu zaščitite žrtev psihičnega nasilja organizatorji po tleh risali po parkovni poti znake psihičnega nasilja ali jih prepoznate in v vsakem oblačku je bilo napisano nekaj

Ti si neumen, neumna

Ti si zabit, zabita,

Ti si nesposoben, nesposobna

Ti si manj izobražen, izobražena(se ve kdo je izjavil besedo stoletja in se bi moral opravičiti. Ali se je že?

Ti si kriv, ti si kriva.

Se ve kdo kar naprej krivi populacijo za svoj poraz. To in še več so znaki psihičnega nasilja nad partnerjem ali so človekom, širše lahko prepoznamo znake iz oblačka tudi nasilje nad nas samimi.

Vzbujanje strahu in zivcnosti( kdo širi strah in živčnost in stisko ljudem).

Zatiranje in kaznovanje.

In Robi, čeprav se kdaj ne strinjam z njim, na to žal Opozarja. Žal.

Robi je tak kot je. Je besedno agresiven, nic zato. Mene bolj skrbijo vljudnezi, ki nam dnevno heb..mamo (to se nam vsem pozna v realnem zivljenju) z nekimi odloki, ki nimajo veze z zdravo pametjo, niti s samim zdravjem zraven se pa izgovarjajo na stroko in znanost. To da robi blebece -zato nihce ni prikrajsan, zarad finoc ki lepo govorijo, zlorabljajo zakone, jih potvarjajo in grdo delajo smo prikrajsani vsi. Saj poznate tisto staro kitajsko  know the enemy.

Robi ni moj enemy , je pa sovraznik mojega sovraznika, zato je moj prijatelj- tudi to ste ze verjetno slisali :))

Popay npr, 15.12.2021 ob 20:45

Vsak, ki je proti jajohojsasti rumenosrajčni s(d)s greznici je človek  in pol.  Sicer pa spada med stare đombe na tej sceni tako kot jst. Mnenja o cepljenju ne berem, vsak po svojih potrebah in željah.

Večina anticepilcev je pristašev nacionalizma in rasizma.  Je pa res, da to prikrivajo in druge zmerjajo s fašisti.

yram, 15.12.2021 ob 21:20

Robi je tak kot je. Je besedno agresiven, nic zato. Mene bolj skrbijo vljudnezi, ki nam dnevno heb..mamo (to se nam vsem pozna v realnem zivljenju) z nekimi odloki, ki nimajo veze z zdravo pametjo, niti s samim zdravjem zraven se pa izgovarjajo na stroko in znanost. To da robi blebece -zato nihce ni prikrajsan, zarad finoc ki lepo govorijo, zlorabljajo zakone, jih potvarjajo in grdo delajo smo prikrajsani vsi. Saj poznate tisto staro kitajsko  know the enemy.

Robi ni moj enemy , je pa sovraznik mojega sovraznika, zato je moj prijatelj- tudi to ste ze verjetno slisali :))

Podpis! !! !!

božček!

hhm, 15.12.2021 ob 21:56

božček!

popay seveda!

počasi, 15.12.2021 ob 21:26

Večina anticepilcev je pristašev nacionalizma in rasizma.  Je pa res, da to prikrivajo in druge zmerjajo s fašisti.

Za avtorja: počasi

Niti približno! Vsak ki da na svoje zdravje, bo razmišljal v tej smeri, da gre za načrtno agendo nwo. Od kje jemljete te trditve? Jaz nisem za nobeno politično opcijo, nisem rasist, nacionalist, imam pa svojo pamet in noben ne nima pravice silit v cepljenje! Ok? Posplošuješ v tri krasne, samo da izpadete bolj agresivni kot ste. Človek ne more verjet, ko bere take izjave. Nekoga, ki se bori za pravico za človeštvo, označujete za rasiste! Noro.

Robi je sicer dokaj normalen primerek današnje družbe, saj ustreza in sledi vsem zapovedanim normam. Kako se to odraža na njegovem zdravju, pa je drugo, morda celo bolj smiselno vprašanje.

idesi, 15.12.2021 ob 22:18

Robi je sicer dokaj normalen primerek današnje družbe, saj ustreza in sledi vsem zapovedanim normam. Kako se to odraža na njegovem zdravju, pa je drugo, morda celo bolj smiselno vprašanje.

Tukaj si Idesi, bolj sebe opisal. In svoje krhko zdravje, tako fizično kot mentalno.

Moj dan D, 15.12.2021 ob 23:29

Tukaj si Idesi, bolj sebe opisal. In svoje krhko zdravje, tako fizično kot mentalno.

Praviš, da sem opisal bolj sebe, če te prav razumem. Pa poglejva: kljub korona-krizi, sem bil dopustoval v Italiji in Franciji. Od poletja sem se prosto gibljem… bil sem v Dortmundu, Lippenstadtu (tam, kjer domuje Hella, ki je kupila Saturnus), Hamburgu (kjer sem obiskal in prenočil pri nekaj prijateljih), Berlinu (enak scenarij, kot v Hamburgu), v Fuldi, v Wiesbadnu, v Bayreuthu,… verjetno sem kaj pozabil… pohajam po Sloveniji, najsi bo to obisk prijateljev v Mariboru, Novem mestu, se zabavam z Nemškimi prijatelji, ki so prišli na jesenski obisk v Ankaranu, na Voglu, na Bledu,… v Ljubljani. Vmes skočim na Hrvaško ali v BiH se malo sprostit, pokramljat s sorodniki. Torej na kratko: živim. Kljub koronakrizi živim in to precej drugače. Spim po hotelih, doma, pri prijateljih,… na vpijem ns nikogar, da je fašist, ne pričakujem od nikogar, da mi bo vrnil neke dobre stsre čase, temveč si ustvarjam trenutne dobre čase. Kar je precej drugače. In tu je hakelc. Živeti nasprotno pomeni živeti kvalitativno enako. Živeti drugače, biti drugačen je povsem nekaj drugega, kot živeti v nasprotju z vstavi poljubno. In jsz živim precej drugače, kot bi bilo normalno v teh časih. Sem običajen človek, ki pa ne spada v kategorijo normalnih. Niti ne v kategorijo ne-normalnih. Ker sem preprosto drugačen. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close