včeraj rtvslo-pop….
Anonimno 6999, 12.11.2021 ob 11:18
Kakšna je bila na primer dodana vrednost ćeferina v oddaji? povej eno njegovo pametno misel?
Sem zgoraj napisala kar mi je najbolj v spominu ostal. Od Čeferina pa recimo to, da so v najhujšem zaprtju tekme potekale normalno, kar je posledica dobre organizacije in vodenja nečesa (v tem primeru tekem) in kar manjka naši državi, kjer ni ne vodenja, še manj organizacije.
Res niso odkrili tople vode, pa saj noben od njih niti ni na poziciji za kaj takega. So pa se lepo kulturno pogovarjali, česar v podobnih oddajah že dolgo nismo videli.
Mladi – tisti iz raznih civilnih iniciativ, ki se zdaj združujejo in so bili tudi del uspešnega referenduma o vodah.
Oddaja res ni bila noben presežek, ampak saj tega niti noben res ni pričakoval ane? Sigurno je bil to velik projekt dveh konkurenčnih TV. Želeli so pokazat, če se oni lahko združijo in uspešno izpeljejo 2urno oddajo v živo, bi to v tej državi lahko uspelo še komu.
Ta oddaja je bila prošnja , da bi se ljudje cepili v večjem številu ,kateri se še niso.Saj so bolnišnice že polne Covid bolnikov in zaradi tega so odpovedane operacije in drugi zdr.pregledi. Ljudje, ki imajo druge bolezni, ne morejo do zdravnika na pregled .
To vse vedo tudi necepljeni ,ampak od njih na žalost ni pričakovati solidarnosti do drugih ljudi v teh težkih časih , ko ljudje umirajo za Covid (bolezen pljuč).Brez dihanja se pa težko živi , a ne . Ko bodo sprejeli zakon o obveznem cepljenju za Covid , potem bomo hitreje prišli iz te situacije,prej pa ne , na žalost.
tudi jaz podpišem, 12.11.2021 ob 09:17
popolnoma zgrešena oddaja brez repa in glave
Vsebinsko borna, nepovezana, kot klepet na ulici, kjer drug drugemu niti replicirali niso, ker so itak vsak iz svojega planeta. Sofisticirano kot “nepolitična” oddaja, ampak jaz drugega nisem videla kot spodkopavanje dela te vlade. Pritalno vsiljevanja bodočega pv, ki kao me ne zanima, dejansko pa je verjetno že nastavljen. In iz okolja, ki si ga res ne želimo na čelu. Volk, dlaka, pa te zadeve…
HOMER, 12.11.2021 ob 08:27
Anonimno 4245, 12.11.2021 ob 08:23
Strah me je, ker večina ljudi še vedno ni spregledala in vsi drvimo v prepad.
to sicer ni res, saj je približno 50% ljudi še vedno necepljenih, ti bodo obnovili naš planet. Cepljeni se bodo žal poslovili do leta 2025.
potem boste pa vi na vrsti??!!!
Ne maram pretiranega čvekanja, zlasti če je že vnaprej jasno, da od njega nič ne bo. Mi je pa bilo všeč, da v oddaji ni bilo nobenega politika. Čestitke za to odločitev! Ker ko je na sporedu Tarča…ponavadi preklopim, ko vidim tam cvetober slovenske politične scene s Hojsom na čelu. Ne želim jih več poslušati.
Eh… Cilj teme… da prođe vreme. Stopimo skupaj, v to smer. Zakaj pa ne v drugo smer? Edino tist, ki je Brazosa privleku v debato je povedal, komu odgovarja vse skupaj. ?
Tudi jaz vidim tako, 12.11.2021 ob 12:25
Vsebinsko borna, nepovezana, kot klepet na ulici, kjer drug drugemu niti replicirali niso, ker so itak vsak iz svojega planeta. Sofisticirano kot “nepolitična” oddaja, ampak jaz drugega nisem videla kot spodkopavanje dela te vlade. Pritalno vsiljevanja bodočega pv, ki kao me ne zanima, dejansko pa je verjetno že nastavljen. In iz okolja, ki si ga res ne želimo na čelu. Volk, dlaka, pa te zadeve…
Očitno ste gledali drugo oddajo, ker ni bilo nobenega spodkopavanja te res daleč naokoli naj nesposobne vlade. Povedali so resnico in sicer zelo obzirno. Na lastni koži sem izkusila vso nesposobnost te vlade z upravljanjem epidemije. Samo ena od neštetih je bila ta, da moj sedaj pokojni oče, ki so ga okužili na čistem oddelku v bolnišnici, kjer je delalo okuženo osebje po odredbi vsi vemo koga je dobil papirje o okuženostii in navodila za svojce šele po 6 tednih od dokazane okužbe. Teh usodnih napak te vlade je še veliko, saj zato pa smo najboljši v negativnem smislu glede Covida. Oddaja je bila pa ena redkih, kjer so normalno komunicirali gostje.
159951, 12.11.2021 ob 08:30
No, če je pa to populacija, ki bo obnovila svet, se pa tej civilizaciji res ne piše dobro. Predvsem bo težko še kdorkoli trdil, da na Zemlji obstaja inteligenca.
Idiotokracija. Se še spomnite tega filma? pri nas ga niso velikokrat predvajali, menda ni bil “politično korekten”. Z drgimi besedami, preveč ljudi se je v njem prepoznalo.
ajajaj, 12.11.2021 ob 08:22
poslušam berem, 12.11.2021 ob 08:10
Poslušam, berem komentarje. Govori se, da je bila oddaja neke vrste propaganda za cepljenje.
govori se, govori se …
govori se tud da je zemlja ravna, pa verjameš?
