Koga volit v aprilu?
Edini, ki je doslej vlado držal skupaj je JJ. Naj bodo še en mandat in speljejo, kar so zastavili – vse investicije itd. Če se vsakič menjajo, samo podirajo drug za drugim. KUL so skregani že zdaj, od Levice pa nihče nima niti 5 minut delovne dobe v realnem življenju, torej praktično nič ne znajo. Pa tudi socializem smo enkrat že imeli in ne bi vaje ponavljali. Majhne stranke je brezveze volit, ker itak ne pridejo v parlament. To je pa to.
klara55, 13.11.2021 ob 23:19
Edini, ki je doslej vlado držal skupaj je JJ. Naj bodo še en mandat in speljejo, kar so zastavili – vse investicije itd. Če se vsakič menjajo, samo podirajo drug za drugim. KUL so skregani že zdaj, od Levice pa nihče nima niti 5 minut delovne dobe v realnem življenju, torej praktično nič ne znajo. Pa tudi socializem smo enkrat že imeli in ne bi vaje ponavljali. Majhne stranke je brezveze volit, ker itak ne pridejo v parlament. To je pa to.
res je, še en mandat, potem pa malo veta da popadajo okostnjaki iz omar, če bodo slučajno tam.
Edino tistega, ki ne bo podpiral fašizma in genocida! Žal pa je očitno, da ga pri nas podpira celotna politika, vseh „barv”, tako da med njimi izbire (več?) ni. Če je sploh kdaj bila. Nihče se ni zoperstavil in se postavil na stran ljudi, vsi so pokazali svoj pravi obraz in dokazali, da so le plačanci in marionete v rokah globalistične „elite”. Ta pa seveda „drugače mislečih” tako ali tako ne bi pripustila k oblasti, tako da je popolnoma ista figa, kdo od vseh teh prodanih duš bo tam „poziral” oz. pridno izvrševal ukaze. Vsi so isti podložniki zla, mi pa „screwed-up anyway”. Volitve bodo navadna farsa za naivneže, ki mislijo, da o čem odločajo. Mogoče med „hlapčevskimi fašisti” ali „fašističnimi hlapci”, to je nekje ta izbira.
think again, 14.11.2021 ob 00:35
Edino tistega, ki ne bo podpiral fašizma in genocida! Žal pa je očitno, da ga pri nas podpira celotna politika, vseh „barv”, tako da med njimi izbire (več?) ni. Če je sploh kdaj bila. Nihče se ni zoperstavil in se postavil na stran ljudi, vsi so pokazali svoj pravi obraz in dokazali, da so le plačanci in marionete v rokah globalistične „elite”. Ta pa seveda „drugače mislečih” tako ali tako ne bi pripustila k oblasti, tako da je popolnoma ista figa, kdo od vseh teh prodanih duš bo tam „poziral” oz. pridno izvrševal ukaze. Vsi so isti podložniki zla, mi pa „screwed-up anyway”. Volitve bodo navadna farsa za naivneže, ki mislijo, da o čem odločajo. Mogoče med „hlapčevskimi fašisti” ali „fašističnimi hlapci”, to je nekje ta izbira.
Tole pa je resnično in podpišem !
Anonimno917, 14.11.2021 ob 00:10
Đizs krajst kakšni pacienti ste s tem vašim JJ. Naj pride kdorkoli samo ti ki so zdaj ne. Pa tud če je Pepca ali Fata ali kdorkoli, ki ne ustrahuje ljudi. To kar je zdaj je najnižja točka Slovenije, nižje ne gre.
Pa mimaš kak argument, kaj tako zelo delajo narobe, kot sama vidiš se dela povsod, gradi se , obnavlja se, tisti prej so porabili 70 milijonov za študije dolgotrajne oskrbe 700 postelj bi lahko naredili za ta denar, pa ajd naredimo jih prvo 350 pa potem glejmo kaj se nam dogaja, so zasedene ali ne, potem gradimo naprej če je treba , ne pa samo filozofirati kaj bi če bi in zakaj ne bi..
