Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če uvedejo PC

Če uvedejo PC

Kaj boste naredili če uvedejo PC pogoj tisti ki ste preboleli pred več kot 6.meseci ali tisti,ki niste cepljeni?

Jaz sem prebolela in se ne bom cepila.

V službi me bodo verjetno odpustili in bom na socialki.

Odgovor na objavo uporabnika
Nelly228, 05.11.2021 ob 22:30

Kaj boste naredili če uvedejo PC pogoj tisti ki ste preboleli pred več kot 6.meseci ali tisti,ki niste cepljeni?

Jaz sem prebolela in se ne bom cepila.

V službi me bodo verjetno odpustili in bom na socialki.

Ljudi ne morejo kar metati na cesto brez denarja. Nekomu se bo snelo in bo hudo. Od koga bodo pa črpali davke za blagajno, iz katere dobivajo plačo? Ne upajo pogojevat samo PC. S testerji tudi fajn služijo.

Ceprav se zdi nemogoce, nasi vedno izberejo najbolj nemogoce variante, tako da PC je cisto mogoc.

Avstrijci so sprejeli PC z izjemo sluzbe, tam se morajo le testirati.

Če uvedejo PC, grem takoj jutri na kavo k obema sodelavkama, ki imata pravkar korono. Ni hudič, da se me od ene prime.

Saj ni težave. Ogromno brezposelnih bo v vrsti za tvoje delovno mesto.

Razen seveda, če si kaka znanstvenica, zdravnica… potem pa te ne bodo odpustili.

Tistih, ki ne želimo biti zajčki mengelejevskih poskusov, nas je kar veliko. Ni vrag, da ne bi stopili skupaj, če nam bodo hoteli prisilno vbrizga(va)ti nepreverjene zvarke.

V svoji okolici lahko vidim, kako se obravnava bolnike, ki se po cepljenju borijo s stranskimi učinki. Prej zdravi, vitalni ljudje, zdaj z resnimi, laboratorijsko dokazanimi težavami, katerim se je kvaliteta življenja po cepljenju močno poslabšala. Ne, ne gre le za dan ali dva vročine in bolečo ramo. Zanimivo tudi to, da v tujini kar beležijo stranske učinke, pri nas pa vse pomete jo pod preprogo, kot da so pri nas v uporabi popolnoma druga cepiva.

Potem verjetno tudi ne bo imela težav s pogojem PC.

Stopili skupaj, 05.11.2021 ob 23:05

Tistih, ki ne želimo biti zajčki mengelejevskih poskusov, nas je kar veliko. Ni vrag, da ne bi stopili skupaj, če nam bodo hoteli prisilno vbrizga(va)ti nepreverjene zvarke.

V svoji okolici lahko vidim, kako se obravnava bolnike, ki se po cepljenju borijo s stranskimi učinki. Prej zdravi, vitalni ljudje, zdaj z resnimi, laboratorijsko dokazanimi težavami, katerim se je kvaliteta življenja po cepljenju močno poslabšala. Ne, ne gre le za dan ali dva vročine in bolečo ramo. Zanimivo tudi to, da v tujini kar beležijo stranske učinke, pri nas pa vse pomete jo pod preprogo, kot da so pri nas v uporabi popolnoma druga cepiva.

Čudno, tako veliko ljudi s težavami po cepljenju poznaš. Cele množice.

Pa kje si ti to, da imaš take okrog sebe?

Jaz ogromno ljudi poznam, ki so se cepili in ja, partnerka od enega znanca ima hude težave. Je ne poznam, vendar verjamem, da je zaradi cepiva. AMpak na drugi strani pa poznam kar nekaj ljudi, ki imajo težave zaradi covida. Za dva pa vem, da sta umrla.

Če bi ti norci uvedli PC, bi se številni okužili namerno in bi bila zdravstvena situacija še slabša. Tako bi bili nepostedno krivi za precej smrti. Za tak ukrep so pa itak preveč presrani. Njihov domet je selitev kulturnih prireditev iz prostega v dvorane. Bedaki.

Najbrž samo zaradi bližajočih volitev niso uvedli PC.

Smo pa spet na druženju istih članov gospodinjstva in druženju samo za družinske člane. Res fajn.

stroka priporoča cepljenje, vlada jih podpira, potem se pa najde en jenulček, ki vas nateguje in ovčke prepriča, da je osvojil vso pamet tega sveta, vlada pa nemočno gleda v luft.

pa ne bi bilo treba storiti prav veliko, samo lačne vas bi morali pustit, necepljene, sicer bomo kmalu lačni vsi, ki bomo preživeli

Strahec262, 05.11.2021 ob 22:51

Če uvedejo PC, grem takoj jutri na kavo k obema sodelavkama, ki imata pravkar korono. Ni hudič, da se me od ene prime.

Dobro pokavsaj obe sodelavki, pa se bo prijelo….

če bi 31 decembra bilo konec sveta. Kaj bi storili?

radovedni taček, 06.11.2021 ob 05:47

če bi 31 decembra bilo konec sveta. Kaj bi storili?

Kdaj, prej ali po tem?

hhm, 06.11.2021 ob 05:31

stroka priporoča cepljenje, vlada jih podpira, potem se pa najde en jenulček, ki vas nateguje in ovčke prepriča, da je osvojil vso pamet tega sveta, vlada pa nemočno gleda v luft.

pa ne bi bilo treba storiti prav veliko, samo lačne vas bi morali pustit, necepljene, sicer bomo kmalu lačni vsi, ki bomo preživeli

Kdaj in kje je Jenull bil proti cepljenju?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close