Oddaja ni bila nobena propaganda, mal so se pogovarjali z različnimi strokovnjaki. Da je cepljenje rešitev iz te norije je pa itak večini jasno.
Samo tisti večini, ki ne vidi, da se po 10 mesecih cepljenja situacija slabša in ki ne vidi, da po vsakem novem zagonu cepljenja, po vsaki novi dozi, število novih primerov spet raste.
ma punca kje si se pa ti vzela. ćeferen sploh ne ve, kaj se v Sloveniji dogaja. Briga njega za Slovenijo. Mene pa ne briga za njegove fuzbaliste. mrak je kulturno povedal, da bo Slovenija bankrotirala. To napoveduje že 30 let. Ni se mu še posrečilo, važno pa, da je kulturno, kajne?
O tej kvaliteti gledalk govorim, gledajo, pa sploh ne razumejo kaj se na ekranu dogaja.
dajmo vsi, 12.11.2021 ob 15:11
Samo tisti večini, ki ne vidi, da se po 10 mesecih cepljenja situacija slabša in ki ne vidi, da po vsakem novem zagonu cepljenja, po vsaki novi dozi, število novih primerov spet raste.
In po tvojem mnenju raste zaradi cepiva in ne zato, ker se preštevilni ne cepijo in preštevilni (tako cepljeni kot necepljeni) ne obnašajo zaščitno?
vatikanske ječe, 12.11.2021 ob 17:06
Vrhunska. seveda ni nihče zagovarjal anticepilnega stališča.
Najbolj vmesen komentar do sedaj! Čeprav tudi drugi, nekateri, niso bili slabi.
Zakaj?
Zato, ker oddaja ni odraz dejanskega stanja, saj ni bilo predstavnikov polovice slovenskega ljudstva, ki se ne da, ki se ne da cepiti. Dokler bomo take oddaje gledali, tako dolgo jih ne bom resno jemala.
Kje so predstavniki ljudi, ki se ne cepijo? Če se polovica Slovenije ne strinja s cepljenjem SI ZASLUŽIMO SVOJEGA GOVORCA V VSEH TOVRSTNIH FORUMIH, ODDAJAH, DISKUSIJAH IN V VSEM JAVNEM ŽIVLJENJU.
-
To bi bil pojem demokracije. Vse ostalo je blwf in metanje peska v oči. Pika.
Prosim pojasnilo, 12.11.2021 ob 18:24
Najbolj vmesen komentar do sedaj! Čeprav tudi drugi, nekateri, niso bili slabi.
Zakaj?
Zato, ker oddaja ni odraz dejanskega stanja, saj ni bilo predstavnikov polovice slovenskega ljudstva, ki se ne da, ki se ne da cepiti. Dokler bomo take oddaje gledali, tako dolgo jih ne bom resno jemala.
Kje so predstavniki ljudi, ki se ne cepijo? Če se polovica Slovenije ne strinja s cepljenjem SI ZASLUŽIMO SVOJEGA GOVORCA V VSEH TOVRSTNIH FORUMIH, ODDAJAH, DISKUSIJAH IN V VSEM JAVNEM ŽIVLJENJU.
-
To bi bil pojem demokracije. Vse ostalo je blwf in metanje peska v oči. Pika.
Da se je treba pogovarjati, so pa vsi zagovarjali! Pogovarjali bi se pa vsi s sebi enakimi? Ki zagovarjajo ENOUMJE!
anonimni 4245 zato se cepljenje veliko oglašuje, da bi nespametni in neodgovorni ljudje, katerim ni mar ne za sebe in ne za svoje bližnje ali daljne le prišli k razumu. Ampak očitno takšnim nič ne pomaga, niti oglaševanje, ne prošnje, ne smrti sosedov in svojih ožjih družinskih članov, kot, da niso ljudje ampak nemoralni in brezčutni zombiji.
Takšne bi pač morali izolirati iz družbe, očitno nič drugega ne pomaga. Če si zabit pa še neodgovoren je res najslabša možna kombinacija. Nevarna za vse, za celotno družbo.
Bravo Avstrijci, ker bodo izolirali iz družbe vse necepilce neodgovorne. Točno tako vendar zraven še ostro kontrolo bi morali uvesti pri nas, ker nič drugega ne razumejo, kot prisilo.
Brezumje, 12.11.2021 ob 19:05
anonimni 4245 zato se cepljenje veliko oglašuje, da bi nespametni in neodgovorni ljudje, katerim ni mar ne za sebe in ne za svoje bližnje ali daljne le prišli k razumu. Ampak očitno takšnim nič ne pomaga, niti oglaševanje, ne prošnje, ne smrti sosedov in svojih ožjih družinskih članov, kot, da niso ljudje ampak nemoralni in brezčutni zombiji.
Takšne bi pač morali izolirati iz družbe, očitno nič drugega ne pomaga. Če si zabit pa še neodgovoren je res najslabša možna kombinacija. Nevarna za vse, za celotno družbo.
Bravo Avstrijci, ker bodo izolirali iz družbe vse necepilce neodgovorne. Točno tako vendar zraven še ostro kontrolo bi morali uvesti pri nas, ker nič drugega ne razumejo, kot prisilo.
Sej ne morem verjeti,da ste tako “sprani”!
Forum je zaprt za komentiranje.