Katero znamenje za luno paje najboljše za žensko in moškega?
plus minus, 02.12.2021 ob 23:01
Venera v Levu. Poguglaj. Ni slabo imeti venero v levu. Tak moški ponavadi želi občudovati svojo žensko in biti nanjo ponosen. Si ti ponosen na ženske?
Vidim, da se spoznaš na te stvari. V kateri znak spada luna avtorja tega zapisa :
“Bistveno bolj se mi zdijo pomembne in posledočno silno privlačne predvsem brezkončne ambicije… že od nekdaj me denimo blazno privlačijo ženske, ki vedo kaj hočejo in se tega ne bojijo doseči, prav tako ne moralizirajo okoli metod za dosego cilja. Skratka po mnenju nekaterih že kar bolestno ambiciozne dame, s po možnosti še “nekoliko” dominantnejšim karakterjem.”
???
Ugani, 02.12.2021 ob 23:29
Vidim, da se spoznaš na te stvari. V kateri znak spada luna avtorja tega zapisa :
“Bistveno bolj se mi zdijo pomembne in posledočno silno privlačne predvsem brezkončne ambicije… že od nekdaj me denimo blazno privlačijo ženske, ki vedo kaj hočejo in se tega ne bojijo doseči, prav tako ne moralizirajo okoli metod za dosego cilja. Skratka po mnenju nekaterih že kar bolestno ambiciozne dame, s po možnosti še “nekoliko” dominantnejšim karakterjem.”
???
Ha, to pa ne vem, če bi vedela. Ampak, a ti veš, kje ima luno ta avtor? Mi lahko potrdiš, če uganem? 😉
Zelo ambiciozni so nedvomno kozorogi ,ampak to mi deluje tudi bolj kot oven. Ampak luna predstavlja bolj čustveni svet. No, če ugibam. Bom rekla luna v ovnu, mogoče pa v kozorogu, levu. Manj verjetno pa v vodnarju. Druga znamenja pa izključim. No, sem uganila?
plus minus, 03.12.2021 ob 00:01
Ha, to pa ne vem, če bi vedela. Ampak, a ti veš, kje ima luno ta avtor? Mi lahko potrdiš, če uganem? 😉
Zelo ambiciozni so nedvomno kozorogi ,ampak to mi deluje tudi bolj kot oven. Ampak luna predstavlja bolj čustveni svet. No, če ugibam. Bom rekla luna v ovnu, mogoče pa v kozorogu, levu. Manj verjetno pa v vodnarju. Druga znamenja pa izključim. No, sem uganila?
Jaz ne poznam odgovora, bo tisti mal višje moral pomagati 😉 in si izračunati kje jo ima. Jaz sem stavila kar hoče na luno v levu. Pa je malo zavil debato, da ne bi odgovoril. Če se opogumi, evo stava še vedno velja, jaz sem 100%.
Ugani, 03.12.2021 ob 00:08
Jaz ne poznam odgovora, bo tisti mal višje moral pomagati 😉 in si izračunati kje jo ima. Jaz sem stavila kar hoče na luno v levu. Pa je malo zavil debato, da ne bi odgovoril. Če se opogumi, evo stava še vedno velja, jaz sem 100%.
A ti se spoznaš na astrologijo? V katerem znamenju je pa tebi luna všeč?
plus minus, 03.12.2021 ob 00:12
A ti se spoznaš na astrologijo? V katerem znamenju je pa tebi luna všeč?
Se matram nekaj sama, ne spoznam se ravno, a me zanima. Marsikaj zanimivega sem izvedela o sebi in marsikaj je bolj smiselno sedaj. Zaradi astrologije sem se dosti bolj umirila, sprostila, sprejela in nekatere stvari naučila brzdati. Tako da se mi je kvaliteta življenja bistveno izboljšala. Zato brskam dalje.
Mi je pa zanimivo prebirati tudi karte ljudi, ki jih poznam. Kot bi jih še malo bolje spoznala (tisti del, ki ga skrivajo ali ne marajo o tem govoriti).
