Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Necepljeni, vas je kaj sram ?

Necepljeni, vas je kaj sram ?

Anticepilci , imate kaj vesti, vas je kaj sram, da ste nas vse spravili v taksno situacijo. ?   Zdravstvo, gospodarstvo, solstvo, vse je v hudem sranju.     Zaradi vas, ki trmarite, se upirate vsemu in vsakomur.   Posledice bodo dolgorocne, za vse.    Resitev pa je tako preprosta: samo cepljenje je potrebno, pa bo vse drugace. Ni se prepozno, cepite se.

Kaj ti pomaga cepivo, če ne verjameš vanj in si vseeno presrana. Nič.

Zame je bolj pomembno v tem času ostati človek s spoštovanjem do sočloveka, cepivo pa ni merilo ampak je merilo srce. Ponavljam, kar so odgovorni v zdravstvu kuhali mnogo let, naj sedaj kar sami požrejo. Našli so za svoje gretje stolckov in polnjenje zepov, necepljene.

Nope, to zolco bojo morali kr sami pojest.

Dober tek.

Jebi se!

Pa s toliko vroče krvi, grdega govorjenja, žaljenja,…Ne morem verjeti kakšna je to mentaliteta ljudi. Sama se tudi z določenimi stvarmi ne strinjam in se ravno tako ujezim, pa nikogar ne žalim, ne govorim grdo,….

Sedaj smo na prelomni oz. kritični točki, zaradi….ma ne ne bom se spuščala na njihov nivo.

Le kako ogrozajo necepljeni cepljene? A? Poglejte, vceraj sem v Ljubljani zelel popiti kavo. A glejga zlomka, suzenjsko zamaskirani natakar zahteva test in osebni dokument!

Ha! test ni problem, vendar neka avtoriteta, kelnar po domace, zahteva moj osebni dokument, da dokazem… hja, ce sem sposoben popiti kavo?

Pa bejzte no! A smo res tako po cankarjevsko za hlapce vzgojeni?

No, lepo sem odgovoril natakarju: hvala lepa! Dodal sem mu pa se: pa ne bodi zalosten, ko bifeja vec ne bo. Kajti bil je…prazen ob uri, ko se je ponavadi trlo in ni bilo mozno najti prostora, kjer bi lahko popil kavo.

A vam, zagnanim Cankarjem, se ni jasno, da mora Slovenija zgubiti 30% BDP?

Res ne razumem zakaj ne zelite prebrati knjige Klaus Schwab: Covid19: The Great Reset. Tam lepo pise.

In glede na vse mozne cenzure za zascito resnice, bomo v bliznji prihodnosti potrebovali klube, kjer se bomo lahko v miru in sprosceno pogovarjali.

Malce pretiravate z nekimi antenami, nebulozami o “malih zelenih” in kaj vem kaj se. Napadate osebnosti ljudi, ki ne tulijo v isti rog kot vi. In vi vidite, da ste posteni in nepristranski? Pa dajte ga no lomit!

Narodu, ki ima toliko kregaljubnih ljudi, lahko le Bog pomaga!

majhna ribica, poglejte, ne morete potiskati vseh nas v isti kos.

Niti enkrat samkrat nisem ne zalil in ne zmerjal ljudi.

Zarotniki, po vase cepilci, pa me zmerjate po dolgem in pocez. Ces, da nimam pojma, zmerjate mojo osebnost ne glede, da sem skorajda vsa moja pisanja podprl z dokazi.

Na zalost pa prav cepilci nikoli in nikdar nicesar ne dokazete(jo). Resnicno, zelel bi videti raziskave, da je booster shot nujno potreben in ne skoduje.

A naj vam prilepim prevod iz tujega obvestila, ko FDA, ameriska organizacija, trdi, da zaradi stranskih ucinkov, predvsem na moskih, booster shot ni primeren?

Prosim, a se lahko predamo odprti in podprti debati brez zmerjanj in karikiranih prispodob?

Odgovor na objavo uporabnika
fakmi…, 13.11.2021 ob 07:15

majhna ribica, poglejte, ne morete potiskati vseh nas v isti kos.

Niti enkrat samkrat nisem ne zalil in ne zmerjal ljudi.

Zarotniki, po vase cepilci, pa me zmerjate po dolgem in pocez. Ces, da nimam pojma, zmerjate mojo osebnost ne glede, da sem skorajda vsa moja pisanja podprl z dokazi.

Na zalost pa prav cepilci nikoli in nikdar nicesar ne dokazete(jo). Resnicno, zelel bi videti raziskave, da je booster shot nujno potreben in ne skoduje.

