Darw… v maski
kromp in lopata, 09.12.2021 ob 16:04
ta slika slika je lih iz kolaža slik, ki se pojavi v dokumentarcu o serijski morilcih: že takrat je vzbujal čudne vibrace press
Naj te domišljija ne omejuje.
Lahko si zafantaziraš tudi to,da ravno tebe tak obišče.
Pusti se presenetiti…
darwindarko, 09.12.2021 ob 16:09
Naj te domišljija ne omejuje.
Lahko si zafantaziraš tudi to,da ravno tebe tak obišče.
Pusti se presenetiti…
saj vemo, ti imaš rad druge na natezalnicah. mar ni po tvoji izpovedi in nalepljenih sikah celo tvoj intimni fetiš?
ti kar pridi, če se hočeš intimno spoznat z motorko.
kromp in lopata, 09.12.2021 ob 16:18
saj vemo, ti imaš rad druge na natezalnicah. mar ni po tvoji izpovedi in nalepljenih sikah celo tvoj intimni fetiš?
ti kar pridi, če se hočeš intimno spoznat z motorko.
Mislim, da ti tvoja domišljija tako dobro služi, da lahko kar sebe vpišeš v tiste dokumentarce o serijskih morilcih. Ali le blaznih psihopatih.
Ponavadi ste takšni največje pič*ice v reality, zato vam je sadizem edina možnost za sprostitev. Vse v vašem življenju je bolestno vključno z vašo osebnostjo. Človek bi se vas usmilil ampak kaj ko vi nimate usmiljenja za druge.
darwindarko, 09.12.2021 ob 15:48
Če sem to kar sem in sem zato nor. Potem je nor biti moj namen in edinstveni cilj.
Kam nas pa vodi “zdravo razumski strokovni” svet pa tudi lahko opazimo.
Vsekakor je potem bolje biti nor in ne strokoven in zdravo razumski sploh, če se gre za novo normalno.
Morda pa norost je prava modrost.
Darwin, kako si kaj danes? Lepe pesmice in super izjava. Veš, resnice se vsi bojijo, ko hudič križa. Ko/če bi resnica zmagala, zlobci ne bi imeli kaj delat ?
Grenivka422, 10.12.2021 ob 18:06
Darwin, kako si kaj danes? Lepe pesmice in super izjava. Veš, resnice se vsi bojijo, ko hudič križa. Ko/če bi resnica zmagala, zlobci ne bi imeli kaj delat ?
Hvala za vprašanje in kompliment glede pesmi.
Duševno sem kar na piku, osti, telesno pa me je prehlad mal v roke prijel.
Ja, resnica zna biti težka predvsem pa osvobajajoča. Vendar pa, kot si sama dejala ne za vse v enaki meri težka in osvobajajoča. Namreč bolj živiš v laži, bolj prikrivaš in se držiš laži težje je razkritje resnice.
Zlobci,kot jim praviš zato toliko dlje čakajo in se stran ozirajo dokler jim le uspeva. Ampak prej ali slej tudi njim v oči pogleda in takrat zlobec mora tudi njej, ker je to na koncu edino komur bo sploh še pogledal iz oči v oči.
In seveda kako si pa ti kaj danes?
darwindarko, 10.12.2021 ob 18:21
Hvala za vprašanje in kompliment glede pesmi.
Duševno sem kar na piku, osti, telesno pa me je prehlad mal v roke prijel.
Ja, resnica zna biti težka predvsem pa osvobajajoča. Vendar pa, kot si sama dejala ne za vse v enaki meri težka in osvobajajoča. Namreč bolj živiš v laži, bolj prikrivaš in se držiš laži težje je razkritje resnice.
Zlobci,kot jim praviš zato toliko dlje čakajo in se stran ozirajo dokler jim le uspeva. Ampak prej ali slej tudi njim v oči pogleda in takrat zlobec mora tudi njej, ker je to na koncu edino komur bo sploh še pogledal iz oči v oči.
In seveda kako si pa ti kaj danes?
Darwin, odlično sem danes, ker je petek, da se malo spočijem, čeprav me čaka pospravljanje. Glede ostalega pa ni tako odlično, ker ne vem zakaj je težje sprejeti resnico kot laž. Sicer pa vseeno mislim, da pošteni in iskreni vseeno pridejo bolje skoz, čeprav se vedno ne zdi tako.
Veš kaj pa me še zanima: ker nisem dolgo gor na tem forumu, pa me zanima čisto tehnično, kako ti lahko nekdo ukrade nick? Namreč v eni temi si od mene (lažne grenivke422) dobil srčka hehehe ? sicer prikupno drugače 🙂
Grenivka422, 10.12.2021 ob 18:52
Darwin, odlično sem danes, ker je petek, da se malo spočijem, čeprav me čaka pospravljanje. Glede ostalega pa ni tako odlično, ker ne vem zakaj je težje sprejeti resnico kot laž. Sicer pa vseeno mislim, da pošteni in iskreni vseeno pridejo bolje skoz, čeprav se vedno ne zdi tako.
Veš kaj pa me še zanima: ker nisem dolgo gor na tem forumu, pa me zanima čisto tehnično, kako ti lahko nekdo ukrade nick? Namreč v eni temi si od mene (lažne grenivke422) dobil srčka hehehe ? sicer prikupno drugače 🙂
Veš kaj je dobro pri tem, da te čaka pospravljanje? Da se boš po tem ko bo pospravljeno počutila še bolje.
Resnico je težje sprejeti , ker ni okičena s tistim, kar ti je všeč in bi skrivala tisto kar ti ni.
Saj, ko enkrat se predaš resnici, spoznaš resnico in sam postaneš spet to je vse lepo pa še lažnega kiča ni več potrebnega. Laž je lažja za sprejeti tudi, ker nima nikoli toliko detajlov,kot jih ima resnica pa čeprav pravijo, da je hudič v detajlih. Res, da je, ampak resnica je hudič ter še vse ostalo. Kaj pa po odkritju resnice imaš ali drugače česa imaš več pa je odvisno od tega, kaj je tvoja resnica in koliko te imaš.
Pošteni in iskreni pridejo skoz?
No, tukaj se seveda lahko postavi vprašanje kje skozi.
Namreč pri nepoštenih, krivičnih ter zlobnih iskrenost in poštenje nista nagrajena niti zaželena razen takrat, ko se gre za njihovo dobro in ne tvoje. Le takrat sta zaželena ter sprejeta z odprtimi rokami.
Lahko pa povem, da poštenost in iskrenost vsekakor je tisto, kar pride skozi in to dobesedno.
Namreč človek se rodi nedolžen. Če odmisliva tu znani smrtni greh se rodi nedolžen. Ker se tak rodi pomeni, da je bil na način, kot razumemo ljudje zagotovo pošten in iskren, da se je tak sploh lahko rodil. Kajti, če ne bi bil ne bi dobil sploh ključa od vrat življenja ali drugače življenja samega.
Kaj pa se po tem zgodi s človekom pa je v veliki meri odvisno od njega samega.
————————-
Kako ti lahko nekdo ukrade nick?
Preprosto na tem forumu. Zapiše v prostor za nick to kar si ti sam vpisoval.
Ob registraciji na forumu pa bo to težje, kdo storil in se izdajal zate.
Da se ti zdi prikupno pa je srčkano tudi meni, če si dopustim malo romantike 😉
Forum je zaprt za komentiranje.