Da bi posebej preferirala kakšno znamenje, to ne. Tudi lune ne. Vsaka paše k osebi, ki jo ima tam – z namenom. Mi je pa recimo luna v ovnu preveč agresivna, eksplozivna, s tako osebo mi gre veliko energije samo za osnovno komunikacijo – hodim kot po jajcih, samo da ne eksplodira.. torej če že, si pomagam s tem znanjem tako, da ne drezam dodatno in vem kje so meje, se potegnem nazaj itd.
donporleone, 03.12.2021 ob 00:29
Poglej poglej… mi o volku… volk iz gozda❗ ???? Prav zares je tale forum poln takšnih in drugačnih naključij… ?
Mi morebiti gospodična utegnejo razložiti, kako se te lune sploh izračuna… namreč bolj kot berem, manj mi ke jasno… ?
Pojdi na spletno stran astro-charts.com in vpiši rojstne podatke. 😉
plus minus, 03.12.2021 ob 01:01
Jaz nisem s tabo nič stavila, gospodič 😛 😉
Spodji odstavek je bil mišljen za nadobudno avtorico tegale zapisa:
“Jaz ne poznam odgovora, bo tisti mal višje moral pomagati ? in si izračunati kje jo ima. Jaz sem stavila kar hoče na luno v levu. Pa je malo zavil debato, da ne bi odgovoril. Če se opogumi, evo stava še vedno velja, jaz sem 100%.”
Hecno, da (še) nisi povezela zapisov v temi in prišla do zaključka… ?
Odgovor na tvoje vprašanje pa se skriva v temle zapisu:
“Zelo ambiciozni so nedvomno kozorogi ,ampak to mi deluje tudi bolj kot oven. Ampak luna predstavlja bolj čustveni svet. No, če ugibam. Bom rekla luna v ovnu, mogoče pa v kozorogu, levu. Manj verjetno pa v vodnarju. Druga znamenja pa izključim. No, sem uganila?”
donporleone, 03.12.2021 ob 01:13
Spodji odstavek je bil mišljen za nadobudno avtorico tegale zapisa:
“Jaz ne poznam odgovora, bo tisti mal višje moral pomagati ? in si izračunati kje jo ima. Jaz sem stavila kar hoče na luno v levu. Pa je malo zavil debato, da ne bi odgovoril. Če se opogumi, evo stava še vedno velja, jaz sem 100%.”
Hecno, da (še) nisi povezela zapisov v temi in prišla do zaključka… ?
Odgovor na tvoje vprašanje pa se skriva v temle zapisu:
“Zelo ambiciozni so nedvomno kozorogi ,ampak to mi deluje tudi bolj kot oven. Ampak luna predstavlja bolj čustveni svet. No, če ugibam. Bom rekla luna v ovnu, mogoče pa v kozorogu, levu. Manj verjetno pa v vodnarju. Druga znamenja pa izključim. No, sem uganila?”
Nimam časa za povezave in poglabljanje, sem si dovolila ugibati le na podlagi zgoraj omenjenega odstavka. Jaz še vedno trdim, da ne znaš prav izračunati in da imaš luno v levu. A če ti praviš, da ne, potem pač ne. Bom opustila ta poklic in grem raje za striptizeto
Ajt, mejte se
Ugani, 03.12.2021 ob 07:12
Nimam časa za povezave in poglabljanje, sem si dovolila ugibati le na podlagi zgoraj omenjenega odstavka. Jaz še vedno trdim, da ne znaš prav izračunati in da imaš luno v levu. A če ti praviš, da ne, potem pač ne. Bom opustila ta poklic in grem raje za striptizeto
Ajt, mejte se
Gospodična očitno s polnim zanosom zopet z glavo skozi zid… obenem pa v svojih komentarjih tonejo vedno globje in globje. ? Jah, če misliš na pota seksapilnih “lap dancov” mi daj vsaj številko in morebiti te kdaj najamem. ?
Tisti del o povezavah med zapisi v tejle temi je bil namenjen komentatorki “plus minus”… če pa sta nemara ena in ista oseba pa kar pogumno z besedo na dan, ne bom zameril. ?
donporleone, 03.12.2021 ob 09:58
Gospodična očitno s polnim zanosom zopet z glavo skozi zid… obenem pa v svojih komentarjih tonejo vedno globje in globje. ? Jah, če misliš na pota seksapilnih “lap dancov” mi daj vsaj številko in morebiti te kdaj najamem. ?
