Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otrok bo nesel test v šolo in se naj testira, če želi, soglasja pa ne dam

Otrok bo nesel test v šolo in se naj testira, če želi, soglasja pa ne dam

A se potem ne bo smel testirat in ga bodo nagnali domov?

Naj povem, da smo prebolevniki – sicer že pred 9imi meseci, starša sva ceplejna, vsi otroci od vrtčevskega, 7 letnik in 9 letnik, se doma samotesirajo in obvadajo samotestiranje – samotestiramo se na LASTNE STROŠKE vsak ponedeljek in petek in še med tednom po potrebi, ampak to vse skup pa meji že na norost.

Resno razmišljam, da ne podpišem dovoljenja, čeprav proti testiranju kot takem nimam nič. Kar se mene tiče sem zato, da se P in C črta in ostane samo T.

Imaš smolo, da je že pol let od prebolelosti. Če prav razumem jih bodo poslali domov ja, otroke brez soglasij.

Pa kaj te muči, avtorica? Doma obdrži svoje sončece.

Za tiste, ki ste pismeni.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=407917404149073&set=gm.239263658134515

In zakaj se potem ne bi testirali v soli, ce nimas nic proti testiranju in ga celo podpiras?

In kaj je tvoj problem? Koga pravzaprav zaj…? Solo? Sebe? Aja, svojega otroka. Daj mal pametnej izbiraj bitke … in ne seri takrat ko je najmanj primeren cas… a mislis, da je zdaj cas sprasevat vsakega starsa kaj bi pa on, pa njegovo detece?

Zgleda se bo treba vrnit v kameno dobo in ukinit obvezno osnovno solo.

Odgovor na objavo uporabnika
kaj če, 15.11.2021 ob 10:38

A se potem ne bo smel testirat in ga bodo nagnali domov?

Naj povem, da smo prebolevniki – sicer že pred 9imi meseci, starša sva ceplejna, vsi otroci od vrtčevskega, 7 letnik in 9 letnik, se doma samotesirajo in obvadajo samotestiranje – samotestiramo se na LASTNE STROŠKE vsak ponedeljek in petek in še med tednom po potrebi, ampak to vse skup pa meji že na norost.

Resno razmišljam, da ne podpišem dovoljenja, čeprav proti testiranju kot takem nimam nič. Kar se mene tiče sem zato, da se P in C črta in ostane samo T.

Fak, sam res ste moteni eni. Zakaj delaš problem? Zakaj, kar tako, ker moraš? Z vsem se strinjaš, ampak soglasja pa ne bo, pa kaj ti ni jasno?

Avtorica, tvoj otrok, je tvoja last. Tako, da imaš prav.

Ti odločaš o njem. TOrej nimajo ti kaj silit, da je OŠ obvezna za tvojega otroka. Če ti rečeš, da ne bo hodil v šolo pač ne bo.

Če ti rečejo, da moraš otroka vozit na zdravnike preglede, ti ni treba, saj je vendar tvoj otrok.

Če zahteavjo, da svojega otroka voziš v otroškem sedežu, ti itak ni treba, saj je tvoj otrok, ti odločaš.

Tako, da imaš prav. Vso oblast imaš nad svojo lastnino. Pa ne daj se, če bodo zdaj zahtevali, da otroka voziš z avtom z zimskimi gumami. TUdi avto je tvoja last, tako kot otrok.

Če bi se tvoji otroci doma res samotestirali, ti ne bi delala panike zaradi testiranja v šoli in tudi soglasja ne bi imela problem podpisat.

Tako pa se zdaj anticepilci poskušate sprenevedat in lažete celo o prebolevnosti – vse zato, da upravičite svoje odločitve o podpisu soglasja.

nakladaš, 15.11.2021 ob 11:48

Če bi se tvoji otroci doma res samotestirali, ti ne bi delala panike zaradi testiranja v šoli in tudi soglasja ne bi imela problem podpisat.

Tako pa se zdaj anticepilci poskušate sprenevedat in lažete celo o prebolevnosti – vse zato, da upravičite svoje odločitve o podpisu soglasja.

O prebolevnosti ne moreš lagati, potrdilo dobiš le na podlagi pozitivnega PCR testa s strani NIJZ.

Dobro veste zakaj so se spravili testirat otroke.

Zato da bodo mahali vam pred nosom “otroci so tihi prenašalci nujno jih je pocepit”

Najprej bomo dovolili maske.

Potem bomo dovolili testiranje.

Potem bomo dovolili cepljenje.

Potem bodo samo prišli v šolo in pocepili vse povprek.

Prvič.

Drugič.

Tretjič.

Četrtič bodo vse s samo 3 dozami odpeljali v  lager.

Nekje je treba rečt SToP!

Kje se pa ti testiraš na lastne stroške, če pa testiranje krije državni proračun?

V cem je problem?

Če prav razumem.

Otroci se morajo obvezno testirati v šolah.

Starši morate podpisati kaj?

