Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj zbirati denar za umrlega deskarja, ki verjetno nikoli ni bil v SLUŽBI?

Zakaj zbirati denar za umrlega deskarja, ki verjetno nikoli ni bil v SLUŽBI?

Če pogledamo, kako in v kakšnih opravah, so uživali po svetu, mi gre na…. Verjetno noben v službi?  Vem, da je težko, bo treba v službo.

To temo sem želela danes že jaz odpret. Pa nisem. Deliva mnenje. Zame neokusno.

ja zgodila se je nesreča, najbrž niso planirali, da bodo ostali brez njega, partnerka bo v kratkem tretjič rodila…. Je pač znan in računajo še na to, za neznane običajno zbirajo samo svojci in znanci. je pa vedno tako, da lačna vrana sito pita.

Njegova služba so bila potovanja, kreiranje vsebin, predstavljanje Burton znamk, GoPro ambasador,… Pizda ni vse sam 8 ur v pisarni pa pizdakanje čez vse in vsakega. Influencer, če tako hočeš.

Žena je pevka, sinhronizira risanke, dela na tv projektih, vpel jo je v family biznis, kjer so bili kot familja Burton ambasadorji. Ne tudi ona ne hodi v pisarno na kavice.

Ni bil samo en x border. Če bi bil, ne bi bilo novic po vseh slovenskih medijih, čez planke pa verjetno ne vidiš. Človek je imel svoje napake, večini pa je bil inspiracija, da so videli, da se tudi po profesionalni karieri (ekstremnega) športnika še da živet s športom, ki ga ljubiš.

Ne zbira se zanj, ampak za družino, za otroke, ker so zgubili očeta. Slej ko prej se bo to tudi na financah poznalo. Na srečo je v življenju pustil pečat, da ima prijatelje, ki se znajo zoorganizirat. Fane po celem svetu, ki so pripravljeni dat kak EUR za človeka, ki ga niso poznali v živo, so pa spoštovali to, kar je naredi za snowboard community.

Če ti ni pač ne daš. Ampak, da se moraš pa na glas spraševat take stvari. Brez besed.

Ma kaj se praskaš tam, kjer te ne srbi? Če se ne strinjaš, poglej stran in pejt v lajfu naprej. Ne da se vrtiš kot centrifuga v stroju, ves čas na enem mestu, obrekuješ druge, sam pa niti koraka naprej.

Kaj ni bil zavarovan za primer smrti ali poškodbe? Vsak, ki se bavi s takšnim športom se najprej zavaruje.

ko so se njegovi videi šerali po vsem svetu ste pod njimi komentirali, eeeej, to je slovenc, mi slovenci, se tolkli po junaških prsih, kako da smo mi kul...

heh

toliko je vredno tole…

Upam, da je bil dobro zavarovan. Sicer pa naj da, kdor hoče, neumnih komentarjev pa naj se zadrži.

Odgovor na objavo uporabnika
Test, 08.12.2021 ob 14:38

Njegova služba so bila potovanja, kreiranje vsebin, predstavljanje Burton znamk, GoPro ambasador,… Pizda ni vse sam 8 ur v pisarni pa pizdakanje čez vse in vsakega. Influencer, če tako hočeš.

Žena je pevka, sinhronizira risanke, dela na tv projektih, vpel jo je v family biznis, kjer so bili kot familja Burton ambasadorji. Ne tudi ona ne hodi v pisarno na kavice.

Ni bil samo en x border. Če bi bil, ne bi bilo novic po vseh slovenskih medijih, čez planke pa verjetno ne vidiš. Človek je imel svoje napake, večini pa je bil inspiracija, da so videli, da se tudi po profesionalni karieri (ekstremnega) športnika še da živet s športom, ki ga ljubiš.

Ne zbira se zanj, ampak za družino, za otroke, ker so zgubili očeta. Slej ko prej se bo to tudi na financah poznalo. Na srečo je v življenju pustil pečat, da ima prijatelje, ki se znajo zoorganizirat. Fane po celem svetu, ki so pripravljeni dat kak EUR za človeka, ki ga niso poznali v živo, so pa spoštovali to, kar je naredi za snowboard community.

Če ti ni pač ne daš. Ampak, da se moraš pa na glas spraševat take stvari. Brez besed.