Tisti del o povezavah med zapisi v tejle temi je bil namenjen komentatorki “plus minus”… če pa sta nemara ena in ista oseba pa kar pogumno z besedo na dan, ne bom zameril. ?
Jaz imam rada globine in z veseljem tonem in se potapljam, ne razumejo vsi tega, saj srečam zelo malo ljudi tam. Vsi se zadržujejo bolj na površju.. ?♀️ Plitki v plitko.
Vašo visokost ne bi želela užaliti, a menim da nisem primerna za tako snob družbo, nihče od naju ne bi užival. Se bom raje držala svojih rednih strank, za katere sem boginja in kibmenznajo častiti kot tako. Za ta občutek plešem in jih obnorim z boki tudi brezplačno.
Nisem “plus minus”, bolj mi deluje, da je bil tole nočni monolog med leonetom in “njo”. Baje se take lune rade pretvarjajo, da so ženska. Imam izkušnje 😉
Ugani, 03.12.2021 ob 10:47
Jaz imam rada globine in z veseljem tonem in se potapljam, ne razumejo vsi tega, saj srečam zelo malo ljudi tam. Vsi se zadržujejo bolj na površju.. ?♀️ Plitki v plitko.
Vašo visokost ne bi želela užaliti, a menim da nisem primerna za tako snob družbo, nihče od naju ne bi užival. Se bom raje držala svojih rednih strank, za katere sem boginja in kibmenznajo častiti kot tako. Za ta občutek plešem in jih obnorim z boki tudi brezplačno.
Nisem “plus minus”, bolj mi deluje, da je bil tole nočni monolog med leonetom in “njo”. Baje se take lune rade pretvarjajo, da so ženska. Imam izkušnje 😉
Daj no daj, gospodična pa ja ne iščejo izgovorov, da bi zvedavega raziskovalca odvrnila od skupnega potopa v globine… no česarkoli pač že. ?
Glede komentatorke “plus minus” moja domneva očitno ni obrodila sadov ali pa gre za nekakšen obrambni mehanizem… kdo bi vedel❓ ?
donporleone, 03.12.2021 ob 11:53
Daj no daj, gospodična pa ja ne iščejo izgovorov, da bi zvedavega raziskovalca odvrnila od skupnega potopa v globine… no česarkoli pač že. ?
Glede komentatorke “plus minus” moja domneva očitno ni obrodila sadov ali pa gre za nekakšen obrambni mehanizem… kdo bi vedel❓ ?
Moja luna ne išče izgovorov, potrebuje pa oboževanje. Nisem jaz taka, moja luna je ?♀️ zato ne zamerite, nisem za vsakega.
Potapljate se lahko z zgornjo komentatorko, ki se vam vztrajno natika, menda ja niste slep, da ne vidite? Greh bi bil ne zagrabiti za tako priložnost.
Slabo domnevate, še slabše kot jaz ugibam lunina znamenja. No, morda pa sem le uganila, pa zaradi anonimnosti ne želite izpostaviti dejstva, da imate luno v levu. Ste namreč popoln predstavnik te postavitve, ki kot novorojenček potrebuje veliko pozornosti in joške.
Imam pomembne opravke, ne bom brala dalje. Lep vikend vsem!
Zartrose izven profila, 03.12.2021 ob 11:24
ja kaj si pa ušpičil, da ti skuša na vsak način vsiliti, da imaš luno v levu?
Sicer nimam pojma kaj to pomeni, niti ne predalčkam ljudi po horoskopskih znamenjih, hišah lunah ali karkoli že obstaja v teh vodah..
Samo še ti si manjkala v tej temi… ?
Pravzaprav sama najbrž dobro veš zakaj… šlo je namreč za temo v kateri sta najini stališči kot običajno stali na različnih bregovih… nadobudna astrologinja pa so ognjevito čutili potrebo po deljenju svojih modrosti, ki na koncu niso padla na plodna tla. ?
Tema, ki je bila usodna za to, da so se gospodična obregnili vame pa je govorila nekaj o partnerjih oziroma partnerkah, koga bi želeli in koga ne…
Forum je zaprt za komentiranje.