Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LECLERC GARAZNA HISA

LECLERC GARAZNA HISA

Izogibajte se leclerca in supernove na rudniku.

Garazna hisa ki so jo skonstruirali je ptesezek v vseh pogledih. Ko si enkrat v njej si ujetnik saj ne pozira prometa in si ujet brez problema 2uri. Cestitke projektantom in pohvale vodstvu obeh poslovnih stavb da ne zaposlijo vsaj 1osebe ki bi skrbela za pretok.

Se vidimo naslednjic v juliju 2022 ko bodo ljudje odsotni.

Grabežljivci, denar, pohlep.

Ne, hvala. Nikoli bila in ne bom. Ko hiša strahov ali kak zapor. Gradbišče, žice ven gledajo, porabi verjetno človek samo uro, da pripelje in gre peš do svojega izdelka. Stilski kiks daleč naokoli. Ampak ljudje rinejo!! Narejeno pač za norce.

Pač ne hodite v Leclerc. Pa itak je brez zveze. Čakaš pred kaso kot norec. Pa še ugodno ni, razen če je slučajno v akciji. Absolutno ni vredno časa in živcev.

Nisem nora in ne žali nas kateri uporabljamo hišo.Najprej preveti nato objavi . Ni pa lepo žaliti ljudi vzemi knjigo bonton koristila ti bi.

Še vedno niso uredili??? Ko sem bila nazadnje tam, so bile vse lučke na parkingih zelene, a vsi parkingi zasedeni. Škoda časa, zato ne hodim več tja.

Js sem si kolk poškodoval na visokem robniku, saj se je pot za pešce pred vhodom nepregledno končala. Sedaj sem videl da so popravili ampak moj kolk se pa ni.

Odgovor na objavo uporabnika
Oleander659, 27.11.2021 ob 12:42

Nisem nora in ne žali nas kateri uporabljamo hišo.Najprej preveti nato objavi . Ni pa lepo žaliti ljudi vzemi knjigo bonton koristila ti bi.

Mišljeno je na splošno, kritike pa itak da grejo za projektanta.

meni pa ne predstavlja nobenega problema.

Zapeljem noter, grem v 2. nadstropje, kjer je zmeraj prostor ob vhodih v Leclerc in Supernovo, vhodi so pokriti in v primeru slabega vremena ne rabiš nobene marele….  Super je.

Opažam pa, se slabi vozniki lovijo že pri vhodu… preveč zanje.  Ampak je zunaj še nekaj parkirnih prostorov puščenih tudi zanje.

V kolikor nameravate v decembru v casu guzve npr vikend v 2 nadstropje vam za boljso izkusnjo predlagam ga greste kar v 3nadstropje do konca da bo se boljsa.

Potem vam garantiram da boste vedno premislili ce ne bi raje parkirali pri momaxu. Do takrat pa vam zelim prijetno bivanje v utvari.

Odgovor na objavo uporabnika
NIKOLI VEC, 27.11.2021 ob 12:23

Izogibajte se leclerca in supernove na rudniku.

Garazna hisa ki so jo skonstruirali je ptesezek v vseh pogledih. Ko si enkrat v njej si ujetnik saj ne pozira prometa in si ujet brez problema 2uri. Cestitke projektantom in pohvale vodstvu obeh poslovnih stavb da ne zaposlijo vsaj 1osebe ki bi skrbela za pretok.

Se vidimo naslednjic v juliju 2022 ko bodo ljudje odsotni.

Bili smo 1x in že to 1x preveč.

Trgovski centri, ki imajo parkirišča zunaj in garažah imajo večinoma vsi polna zunanja parkirišča in napol prazne garaže.

Bi bilo smiselno obnavljati vozniške izpite na vsakih 10 let, opažam, da je pri nas ogromno zelo slabih voznikov, ki jim probleme predstavljajo garažne hiše…..

Če pogledam popraskane betonske stebre (sploh tam, kjer je treba peljati krožno), kjer je prostora za skoraj dve širini avtomobila, mi je jasno, s kakšnimi vozniki imamo opravka pri nas.

V Leclerc hodijo najvec kmeticki iz Dolenjske.  Za njih je problem ze voznja po Ljubljani, kaj sele parkirat v parkirno hiso.    Meni je bilo tam prav vsec, noben problem ni priti not in ven, oa se lepo pod streho si, z liftom se pripeljes gor, ali v pritlicje..

Kaj si pa rinla tja 26.11. na Črni petek 🙂

Ma hodim v LJ Leclerc garažno že odkar stoji – nobenega problema, ker znam – največji problem imajo “občasniki”; ki se pripeljejo z vseh koncev Slovenije in ne poznajo ne režima uvoza, ne funkcioniranja take in te garaže, problem jim dela že polžasti uvoz v nadstropja….. – res so vse stene različnih barv karoserije, ker  so odrajsanje od avtolaka 🙂

Jaz grem  vedno na 2. nivo, pa malo dlje stran od prve vrste do tekočih stopnic ali dvgal, kjer ni gužve -pa lepo dol s tekočimi stopnicami po suhem in si takoj pred glavnim vhodom. Je pa res, da ne hodim v nakupe v “rush hours” popoldan med 16. in 19. uro in nikoli ob sobotah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close