A naj vam prilepim prevod iz tujega obvestila, ko FDA, ameriska organizacija, trdi, da zaradi stranskih ucinkov, predvsem na moskih, booster shot ni primeren?

Prosim, a se lahko predamo odprti in podprti debati brez zmerjanj in karikiranih prispodob?

Jest prav nikogar ne  zmerjam. Ti si samo masko natakni in se hodi testirat trikrat na teden (saj sedaj imate zastonj spet) , upoštevaj vsa pravila, dokler vas ne bodo popolnoma zaprli. Tako delam tudi jaz, čeprav sem trikrat cepljena. Aja, pa če bi se mogla hodit testirat, bi se tudi šla. Ne poznam necepljenega (trenutno),  ki je zbolel in pristal v bolnišnici, da mu ni žal.

Znanka, necepljena seveda, ji je pred kratkim za kovidom umrl oče (brez pridruženih bolezni), trenutno je v komi tudi njena mama. Kaj bi dala, da bi čas lahko zavrtela nazaj? Z verigam bi jih vlekla cepit!

majhna ribica, 13.11.2021 ob 07:22

Jest prav nikogar ne  zmerjam. Ti si samo masko natakni in se hodi testirat trikrat na teden (saj sedaj imate zastonj spet) , upoštevaj vsa pravila, dokler vas ne bodo popolnoma zaprli. Tako delam tudi jaz, čeprav sem trikrat cepljena. Aja, pa če bi se mogla hodit testirat, bi se tudi šla. Ne poznam necepljenega (trenutno),  ki je zbolel in pristal v bolnišnici, da mu ni žal.

Znanka, necepljena seveda, ji je pred kratkim za kovidom umrl oče (brez pridruženih bolezni), trenutno je v komi tudi njena mama. Kaj bi dala, da bi čas lahko zavrtela nazaj? Z verigam bi jih vlekla cepit!

Zdaj mi je jasno zakaj se s tabo nihče ne druži, nestrpna rekla kazala.

Dacko890, 13.11.2021 ob 06:25

Anticepilci , imate kaj vesti, vas je kaj sram, da ste nas vse spravili v taksno situacijo. ?   Zdravstvo, gospodarstvo, solstvo, vse je v hudem sranju.     Zaradi vas, ki trmarite, se upirate vsemu in vsakomur.   Posledice bodo dolgorocne, za vse.    Resitev pa je tako preprosta: samo cepljenje je potrebno, pa bo vse drugace. Ni se prepozno, cepite se.

Avtor(ica), na takle lep in vzpodbuden govor, grem takoj zdajle v vrsto! Sicer me prej ni bilo sram, ampak po tvojem nagovoru vidim, da bi me moralo biti. In ker seveda nočem, da bi me bilo sram, evo mene v vrsti za cepljenje! Lepo bo, ko bom tudi jaz del družine cepljenih in odgovornih, ki jih ni treba biti sram, ampak so na svoje pomanjkanje možganov lahko celo ponosni!?

sram me je vas cepilcev,no zdaj ves

Če ste padli na limanice, 13.11.2021 ob 07:28

Zdaj mi je jasno zakaj se s tabo nihče ne druži, nestrpna rekla kazala.

Jest grem v nov dan, svobodna kot ptičica na veji. S pravimi prijatelji, nekateri tudi niso cepljeni, vendar z zdravo kmečko pametjo, se odpravljamo v hribe. Ti pa nočeš oz. ne moreš razumeti kaj ti sploh hočem povedat.

Lep dan želim tudi tebi.

majhna ribica, 13.11.2021 ob 07:33

Jest grem v nov dan, svobodna kot ptičica na veji. S pravimi prijatelji, nekateri tudi niso cepljeni, vendar z zdravo kmečko pametjo, se odpravljamo v hribe. Ti pa nočeš oz. ne moreš razumeti kaj ti sploh hočem povedat.

Lep dan želim tudi tebi.

Ti res meni ne moreš kaj razlagati, ker imam svojo možgane za razmišljat. Ti imaš pa izposojene.

Stari, ne skrbi, je že vloga ua boosterje za vse. Bo v kratjem tudi zate. Zdaj je samo dovoljenje, da se lahko cepiš s tretjo dozo. Kmalu bo priporočilo.  Samo brez skrbi.

Hej ne pozab k najbližjem sosedu, ima 10% popusta na PCT.

Svasta res.

Ali je vas cepljene kaj sram saj trosite naokoli okužbe brez nadzora! Sem prebolela covid in nisem nora da se bom cepila…Mi,ki nismo cepljeni se redno testiramo za razliko od vas.Za ta val ste bolj krivi cepljeni kot necepljeni.Več cepljenib več okužb! Mozgaj malo!