To je to. Tudi sam raje dam za takšnega človeka, ki je sam ustvaril svoje življenje in smrt – kot bi dal za nekoga, ki nevoščljivo pisari po forumih.

Komentiram “Test”.

Jaz se pa sprašujem, kakšen tip ženske je ona, da so ji všeč adrenalinci?* In kdo bo naslednji….?

* Nejc Zaplotnik, Drago Bregar, Tomaž Humar,….

?

CrazY FroG ?, 08.12.2021 ob 16:17

?

Komentar na Test

Dgg, 08.12.2021 ob 14:22

Če pogledamo, kako in v kakšnih opravah, so uživali po svetu, mi gre na…. Verjetno noben v službi?  Vem, da je težko, bo treba v službo.

Zakaj pa ne bi? A če ne gara 12 ur na dan za trakom v fabriki, tako kot ti, ker drugega itak nisi sposoben, potem “ne dela” ?

Puši kurac, raje dam njemu kot pa takemu govedu kot si ti.

Razumem, da se človek vpraša, zakaj bi dal denar za nekoga, ki ga pač ni poznal niti mu ni nič pomenil. Ne razumem pa, kaj je avtorja navedlo na to, da je vtaknil v naslov skupaj dva tako popolnoma nepovezana dela stavkov. Trolanje? Verjetno.

Glejte, o mrtvih vse dobro, da ne po pomote. Ampak sorry, jaz bi tudi, ko guznem, da se zbira denar za mojo družino. Kdor da pač da. Kaj sem jaz manj vredna od njega? Halo…ne more bit vse samoumevno danes.

Meni je normalno, da se človek, ki se ukvarja s tako službo tudi zelo dobro življensko zavaruje tako, da družini glede financ ne bo hudega in tudi meni čudno, da se zbira denar. Je pa taka izguba za družino  zelo huda in boli,..zelo…

Dajmo vsi, 08.12.2021 ob 16:44

Glejte, o mrtvih vse dobro, da ne po pomote. Ampak sorry, jaz bi tudi, ko guznem, da se zbira denar za mojo družino. Kdor da pač da. Kaj sem jaz manj vredna od njega? Halo…ne more bit vse samoumevno danes.

Zakaj ste eni ljudje tako .. zabiti?

Sej lahko tvoji bližnji po tvoji smrti zbirajo denar, noben jim res ne brani tega. Zdej se pa vpraši, kdo si ti? Kolk prijateljev, znancev, sorodnikov maš? Kaj si v lajfu nardila, da bi tvojim kdo kaj dal? A razumeš? Naj zbirajo, če bojo pa kaj zbrali, ti bodo pa pol javili al kajvemkaj, če te tok zanima.

bravo!!

Bravo Testu za njegov zapis, sem pozabila citirati.

Za denar ne vem, se mi pa, zdi tako grozno, kaj se jim je zgodilo.. Ona je ostala sama z dvema otrokoma, mislim da sta okrog 6-8 stara, pa, se noseca, vsak cas bo rodila.. Res kruto, zgledajo fajn druzinica na instagramu. Prej jih nisem poznala.. Glede bordanja, zgleda, da je cela druzina bila temu prilagojena in on oziroma vsi so tako, veliko tudi z sponzorji, sluzili denar. Kako bo zdaj, ko njega ni, vprasanje.. Kako se hitro stvar obrne, jaz jim zelim vse dobro

Kje se vidi, da zbira denar? Drugace pa zelo nesramno od tebe, nikoli ni bil v sluzbi?? OMG.. Ni sluzba samo trak, pa fikusiranje..

Mali bo torej posthumus.

kje pa sploh živi vdova? V katerem kraju?

Kdor želi, naj daruje za tragično umrlega deskarja, kdor ne, pač ne. To je vse. Vsak od nas ima mnenje o skorajda vsem in vsakem. In prav je, če ga je sposoben izraziti na kulturen način.

P.S. Sicer pa se strinjam z zgoraj zapisanim, da bi taki ljudje, ki se ukvarjajo z adrenalinskimi in tudi nevarnimi športi, morali biti zelo dobro zavarovani, sploh, če imajo družino oz. majhne otroke.

Kje pa piše, da je kaka nabirka?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close