včeraj rtvslo-pop….
poslušam berem, 12.11.2021 ob 08:10
Poslušam, berem komentarje. Govori se, da je bila oddaja neke vrste propaganda za cepljenje.
Tako je. Vsi so napeljevali k temu, seveda na subtilen način.
Kam smo prišli? Zakaj tako prisiljevanje? Na silo, z raznimi omejitvami in kaznimi, ker smo neposlušni?
Vedno bolj mi je jasno, da jim ni mar za nase zdravje! Samo poglejmo kako dolge so čakalne vrste, človek vmes umre.
Anonimno 4245, 12.11.2021 ob 08:21
Tako je. Vsi so napeljevali k temu, seveda na subtilen način.
Kam smo prišli? Zakaj tako prisiljevanje? Na silo, z raznimi omejitvami in kaznimi, ker smo neposlušni?
Vedno bolj mi je jasno, da jim ni mar za nase zdravje! Samo poglejmo kako dolge so čakalne vrste, človek vmes umre.
Glede na to da imamo že dve leti epidemijo in da je smrtnost zaradi precepljenosti padla za razliko od lani, kakšna bi bila pa tvoja alternativna boljša rešitev? Okužb je ogromno po celi Evropi, ampak je razlika, okužena precepljena Danska kot pa boga okužena neprecepljena Romunija. Mi smo pa na meji ali gre na bolje ali hudo na slabše.
Z idejo na plan, morda pa najdeš/najdete kakšno boljšo rešitev od sedanjih. Pa s tem ne mislim samo na izmikanje ukrepom ampak konkretne predloge na ta problem. Kako bi po tvojem zmanjšali smrtnost in obolevanje za covidom?
159951, 12.11.2021 ob 08:30
No, če je pa to populacija, ki bo obnovila svet, se pa tej civilizaciji res ne piše dobro. Predvsem bo težko še kdorkoli trdil, da na Zemlji obstaja inteligenca.
resno? Na osnovi česa to trdiš. Sem necepljena, inteligenco si pa merim na osnovi priznanj inovacij gospodarske zbornice Slovenije in podjetij, ki me vabijo na predavanja. Družbeni položaj je kvaliteten, predvsem zaradi dejstva, ker cepljene ne zmerjam in necepljene ne zmerjam in prepuščam vsakemu svojo odločitev. Bo to sprejemljivo?
o katarih strokovnjakih govoriš? neki brezvezvni ljudje so 2 uri nabijali neumnosti in se samopromovirali na nacionalki ? Kdo jim je zakupil termin na račun davkoplačevalcev? Ni bilo slišati ene same pametni misli.
ne vem kaj so ljudje gledali, 12.11.2021 ob 09:16
o katarih strokovnjakih govoriš? neki brezvezvni ljudje so 2 uri nabijali neumnosti in se samopromovirali na nacionalki ? Kdo jim je zakupil termin na račun davkoplačevalcev? Ni bilo slišati ene same pametni misli.
Bi ti raje gledal politike, ki po celo uro ponavljajo isto kitico ( vsi sds vedno, tudi nekateri drugi občasno), povedo pa čisto nič ? Glede na to, so bili včerajšnji gosti zelo, zelo gledljivi. Ja bila je tudi propaganda za cepljenje, a na nekem nivoju. Oddaja kot taka ni bila nič posebnega, a neprimerno boljša od tovrstnih oddaj s politiki.
Vsak strokovnjak na svojem področju, ki ve kaj in o čem govori.
Katere vrste strokovnjak si pa ti?
Fafangel: s testiranjem varujemo druge, s cepljenjem pa sebe in druge. Vsaj kar se zdravja in korone tiče bila to včeraj glavna poanta. Pa antropolog je imel tudi dobre, s tem kar je pa Mrak govoril se bomo žal soočali vsi, v naši prihodnosti in bolelo bo zelo.
Bistvo oddalje je tudi po moje bila v tem napeljevanju k cepljenju, hkrati pa vseskozi neprestana kritika vlade, nič subtilnega ni bilo v tem, češ, da vlada precepljenosti ni dosegla zaradi napačnega sistema vodenja in da je bilo preveč ukazovanja. Namesto, da bi ljudi po mnenju govorcev, menda morali milo prositi?? To takrat ne bi nič pomagalo, tu pa se zelo motijo. Komanda je takrat edina nekaj veljala, ampak se je do danes pač izpela, ljudje smo se naveličali desne vlade in komande in korone in vsega, kar se imenuje epidemična utrujenost. Saj tu pa je tudi razlog, zakaj so levičarji tistikrat stisnili rep med noge in po Šarčevem odstopu niso vlade naredili, zato, ker so vedeli, da je vse skup pretrd oreh in da jih bodo ljudje lahko celo zasovražili! Zato so se skrili in sedaj pa pljuvajo po delovni desnici, kot da se ni borila nič in sami sebe s takimi oddajami prikazujejo kot rešitelje hahaha Mi, Slovenci se glede na karakter pač ne damo in se tudi zdaj zaradi te oddaje ne bomo kar takoj zdaj cepili, ker je propaganda vidna z vesolja! Z nami ne gre na zgrda ne zlepa, prvo zgeda, potem pa bomo videli. Jok inšpektorice Gašperlinove je tisto, kar je mogoče v srcu premaknilo nekatere ljudi. Pa tudi osebne izgube v družini. Mogoče tudi Fafanglovo sproščeno pojasnjevanje. Tu so levičarji boljši in je prav, da sta obe levi televiziji stopili skupaj. In da se trudijo novinarji z gosti sprostiti povsod prenapeto ozračje in ljudi subtilno in kasneje verjetno direktno milo prepričati k cepljenju. Sčasoma jim bo mogoče to tudi uspelo, da bodo ljudje to razumeli kot neko dolžnost in našo rešitev. Strahu smo se namreč vsi prenažrli!
Za vse, ki verjamete lažnivi fašistični propagandi.
Vse je laž, laž, laž.
https://www.facebook.com/groups/1342427042863805/permalink/1371716499934859/
Za neumno zabito debilno čredo.
https://www.facebook.com/groups/vseslovenska.vstaja.naroda/permalink/620901959037964/
naslov oddaje je bil skupajNaprej. Poslušali smo pa 2 ure jamranja, kaj je bilo in kaj ni bilo.
Slišati je bilo, da bodo sedaj pa mladi prišli. Za mlade že imamo vzorec, če samo pogledaš kako se mastijo v študenskih organizacijah – afera za afero, plače po 20.000 EUR. Kar ne bo pokradla Nova Slovenija do aprila, bodo pa študenti po volitvah.
Kakšna je bila na primer dodana vrednost ćeferina v oddaji? povej eno njegovo pametno misel?
Limanca, 12.11.2021 ob 08:49
resno? Na osnovi česa to trdiš. Sem necepljena, inteligenco si pa merim na osnovi priznanj inovacij gospodarske zbornice Slovenije in podjetij, ki me vabijo na predavanja. Družbeni položaj je kvaliteten, predvsem zaradi dejstva, ker cepljene ne zmerjam in necepljene ne zmerjam in prepuščam vsakemu svojo odločitev. Bo to sprejemljivo?
Na osnovi česa? No, pa ti razložim; na osnovi prispevka avtorja, iz katerega veje nestrpnost, žaljivost in občutek superiornosti do drugače mislečih.
Status cepljen/necepljen si ti povlekla v tole. Jaz ne.
Forum je zaprt za komentiranje.