Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koga volit v aprilu?

Koga volit v aprilu?

Sem bolj v levo, ampak imam teh nasih levih ze malo polno kapo. Levica je pa prevec ekstremna.

Alternativa temu je kaj? Pirati, Dobra drzava….za te dvoje vem da so. Kaj se?

Pa kaj tista stara baba misli no??? Da čvrsti napeti in lepi mladeniči hočemo da se neke starke okoli nas motajo??? Halo? Ti tam dedke ganjaj.

Nikogar od trenutno razpoložljivih -če ustanovi Čeferin novo stranko, ima moj glas za predsednika vlade.

Odgovor na objavo uporabnika
Ena na kavcu, 13.11.2021 ob 19:05

Sem bolj v levo, ampak imam teh nasih levih ze malo polno kapo. Levica je pa prevec ekstremna.

Alternativa temu je kaj? Pirati, Dobra drzava….za te dvoje vem da so. Kaj se?

se strinjam s teboj, morda res pirati in še kaj morda, KUL, SDS.SMC,DESUS NSI…vse poden od podna. Tudi v zvezi z COVID19 imajo vsi enkao stališče, mi rabimo eno Islandijo, da vse zjebe in politike in bankirje in farmacevtsko mafijo, vse je za na gnoj!

nikogar od vseh na voljo trenutno, 13.11.2021 ob 19:13

Nikogar od trenutno razpoložljivih -če ustanovi Čeferin novo stranko, ima moj glas za predsednika vlade.

No, to je ze povedal da ne bo. Da v politiko ne gre.

Kaj torej?

Čeferin? On samo uboga ukaze!

Je pa videt tak, da bo do aprila že umrl.

Levico itak. Edini se držijo svojih principov, ne sklepajo gnilih kompromisov, imajo jasen in realen program. Malo bi še morali eko agendo pojačat. Sicer pa, odkar so na sceni jih volim in niso me še razočarali.

Predpražnik za Kučkota, 13.11.2021 ob 19:16

Čeferin? On samo uboga ukaze!

Je pa videt tak, da bo do aprila že umrl.

HAhahaha joj si nesramen hahahaha faca

Mislim da imajo male stranke, ki do sedaj niso prisle v parlament dejansko moznost da se prerinejo naprej.

Upam na spremembe. Dobre spremembe.

In srcno upam da se bo na teh volitvah aktivirala mladina, pa vsi tisti ki na volitve ne hodijo.

Bolje, kot da izgleda da bo še bolj scuzal državno malho…

Morda se pa še premisli.

Če pa ne, potem pa Andraž Teršek, pravnik, sodnik.

Tersek, Gale, Erik Brecelj (ceprav je njega dejansko skoda, ker je odlicen kirurg)…ljudje z jajci. Pa najbrz se kdo.

Jaz tud

JAAaz tud

Jaz tud.

Upam da prilepi citat

Js bom levico. Dejansko imajo za sabo najmanj afer. Ali pa kakšno stranko, ki bi jo ustanovil Teršek.

Vsekakor pa je treba zamenjat oblast v levo, drugače si bo klika na oblasti popolnoma podredila in prilastila državo. Treba je malo menjati.

Volim tisto, ki mi da službo.

Bedaki, novi ksihti vas bodo spet nategnili na suho, še štejete kolikokrat so vas že,osel gre enkrat na led, vi pa vsakič znova, potlej pa norite kako da vas je IJJ nategnil.

Ne velja zastonj, levičarji ste potomci hlapcev, delomrznežev, kurjih tatov, gostilniških razgrajačev in beračev, vsakič znova dokazujete slab genski materjal.

žal (ker niso moja politična opcija) bom volil SDS – morda SMC s sateliti.  Ker potrbujemo dokaj stabilno večino v DZ  Naslednjih nekaj let (četudi Kovid-19 povsem popusti) potrebujemo vlado z večinsko podpora v dz — dobro ali slabo … rabimo operativno vodenje države
KUL izključuje vse, razen njih … to ni ne državotvorno ne smiselno !!
Kako bodo klecale stranke KUL, ko jim bo SDS ponujala resorje v vladi – ker SDS bo imela minimum 30% poslancev v DZ ☺ ☺☺☺

Bog MONa TM, 13.11.2021 ob 21:05

žal (ker niso moja politična opcija) bom volil SDS – morda SMC s sateliti.  Ker potrbujemo dokaj stabilno večino v DZ  Naslednjih nekaj let (četudi Kovid-19 povsem popusti) potrebujemo vlado z večinsko podpora v dz — dobro ali slabo … rabimo operativno vodenje države
KUL izključuje vse, razen njih … to ni ne državotvorno ne smiselno !!
Kako bodo klecale stranke KUL, ko jim bo SDS ponujala resorje v vladi – ker SDS bo imela minimum 30% poslancev v DZ ☺ ☺☺☺

tako stabilno kot imamo zdaj? Ker za već nimajo šans, če odštejemo še SMC in DeSus podrepnike, pa itak zvisijo kot makaroni.

Aprila trenutne politične garniture verjetno ne bo več. Tisti, ki bodo preživeli, se bodo potuhnili… trenutno nam usodo kroji nekaj veliko bolj avtoritarnega in mogočnega od same politike.

Najverjetneje SMC v novi sestavi

iDESI547, 13.11.2021 ob 21:17

Aprila trenutne politične garniture verjetno ne bo več. Tisti, ki bodo preživeli, se bodo potuhnili… trenutno nam usodo kroji nekaj veliko bolj avtoritarnega in mogočnega od same politike.

med vojno se vlada ne menja

wd40a148, 13.11.2021 ob 21:22

med vojno se vlada ne menja

Edina bitka se odvija tukaj in zdaj. Ni zaveznikov in ni sovražnikov. Zgolj vsakdo s svojimi demoni. Kdor preide v uvid, da bitke ni, ta preživi.

……………….JANŠA! no SDS če smo odkriti…………..

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Tisti, ki bodo preživeli, se bodo potuhnili…

Sem te prav razumela, tisti ki bodo preživeli praviš, torej res pripravljate atentate na politike ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close