Nč več pralnih mask?!
CrazY FroG ?, 07.11.2021 ob 15:07
Zdj me ne mormo tkle..
..https://youtu.be/HFYjjWKTDsA..
?
maš sigurno kakšen servetek v torbici… al pa vložke z krilci…
Zartrose izven profila, 07.11.2021 ob 15:35
No meni osebno so take babe odurne.. pa ne to da si je hlačke dala na nos, ampak to obnašanje, ki ga je sprovedla nad prodajalko. Ni prodajalka tam da se nad njo znašajo tisti, ki pač nočejo mask dat na obraz.
Seveda..
Ni pa treba vse s tako “resnostjo” vzet. Že tk je kot pravi žabica999 kibernetska vojna tu ? men zgleda vse zrežirano.. ?
CrazY FroG ?, 07.11.2021 ob 15:38
Seveda..
Ni pa treba vse s tako “resnostjo” vzet. Že tk je kot pravi žabica999 kibernetska vojna tu ? men zgleda vse zrežirano.. ?
ma kakšna resnost, ta šema mi pač ni smešna.. mi je jasno kam gre tvoj pojnt.. jaz pač povem da mi take babetine pač niso všeč, pa četudi je za ene piškote 8al kaj je ta vrečica) zaigrala to štalo. Ker obstajajo tudi take.. karen jim rečejo hehe…
Zartrose izven profila, 07.11.2021 ob 15:42
ma kakšna resnost, ta šema mi pač ni smešna.. mi je jasno kam gre tvoj pojnt.. jaz pač povem da mi take babetine pač niso všeč, pa četudi je za ene piškote 8al kaj je ta vrečica) zaigrala to štalo. Ker obstajajo tudi take.. karen jim rečejo hehe…
No.. sam nazjat me ne, hvala? seveda obstaja vse i svašta. Za to žensko neb blo švoh, če piškotov neb dobla..?
CrazY FroG ?, 07.11.2021 ob 15:55
No, js v vrtcu nism tega delala..
Takrat nisi upala, sedaj si daješ duška?
pa ne preveč resno vzet, ne leti nate ampak na vrtčevske fore.. kot una varjanta ko tipi mislijo da ženska pada na neke sexualne fore češ da se inteligenca kaže preko humorja.. no jaz temu rečem vrtčevske fore, ne zaradi vrtca in otrok ampak zaradi nezrelosti. No če zastopiš moj pojnt..
Zartrose izven profila, 07.11.2021 ob 16:00
Takrat nisi upala, sedaj si daješ duška?
pa ne preveč resno vzet, ne leti nate ampak na vrtčevske fore.. kot una varjanta ko tipi mislijo da ženska pada na neke sexualne fore češ da se inteligenca kaže preko humorja.. no jaz temu rečem vrtčevske fore, ne zaradi vrtca in otrok ampak zaradi nezrelosti. No če zastopiš moj pojnt..
Razumem, razumem. Sej si lh čist direktna drugič ?. Sva pa pč različni. Eni se več hecamo, drugi več sodite, pa ne tega osebno vzet. Obe pa delava to vsj pod krinko prijaznosti ?? lepo bodi.
CrazY FroG ?, 07.11.2021 ob 16:11
Razumem, razumem. Sej si lh čist direktna drugič ?. Sva pa pč različni. Eni se več hecamo, drugi več sodite, pa ne tega osebno vzet. Obe pa delava to vsj pod krinko prijaznosti ?? lepo bodi.
No ja, jaz se v reali veliko šalim, na monu dosti manj, kar je z razlogom(kdor me skuži kul, kdor ne pa tudi;) sodim pa pravzaprav sploh ne.. ker me ne zanima kako kdo živi ampak zgolj ali s svojimi dejanji drugemu škoduje.. sem pa iskreno prijazna ali iskreno ostra, fejkam pač sebe ne..
tudi ti bodi lepo
Žabica999, 07.11.2021 ob 16:20
Vidiš kako hitro se najde kdo, ki zamori. Starševski čvek je greznica. Kje so časi, ko smo z užitkom ob jutranji kavici pokremljali. Z odhodom Primoža je šlo vse strmo navzdol.
Una debilčica Zarta itak ne dojema ničesar, pa niti šale. Če kaj ni po njeno, je vse izmišljeno, moralizira pa tudi v uber kar naprej. Dosadna ko driska.
Forum je zaprt za komentiranje.