Joj, spet božične pesmi na radiu! ?
do božiča ubije ves čar, 02.12.2021 ob 07:37
Cel dec. božične pesmi na radiu, vse okrašeno že sedi novembra. To ubije ves čas. Sama sicer ne praznujem božiča, imam pa znance, ki ga. Tudi oni pravijo, da to ubije ves čar teh praznikov.
Izmišljarija…To je čas pričakovanja.In ker je zunaj zelo hitro tema postavimo drevce in lučke in živimo v veselem pričakovanju…Kako ste eni dolgočasni….
Hudoo, 02.12.2021 ob 07:07
in božični filmi po televiziji.
Cele dneve so božični filmi. Na Viva….tam so tudi sredi poletja.
Sicer nimam nič proti božičnim pesmim, če so okrog Božiča. Zato se jim reče božične. To okraševanje, oglaševanje, džingl belsi skoraj 2 meseca prej tudi mene odvrnejo od nakupov,mi ubijejo ves občutek za praznike in že danes komaj čakam, da bo 1.1.
Pozdrav soncu, 02.12.2021 ob 07:43
Sredi novembra so okrašeni samo trgovski centri in trgovine s kičasto šaro. Zakaj pa zahajate tja. Božični čas je lep z darovi narave, s kakšno lepo pesmico, ki naznani advent.
Ponavadi, ko slišim prvo takšno si rečem prehitro je minilo to leto.
V nakupovalne centre hodim zelo malo. Grem pa v trgovino po hrano, kupit kakšno nujno stvar za gospodinjstvo, včasih tudi obleko. Tukaj je tudi že sredi novembra vse leskatajoče.
isto jaz, 02.12.2021 ob 10:08
Ponavadi mi niso šle tako na živce.
Letos pa smo imeli smrt v družini. Vse je še zelo, zelo boleče in ne prenesem teh pocukranih pesmi.
Ker se spomnim vseh praznikov, ki smo jih preživeli skupaj, letos pa ne bo tako. Ne samo letos, nikoli več :(.
In ker si imela ti smrt v družini naj mi vsi trpimo? Saj smo tudi mi že za kom žalovali.
Udri narode brigu na veselje.
cost of prednisone 10mg tablets buy prednisone from india average cost of generic prednisone
https://prednisonet.online prednisone pills cost
buying prednisone mexico prednisone 10mg where can i buy prednisone
Forum je zaprt za komentiranje.