J

J

J

J

J

J

J

J

J

J

J

J

J

J

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

EB

B

B

B

B

B

B

B

B

B

B

B

B

B

BB

BB

II

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

EEE

E

E

EEEEE

E

E

E

E

E

Mana831, 13.11.2021 ob 08:08

Ali je vas cepljene kaj sram saj trosite naokoli okužbe brez nadzora! Sem prebolela covid in nisem nora da se bom cepila…Mi,ki nismo cepljeni se redno testiramo za razliko od vas.Za ta val ste bolj krivi cepljeni kot necepljeni.Več cepljenib več okužb! Mozgaj malo!

Ja, to se fuuuul vidi v revoltu glavmsnih antivakserjev proti testiranju v šolah.  Otroci so necepljeni, širijo okužbe zelo, cepci antivakserski pa jih smrkajoce, kihajoce posiljajo v solo in ne testirajo! Zdaj pa cel halo, ko bo se naj samotestirali v šoli. Daj, povej no, kako gre to skupaj s tvojo trditvijo?

Plačanec Dacko, nicke jemlješ iz slovarja imen? Vedno se oglašaš z osebnim imenom in končaš s “cepite se”, misliš, da ti še kdo naseda? Te ni nič sram, da agitiraš za par ubogih fičnkov, tvoji nadrejeni pa si polnijo žepe z mastnimi provizijami?

Gospodarstvo, solstvo, zdravstvo so unicili nenasitni stari prdci pri koritu. Necepljeni in tudi cepljeni nimajo s tem nic. Zdaj pa hitro pojej tisti sendvic, da ne bos lacen.

Zakaj naj bi me bilo sram??????

Saj ni treba biti jezen na nas, ki nismo podlegli pranju možganov.

fakmi…, 13.11.2021 ob 07:09

Le kako ogrozajo necepljeni cepljene? A? Poglejte, vceraj sem v Ljubljani zelel popiti kavo. A glejga zlomka, suzenjsko zamaskirani natakar zahteva test in osebni dokument!

Ha! test ni problem, vendar neka avtoriteta, kelnar po domace, zahteva moj osebni dokument, da dokazem… hja, ce sem sposoben popiti kavo?

Pa bejzte no! A smo res tako po cankarjevsko za hlapce vzgojeni?

No, lepo sem odgovoril natakarju: hvala lepa! Dodal sem mu pa se: pa ne bodi zalosten, ko bifeja vec ne bo. Kajti bil je…prazen ob uri, ko se je ponavadi trlo in ni bilo mozno najti prostora, kjer bi lahko popil kavo.

A vam, zagnanim Cankarjem, se ni jasno, da mora Slovenija zgubiti 30% BDP?

Res ne razumem zakaj ne zelite prebrati knjige Klaus Schwab: Covid19: The Great Reset. Tam lepo pise.

In glede na vse mozne cenzure za zascito resnice, bomo v bliznji prihodnosti potrebovali klube, kjer se bomo lahko v miru in sprosceno pogovarjali.

Malce pretiravate z nekimi antenami, nebulozami o “malih zelenih” in kaj vem kaj se. Napadate osebnosti ljudi, ki ne tulijo v isti rog kot vi. In vi vidite, da ste posteni in nepristranski? Pa dajte ga no lomit!

Narodu, ki ima toliko kregaljubnih ljudi, lahko le Bog pomaga!

S privolitvijo in brez večjega odpora vstopamo v režim novega biopolitičnega nadzora, naše zdravje postaja predmet digitalnega nadzora …

Včasih je samo osebni zdravnik imel vpogled v tvoje zdravstveno stanje. Danes imajo to tudi študentje, natakarji, trgovci ….

B

B

B

B

B

B

B

B

B

U

U

U

U

U

U

U

U

U

U

R

R

R

R

R

R

R

R

R

E

E

E

E

E

E

E

E

K

K

K

K

K

K

K

K

saj si jo lahko sam skuhaš brez testa, a ne gospod????

Pa kako zdravstveno stanje budale zarukane, potrdilo o cepljenju ni nobeno potrdilo o zdravstvenem stanju. Osnov ne razumete.

Me nima kaj bit sram, sm pa ponosna nase, ker nism hlapec kot TI.

Rešitev cepljenje?? Hahaha, dej ne piš budalaštin. Cca 53% vas je cepljenih, zravn je še ne vem kolk kao prebolevnikov, skratka pravjo, 35% da nas je necepljenih. Cifre pa rastejo bolj kot takrat, ko cepiva ni blo, VEČ vas JE CEPLJENIH, VEČ JE POZITIVNIH.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close