Nimam več malih otrok mi kdo pojasni?

in zakaj ne?, 15.11.2021 ob 10:44

In zakaj se potem ne bi testirali v soli, ce nimas nic proti testiranju in ga celo podpiras?

se strinjam z mamo – otrok naj se sam odloči… jaz podpisala tudi ne bi ničesar – ker vsak podpis – potem tiste, ki sodelujejo v tem ala odgovorne tako tiste, ki dajejo odlok kot učitelje, itd. reši odgovornosti in se jo prenese na starše… kar je gnilo in sprevženo

če nekdo zahteva testiranje in ga pogojuje otrokom – naj za to zahtevo in vsa dejanja, ki iz nje sledijo – tudi odgovarja, nosi odgovornost

jašur, 15.11.2021 ob 12:37

se strinjam z mamo – otrok naj se sam odloči… jaz podpisala tudi ne bi ničesar – ker vsak podpis – potem tiste, ki sodelujejo v tem ala odgovorne tako tiste, ki dajejo odlok kot učitelje, itd. reši odgovornosti in se jo prenese na starše… kar je gnilo in sprevženo

če nekdo zahteva testiranje in ga pogojuje otrokom – naj za to zahtevo in vsa dejanja, ki iz nje sledijo – tudi odgovarja, nosi odgovornost

Če ne boste dali soglasja, se otroci ne bodo testirali. Oz. se bo štelo, da se ne strinjate in boste otroke dobili domov. Boste pa doma odgovarjali za svoja (ne)dejanja. Res, kje se najdete taki?? Otrok je vaš, odgovarjajte zanj. Če ne, ga bodo prevzele ustrezne službe (CSD) in postopale dalje, da jim zagotovijo primernega skrbnika.

Poglej, tudi v Avstriji so starši dajali soglasja. Tisti, ki pa niso, pa imajo otroke doma.

Še to – otrok je dovolj odgovoren in sposoben se sam odločiti za oz. proti testu, ni se pa po vaše sposoben samotestirat? Res, adijo pamet.

avstrija, 15.11.2021 ob 12:45

Še to – otrok je dovolj odgovoren in sposoben se sam odločiti za oz. proti testu, ni se pa po vaše sposoben samotestirat? Res, adijo pamet.

Debilno fašistično. 🙂

Brez fašista jajota ne moreš nič.

Ma sej se obnašaš kot tist otrok, ki cepeta za en bombon sred trgovine. Odrastite že ti in tebi podobni.

avstrija, 15.11.2021 ob 12:44

Če ne boste dali soglasja, se otroci ne bodo testirali. Oz. se bo štelo, da se ne strinjate in boste otroke dobili domov. Boste pa doma odgovarjali za svoja (ne)dejanja. Res, kje se najdete taki?? Otrok je vaš, odgovarjajte zanj. Če ne, ga bodo prevzele ustrezne službe (CSD) in postopale dalje, da jim zagotovijo primernega skrbnika.

Poglej, tudi v Avstriji so starši dajali soglasja. Tisti, ki pa niso, pa imajo otroke doma.

ja otrok je moj in jaz odgovarjam zanj  – a en debil tam te izsili kaj mora otrok narediti – ampak jaz nosim odgovornost – on me pa izsili… mater resnooo

če ti nekoga v nekaj prisiliš potem ti nosiš odgovornost za to prisilo in dejanja in posledice, ki izhajajo iz nje…

jašur, 15.11.2021 ob 13:01

ja otrok je moj in jaz odgovarjam zanj  – a en debil tam te izsili kaj mora otrok narediti – ampak jaz nosim odgovornost – on me pa izsili… mater resnooo

če ti nekoga v nekaj prisiliš potem ti nosiš odgovornost za to prisilo in dejanja in posledice, ki izhajajo iz nje…

Ej, a zelo boli? In kakšno strašno odgovornost prevzemaš s podpisom, da se bo otrok lahko testiral? Da se mogoče enkrat lahko ugotovi, da je okužen? A te strašne odgovornosti ne moreš prevzeti nase? Revica uboga…

Eni ste prav neverjetni 🙁

Saj res, si ti tista, ki ima otroka, ki bo spil to zadevo in si palčke menjal z drugimi? Če je tako, potem otrok ni za to OŠ, ampak za tako s PP. Tam ga boš pa komot testirala doma. Ali pa tudi ne (kot zgleda zdaj)… Saj vas je bilo polno herojev še včeraj, ki boste imeli otroke doma. Kaj pa je zdaj s tem? Ste si premislili? Res škoda.

Zakaj staršem, ki niso odgovorni, preprosto ne odvzamejo otrok in jih dajo v posvojitev ljudem, ki bodo radi poskrbeli za njihovo zdravje!

Tako je treba. Vsem ravnateljem, ki bodo izvajali diskriminacijo, je treba najprej dati opomin pred kazensko ovadbo, potem pa jih kazensko ovaditi, če bodo nadaljevali s svojim zločinom. Borite se za otroke in za svobodo.

https://pravda.si/post/610501/s-protiustavnim-odlokom-in-terorjem-nad-slovenske-otroke-ravnateljem-grozi-kazen-enega-leta-zapora?fbclid=IwAR1PTJDkhN96NtwSfH9UapVsrBgN1YlxgYIp3PoaIJ3QDcqh4f_82KOdq-U

tvoj otrok tvoja last, 15.11.2021 ob 11:44

Avtorica, tvoj otrok, je tvoja last. Tako, da imaš prav.

Ti odločaš o njem. TOrej nimajo ti kaj silit, da je OŠ obvezna za tvojega otroka. Če ti rečeš, da ne bo hodil v šolo pač ne bo.

Če ti rečejo, da moraš otroka vozit na zdravnike preglede, ti ni treba, saj je vendar tvoj otrok.

Če zahteavjo, da svojega otroka voziš v otroškem sedežu, ti itak ni treba, saj je tvoj otrok, ti odločaš.

Tako, da imaš prav. Vso oblast imaš nad svojo lastnino. Pa ne daj se, če bodo zdaj zahtevali, da otroka voziš z avtom z zimskimi gumami. TUdi avto je tvoja last, tako kot otrok.

Po kakšni ceni pa prodajaš svojo last?

Kdo te izsili?? Če ne boš dala soglasja, pač otrok ne bo testiran in bo poslan domov. Noben te za nič ne izsili. Če ne daš privolitve, pomeni, da se strinjaš, da bo šel otrok domov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close