A nam kaj zavidate, nam lepim ljudje
Desperadodajka, 19.11.2021 ob 15:47
Rojena sem lepa, precej nad povprečjem, ampak se zavedam, da ni to moja zasluga. Imela sem srečo na genetski loteriji. Manj vizualno lepi presenečajo na drugih področjih, kar jih spet dela privlačne. Različne kombinacije lepote so.
Ja, ja itak, ne samo da si grda, si tudi glupa. Kako je šele ta tvoja kombinacija pogubna. Ni čudno, da se skrivaš na monu.
Lepoto zavidajo samo tisti, ki dejansko ne vedo, kako je “lepim”. Lepota pomeni tudi ogromno neke nezaželene pozornosti najbolj gnilih tipov, nadležnih pogledov, teženja … Če si človek, ki ti gre to organsko na k, se vsak večer zahvališ bogu, da te je bog obdaril s povprečnim videzom. Iti ven z lepo prijateljico je včasih resnično muka. Seveda z res lepo, ne afno, ki misli, da je lepa. Tipi se lepijo kot muhe in ne nehajo, ne nehajo.
Ah, jaz pa priznam, da mi je lepota všeč in pri partneju jo iščem na nek način. Sej mi pravijo, da preveč gledam na videz (pri partnerju) ampak očitno sem vizualni tip in če mi ne pade v oči se tudi ne zaljubim. Ne maram pa samo umetne lepote, preveč načičkane ženske oz nabildani prepotentneži. To ne, mora bit simpatičnost v tej lepoti in tudi karakter. Pa sem drugače kar čustveno globoka oseba ampak tukaj sem pa kar estet. In sreča, da sem baje tudi jaz kar lepa. Me morijo ptve gube, ampak prisegam na naravno lepoto in bo kakor bo. Mi ta moja simpatičnost oz všečnost daje neke prednosti. Predvsem moški ti grejo zelo nasproti in nisi nikoli samski če nočeš bit. Sam pač raje sem samska kot z enim, ki mi ni.
oitfšrsa, 19.11.2021 ob 18:37
Lepoto zavidajo samo tisti, ki dejansko ne vedo, kako je “lepim”. Lepota pomeni tudi ogromno neke nezaželene pozornosti najbolj gnilih tipov, nadležnih pogledov, teženja … Če si človek, ki ti gre to organsko na k, se vsak večer zahvališ bogu, da te je bog obdaril s povprečnim videzom. Iti ven z lepo prijateljico je včasih resnično muka. Seveda z res lepo, ne afno, ki misli, da je lepa. Tipi se lepijo kot muhe in ne nehajo, ne nehajo.
Tko je bilo pri meni, ko smo ga še žurali. Enkrat mi je en rekel: ” preveč, preveč si lepa” in vsakič, ko me je kakšen bivši pustil za pet minut in šel po pijačo je že bil kakšen zraven. Priznam in tko sem počasi dojela, da očitno sem luštna ker sama sebe (razen včasih) nimam za ne vem kaj. Je pa res, da se moraš na lep način naučit kako zavrnit tudi težake.
Mnenje grdih, 19.11.2021 ob 15:44
Edini pravilni odgovor je “Ja”. Kdorkoli bluzi o čemerkoli drugemu, namerno laže sam sebi in zavaja druge. Ne zavidamo ti pa tega, da si očitno mentalno zaostal, ker provociraš kot petletni otrok. Vsak ima svoje minuse, tvoj minus je očitno neki kognitivni primanjkljaj in vedenjska zaostalost.
Jaz na zavidam lepote, ker sem tekom življenja spoznala, da je vsak človek paket. Kaj ti bo lepota, nima tiste simpatične energije, dobrega nastopa v družbi, če ne zna prijetno komunicirati z okolico, če nima določene izobrazbe, službe, ki nekoga osrečuje, veselja do življenja na splošno, ciljev, ki ga delajo živega, občutka razmerja med delom in lenarjenjem … Eni so pač zadovoljni z lep, lepa, meni je to premalo. Mogoče tudi zato, ker sem sama sebi lepa.
Nisem grda, sem povprečna, v mladosti pa sem bila kar lepa. Sicer pa, saj mladi so večinoma vsi lepi. Mislim pa, da je večini ljudi lepota v pogubo. Poznam ženske, ki so bile lepotice, pa so zelo žalostno končale. In poznam ženske, ki so bile dokaj povprečne, pa so zelo srečne v življenju.
Bolj kot prihajam v leta, manj se obremenjujem z zunanjostjo. Zdaj mi je pomembno samo to, da me nič ne boli, da se ne zredim (ker potem bi morala menjati garderobo), da imam urejeno zobovje, da imam čiste in lepo postrižene lase, da nimam dolgih nohtov in kosmatih nog.
Forum je zaprt za komentiranje.