Koga volit v aprilu?
Ena na kavcu, 13.11.2021 ob 19:05
Sem bolj v levo, ampak imam teh nasih levih ze malo polno kapo. Levica je pa prevec ekstremna.
Alternativa temu je kaj? Pirati, Dobra drzava….za te dvoje vem da so. Kaj se?
se strinjam s teboj, morda res pirati in še kaj morda, KUL, SDS.SMC,DESUS NSI…vse poden od podna. Tudi v zvezi z COVID19 imajo vsi enkao stališče, mi rabimo eno Islandijo, da vse zjebe in politike in bankirje in farmacevtsko mafijo, vse je za na gnoj!
Bedaki, novi ksihti vas bodo spet nategnili na suho, še štejete kolikokrat so vas že,osel gre enkrat na led, vi pa vsakič znova, potlej pa norite kako da vas je IJJ nategnil.
Ne velja zastonj, levičarji ste potomci hlapcev, delomrznežev, kurjih tatov, gostilniških razgrajačev in beračev, vsakič znova dokazujete slab genski materjal.
žal (ker niso moja politična opcija) bom volil SDS – morda SMC s sateliti. Ker potrbujemo dokaj stabilno večino v DZ Naslednjih nekaj let (četudi Kovid-19 povsem popusti) potrebujemo vlado z večinsko podpora v dz — dobro ali slabo … rabimo operativno vodenje države
KUL izključuje vse, razen njih … to ni ne državotvorno ne smiselno !!
Kako bodo klecale stranke KUL, ko jim bo SDS ponujala resorje v vladi – ker SDS bo imela minimum 30% poslancev v DZ ☺ ☺☺☺
Bog MONa TM, 13.11.2021 ob 21:05
žal (ker niso moja politična opcija) bom volil SDS – morda SMC s sateliti. Ker potrbujemo dokaj stabilno večino v DZ Naslednjih nekaj let (četudi Kovid-19 povsem popusti) potrebujemo vlado z večinsko podpora v dz — dobro ali slabo … rabimo operativno vodenje države
KUL izključuje vse, razen njih … to ni ne državotvorno ne smiselno !!
Kako bodo klecale stranke KUL, ko jim bo SDS ponujala resorje v vladi – ker SDS bo imela minimum 30% poslancev v DZ ☺ ☺☺☺
tako stabilno kot imamo zdaj? Ker za već nimajo šans, če odštejemo še SMC in DeSus podrepnike, pa itak zvisijo kot makaroni.
Forum je zaprt za komentiranje.