Znana pevka na koncertu urinira oboževalcu na obraz!!
Smo uradno v dobi Idiokracije. To je to ljudje, konec se bliža.
(https://www.youtube.com/watch?v=cZLHSHnqF8Q)
Ljudem se je totalno odpeljalo.
To je plod globalnega sovraštva LGBT skupnosti in žensk do pravih moških (ki jih skoraj ni več), te možače hočejo iztrebit prave testosteronske moške in jih nadomestiti z poženščenimi geji takšnih in drugačnih oblik, da bi jih le lahko vodile.
Predstavljate si, da bi en moški scal po ženski na odru. V trenutku bi cel svet “postal” zgrožen in sledila bi kazen moškemu ter izbris vseh posnetkov iz interneta.
neverjetno, 16.11.2021 ob 16:52
Smo uradno v dobi Idiokracije. To je to ljudje, konec se bliža.
(https://www.youtube.com/watch?v=cZLHSHnqF8Q)
Ljudem se je totalno odpeljalo.
ta pa je imela poln mehur, kako se je ulilo ! pa še nič ji ni nerodno !!
Eni ze hudo dolgo vemo v katero smer svet gre. Celo realnosti primerno prilagojeni vec kot zadovoljivo zivimo. Ceprav, bog ne daj, ce to moski pove. Celo danes, kaj sele pred leti.
Malo vec ljudi se je sicer prebudilo, ko so jim njihova zivljenja zaceli dovolj omejevati in otezevati s covid restrikcijami. Pa se ogromna vecina slednjih ni sposobna prepoznati vecje slike. Obratno, se naprej podpirajo vse kar jih ni s kladvom ze udarilo v globoko indoktrinirano betico. In, ironija, za boljse se imajo.
Blaablaa, 16.11.2021 ob 20:16
Seveda ji ni nerodno… Kaj je rekel frojd?
Ok to je catwalk za to kar se še dogaja… Ma ima sve da ide u pizduu maternu.
Pise proklet neka je covjek….
In res je.
Res je, še malo pa bo splošno sprejeto občevanje z otroci kakor je v neki določeni religiji.
znana pevka, 16.11.2021 ob 17:17
Kakšna znana pevka?
Še nikoli nisem slišala zanjo.
Jaz sem, ampak res ni ne vem kako znana, to je “samo” RATM cover band, čeprav dober. Bolj mi je smešno, kako boomerji odkrivajo rock in metal glasbo in obnašanje na odru leta 2021, to na posnetkua je pravzaprav malenkost, že več kot 30 let nazaj so delali podobne in še hujše stvari na odru, od AC/DC, Ozzyja, Sid Vicious, da kakšnih Mayhem ipd. ne omenjam. Ne reče se kar tako “sex, drugs and rock’n’roll”.
Kdo in kaj je ona je vsem najbrž jasno. Mene pa bolj zanimajo deci, ki jih tole rajca. Baje jih ni ravno malo pravijo ponudnice in izvajalke najstarejše obrti. Tisti/a, ki se tako velemoralno zgraža naj se raje vpraša, če tudi njegov partner ne hodi po takole zadovoljstvo, ker mu ga on ali ona noče nuditi. Ali kot pravijo na jugu: svašta p….a rodi.
Kdo in kaj je ona je vsem najbrž jasno. Mene pa bolj zanimajo deci, ki jih tole rajca. Baje jih ni ravno malo pravijo ponudnice in izvajalke najstarejše obrti.
Kakšne najstarejše obrti? Prodajanje telesnih izločkov, hlačk, uporabljene vode iz banje preko interneta za lepe denarce ni najstarejša obrt, to je nova obrt, ki ženskam zagotovi, da se ne rabijo iti najstarejše obrti in nimajo dejanskega stika z ogabneži. Najstarejšo obrt se gredo še samo neumne, desci lepo plačajo, da si ga sami zd…
Forum je zaprt za komentiranje.