Vso krivdo vali name
Tudi meni je nekaj podobnega naredil. Sploh ne vem zakaj me je zapustil. Skenslal brez obrazložitve. Noče se pogovoriti, noče mi odgovoriti, če mu kaj napišem. Konec pa sploh ne vem zakaj.
Zdaj sem mu zadnjič po dobrem letu napisala par reči. Lepo prijazno. Da mi je bilo lepo z njim, da je bilo res odlično… pa da me je prizadelo, da me je potem odvrgel kot smet. Ko mi je bilo najhujše, me je zapustil samo, v bolnici… in kaj je odgovoril? Da bo on vedno ostal moj prijatelj. Nisem mu več odgovorila, da prijatelji ne lažejo, da prijatelji na zapustijo človeka v stiski. Da prijatelji ne izginejo brez besed.
Mene krivi za vse, česar sploh delala nisem, sam pa je en navadni brezjajčni cepec. Po 25 letih zakona sem vsega kriva jaz! Mogoče za skrb, ki sem jo imela pri vzgajanju otrok, skrbi za hišo, službo…občasno brisanje riti njegovi onemogli materi. Za hvala lepa pa nož v hrbet.
Ma samo terala sem ga oz. šla. Ne rabim več takega egoističnega pr…ca. GONI SE!!!
Kot je ze nekdo zapisal, bosi srecna da je sel! Bi raje videla, da ostane s tabo in ti skriva zamero ali karkoli ze je imel proti tebi? Ce pa je taka p*cka, da je odsel brez utemeljitve ali da bi se vsaj poslovil, pa si te tako ali tako ne zasluzi. Seveda,hudo ti bo, a vsakic se spomni da je sel z razlogom in da je razlog bil dovolj velik (vsaj zanj) , da ga ni. Daj casu cas. Prebolela ga bos in mogoce se zgodi, da se bo celo vrnil k tebi. Takrat pa ne bodi neumna in ga zavrni. Let him get a taste of his own medicine?
Lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.