Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V HM MERCATOR ŠIŠKA BREZ PCT POTRDILA IN OSEBNEGA DOKUMENTA

V HM MERCATOR ŠIŠKA BREZ PCT POTRDILA IN OSEBNEGA DOKUMENTA

V mojem najljubšem nakupovalnem centru v Ljubljani hvala bogu ne sledijo slovenskemu pacientu. Prav nič nam ne težijo, ker ne nosimo maske in tudi brez PCT potrdila in osebnega dokumenta nas je mladenič spustil naprej in nam celo zaželel prijeten nakup. Hvala, ostanite še naprej takšni!

V ta center prav gotovo ne grem, če je res tako!

No, po moje mal nakladaš. In provociraš, seveda.

Odgovor na objavo uporabnika
h. jobert, 08.11.2021 ob 11:02

No, po moje mal nakladaš. In provociraš, seveda.

Tudi jaz tako mislim, zato bom raje sama preverila.

Ljudje, če že kje dobro pridete skozi, ne objavljajte javno, bodo imeli trgovci tam problem zaradi vas. Če je pa provokacija, pa se vse vrne nekje enkrat.

Ja, samo povej ti raje, kaj si ti mladeniču pokazala prejšnjo noč, da si dobila ta privilegij.

Resnica888, 08.11.2021 ob 11:07

Ljudje, če že kje dobro pridete skozi, ne objavljajte javno, bodo imeli trgovci tam problem zaradi vas. Če je pa provokacija, pa se vse vrne nekje enkrat.

Z upoštevanjem vladnih odlokov na podlagi znanstvenih priporočil in z uporabo zdrave pameti nam bo morda le uspelo.

Seveda so inšpektorji zdaj navalili na Mercator,   da ima sparova Aleja par ur mir pred njimi.

Meni do danes v Mercator Siska pogledali dokument in kodo.  Tako kot je prav. V Aleji tudi spostujejo predpise.

Amarillis, 08.11.2021 ob 12:32

Meni do danes v Mercator Siska pogledali dokument in kodo.  Tako kot je prav. V Aleji tudi spostujejo predpise.

Za Amarilis:

Ko boste cepali od cepiva bodo tud necepljeni krivi? Baba blesava

Mene danes v Ljubljani so pregledali povsod.  Od Bauhausa do Petrola.  Bravo, da se drzijo ukrepov.

Zalet se nekam, 08.11.2021 ob 14:40

Za Amarilis:

Ko boste cepali od cepiva bodo tud necepljeni krivi? Baba blesava

Butl. Zalet se nekam

Hvala za opozorilo, 08.11.2021 ob 10:57

V ta center prav gotovo ne grem, če je res tako!

Kaksna je pa razlika, a gres v HP Mercator ali v lokalni Hofer brez pct?

Seveda jim bodo krivi necepljeni. Saj so fašisti že izjavili, da se cepljeni ne smejo družiti z necepljenimi. Bodo pa zato kmalu še dodali, da necepljeni širijo nov sev.

Debili bodo pa itak verjeli.

Otis, 08.11.2021 ob 14:46

Mene danes v Ljubljani so pregledali povsod.  Od Bauhausa do Petrola.  Bravo, da se drzijo ukrepov.

pohvalno.

čeprav kar težko verjamem, da bi se v lublani lahko kaj sploh še spremenilo v pravo smer.

kaj je razlika, 08.11.2021 ob 14:47

Kaksna je pa razlika, a gres v HP Mercator ali v lokalni Hofer brez pct?

jaz mislim, da je ni.

prav zaradi tega že več kot en mesec ne kupujem nikjer drugje kot v intersparovih centrih.

Robi917, 08.11.2021 ob 14:48

Seveda jim bodo krivi necepljeni. Saj so fašisti že izjavili, da se cepljeni ne smejo družiti z necepljenimi. Bodo pa zato kmalu še dodali, da necepljeni širijo nov sev.

Debili bodo pa itak verjeli.

Kdo je vam debilom dovolil, da poštene ljudi zmerjate s fašisti!

Italijanom zaenkrat uspelo premagati fašistični pct teror. Očitno tam ni toliko debilov zabitih, ki podpirajo fašizem.

Tudi pri nas v našem kraju ni nič drugače v trgovskem centru ne rabiš PCT ne potrdila o prebolelosti (vsaj jaz ga ne ker ga nimam)

Ne povem pa iz katerega kraja sem.

Varnostnik te lepo pozdravi ti se mu pa nasmehneš.

Se že poznamo tako da hvala bogu da tako je.

Vsak ve za kaj se gre.

(https://www.youtube.com/watch?v=ue9wvnvvKxA)

Dokler bodo bolniške postelje razdeljene v enakem procentu kot so necepljeni : cepljeni, bo vse v redu.

pri nas ga tudi ne rabiš kazati, 08.11.2021 ob 14:59

Tudi pri nas v našem kraju ni nič drugače v trgovskem centru ne rabiš PCT ne potrdila o prebolelosti (vsaj jaz ga ne ker ga nimam)

Ne povem pa iz katerega kraja sem.

Varnostnik te lepo pozdravi ti se mu pa nasmehneš.

Se že poznamo tako da hvala bogu da tako je.

Vsak ve za kaj se gre.

vedno in povsod je bilo in je tako, da se da s pomočjo zvez kršit zakone.

večina jih mora pa le upoštevat in zato je možnost okužbe manjša.

Maske se nosijo, celo pravilno. Na vratih pregledujejo pct, od danes tudi osebne dokumente.,

Tja grem vsakih par dni in še nikoli ni bilo brez mask, zadnje čase pa preverjanje, kakor je treba.

V našem (manjšem) kraju preverjajo samo v Merkurju in hkrati tarnajo, da jim je upadel promet.

Ne može  i ovce i novce, bi rekli naši južni bratje.

Da ne bo pomote, pogoji so potrebni, ker situacija ni rožnata. Vendar bi bil edini smiseln in delno učinkovit pogoj T, s 24.urno veljavnostjo in z drive-through testiranjem, ne da se gužvaš v množici in izpostavljaš okužbam.

Ustavimo virus, 08.11.2021 ob 11:14

Z upoštevanjem vladnih odlokov na podlagi znanstvenih priporočil in z uporabo zdrave pameti nam bo morda le uspelo.

Ker vladni odloki so polni zdrave pameti??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close