Si me pa spomnila na galamo z respiratorji ko so jih kot preveč kupili, celo interpelacija je bila na to temo, po zaslugi antivaksarjev jih bomo vse rabili in to krvavo rabili, ampak bila je galama in vlada je nesmoterno porabljala denar , jasno po mnenju opozicije , tiste opozicije katera je imela edine maske naročene za December lani, prej pa tema tiste opozicije katerea je bila na poziciji in je vrgla puško v koruzo, tiste opozicije katera je imela ninico na NIJZ, tisto ninico katera je dajala navodila naj okuženi gredo na delo, ne v karanteno, če pa kihajo naj gredo k svojemu zdravniku, če rabiš link ti ga posredujem, je na youtubu
Ena na kavcu, 13.11.2021 ob 19:05
Sem bolj v levo, ampak imam teh nasih levih ze malo polno kapo. Levica je pa prevec ekstremna.
Alternativa temu je kaj? Pirati, Dobra drzava….za te dvoje vem da so. Kaj se?
Tudi sama sem bolj na levo, ampak dokler so levaki vsi skregani med seboj in se samo borijo za stolcke, jih ne volim!
Jebela cesta, imamo 20 levih strank, vsak ima svojo stranko! Pa kje si se to videl, da ima 2 milijonska drzava toliko strank?! Pa Alenka, Miro, Marjan, Lukec, da ne nastevam, vsak jebiveter ustanovi svojo stranko!
Takrat, ko se bo levica zdruzila, volim leve, dokler so pa skregani in se borijo samo vsak zase, ni sans, da jih volim!
Desnica mi je bljak.
Ostanejo res le se Pirati in Zeleni.
vsakega, ki javno odkloni vsako sodelovanje z pacientom, ker je pa teh kar dosti, se bo težko odločiti, (no levico glih ne bi, se mi zdejo preveč v levo usmerjeni so pa super za protiutež tej s(d)s greznici v parlamentu) in njegovo mafijsko ekipo, to je pa več ali manj cela s(d)s greznica, v bistvu nacifašistična saj je najbližja tej ideologiji, čeprav oni taktično javno pozivajo k sodelovanju, da lepše izpadejo, kao mi smo miroljubni ampak s figo v žepu, zverine pod ovčjim kožuhom, glumci, heh, kdo jih ne pozna jih drago plača. Bi oni sodelovali, samo pod njihovimi pogoji s tistimi, ki imajo oprane možgane od njihovega šodra in zna samo kimat in aplaudirit vsemu kar pacient naredi.
Amarillis, 14.11.2021 ob 09:29
Levico sigurno ne. V drzavi bi zavladal kaos. Nimajo pametnega programa, tam so , da mecejo polena pod noge aktualni vladi. Nagajajo kjer se le da. Kogarkoli, razen levice ne !!!
Pravzaprav so Levica in “levica” veliko bolj prijazni do sedanje vlade, kot pa je bila sedanja vlada, ko je bila v opoziciji, prijazna do nekdanjih vlad. Tako da, komentatorji, pazite, kako argumentirate svoje mnenje in odločitve.
jz bom volu te: STRANKO FEKALNEGA RAZODETJA. vsi jih že zlo dobr poznamo. so dobr in sposobni. ustanovni člani so pa monovci. v prjšnih temah so že naznanl odprtje novega ministrstva:
Julij Cezar – ministrstvo za čiščenje wcja he he
Ena Južna – ministrstvo za fekalne raziskave
Robi – ministrstvo za fekalne 5G sonde
Desperadodajka – ministrstvo za kvaliteto fekalnega zraka
@ ena na kavču
Alternativa je tudi, da greš na volitve in oddaš neveljavno glasovnico.
Sicer pa katere po vrsti bodo že te volitve ZA ali PROTI Janši? Zakaj pa ne za ali proti vsem… ?
Forum je zaprt za komentiranje.