Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gostinec Bitenc – prodana duša

Gostinec Bitenc – prodana duša

Komaj so ga rešili, ko je zaradi covida pristal na respiratorju, potem se je zahvaljeval medicinskemu osebju, zdaj pa je vse zbrisal, da ne bi izgubil edinih strank, ki še hodijo k njemu, to so antivakserji. Drugi si niso upali, ker ni varno, saj ne preverja PCT.

Ti prodana lažniva duša, kaj pa tebe muči?

Odgovor na objavo uporabnika
vse za stranke, 03.11.2021 ob 06:58

Komaj so ga rešili, ko je zaradi covida pristal na respiratorju, potem se je zahvaljeval medicinskemu osebju, zdaj pa je vse zbrisal, da ne bi izgubil edinih strank, ki še hodijo k njemu, to so antivakserji. Drugi si niso upali, ker ni varno, saj ne preverja PCT.

To gostilno bi morala že zdavnaj zapreti inšpekcija, samo izgleda da ima zelo dobre veze…

Kdo je to?

tonč, 03.11.2021 ob 07:08

To gostilno bi morala že zdavnaj zapreti inšpekcija, samo izgleda da ima zelo dobre veze…

Zakaj bi jo moral že zdavnaj zapreti?

Pomankljiva higiena, oporečna živila ali kaj tretjega?

Sem že slišala zanj. Kje ima gostilno? V Ljubljani?

Avtor ne laži.

Na svojem javnem profilu je pojasnil, da so mediji iz zahvale zdravstvenemu osebju v bolnišnici naredili senzacijo. Želel se je zahvaliti, toda dandanes tudi to več ni možno, ker vsak kuje svoj dobiček a ne?

Slepar si in lažnivec. On v svoji restavraciji preverja PCT, ne spušča se pa v vpogled v aplikacijo, tako kot povsod drugod.

Kaj pa tebe muči cepilska depresivno bitje? Strah je huda reč.

Bi pa še tole dodala, glede na to, da je dotični vegetarijanec, ima vsaj 25 kg preveč. To vsekakor ni zdravo, zato se ničemur ne čudim.

Ti je cepivo vdarlo na um, 03.11.2021 ob 07:22

Avtor ne laži.

Na svojem javnem profilu je pojasnil, da so mediji iz zahvale zdravstvenemu osebju v bolnišnici naredili senzacijo. Želel se je zahvaliti, toda dandanes tudi to več ni možno, ker vsak kuje svoj dobiček a ne?

Slepar si in lažnivec. On v svoji restavraciji preverja PCT, ne spušča se pa v vpogled v aplikacijo, tako kot povsod drugod.

Kaj pa tebe muči cepilska depresivno bitje? Strah je huda reč.

A diskretno na 4 oči se pa ne more zahvaliti? Je potrebno poklicati pop tv, da vse posnamejo? Zakaj je potrebna taka promocija?

kjeima, 03.11.2021 ob 07:22

Sem že slišala zanj. Kje ima gostilno? V Ljubljani?

Vegeterianski fast food?

tretji odmerek, 03.11.2021 ob 07:27

A diskretno na 4 oči se pa ne more zahvaliti? Je potrebno poklicati pop tv, da vse posnamejo? Zakaj je potrebna taka promocija?

Ja to pa novinarje vprasi.

tole me pa zanima, 03.11.2021 ob 07:23

Bi pa še tole dodala, glede na to, da je dotični vegetarijanec, ima vsaj 25 kg preveč. To vsekakor ni zdravo, zato se ničemur ne čudim.

tolk kot maš ti premalo v glavi. Slama.

njihova hrana je tako božanska, da tudi jaz že pridobivam kak kilogram. Tega ne moreš primerjat z mesno hrano, to je nebeška mana

Bi kdo povedal za katero gostilno gre?

Burek, 03.11.2021 ob 08:29

Bi kdo povedal za katero gostilno gre?

Ne vem, če je gostilna. Nek kiosk s hitro prehrano. Brezmesni.

ne vem če, 03.11.2021 ob 08:33

Ne vem, če je gostilna. Nek kiosk s hitro prehrano. Brezmesni.

To je odlična restavracija, pa če si še tako izmišljuješ, ti to nič ne pomaga. Boš že moralo požreti, kar si kuhaš. Burek.

Mjaw mjaw, 03.11.2021 ob 07:31

tolk kot maš ti premalo v glavi. Slama.

Sorči mjav, mjav … kdor se prehranjuje zdravo in uravnoteženo ima normalno telesno težo. That it.

tole me pa zanima, 03.11.2021 ob 08:56

Sorči mjav, mjav … kdor se prehranjuje zdravo in uravnoteženo ima normalno telesno težo. That it.

Sorči, kdor nima v glavi slame kot ti, razmišlja drugače. A kako boš s puhon v glavi razmišljalo. Sorči

Imaš za burek ja ali ne, 03.11.2021 ob 08:41

To je odlična restavracija, pa če si še tako izmišljuješ, ti to nič ne pomaga. Boš že moralo požreti, kar si kuhaš. Burek.

Očitno te restavracije precej ljudi ne pozna. Si tako prijazen/na in nam zaupaš ime gostilne in kraj, kjer je?

Mjaw mjaw, 03.11.2021 ob 09:10

Sorči, kdor nima v glavi slame kot ti, razmišlja drugače. A kako boš s puhon v glavi razmišljalo. Sorči

Ej, vse ti oprostim. Popolnoma prav imaš, Mitja ima idealen ITM. Kdor vidi drugače od tega,  ima zagotovo slamo in puh v glavi!

Z moje strani zaključujem, ker se ne mislim spuščati pod nivo in prebirati  nesmisle.

tole me pa zanima, 03.11.2021 ob 09:37

Ej, vse ti oprostim. Popolnoma prav imaš, Mitja ima idealen ITM. Kdor vidi drugače od tega,  ima zagotovo slamo in puh v glavi!

Z moje strani zaključujem, ker se ne mislim spuščati pod nivo in prebirati  nesmisle.

Saj si sam/a en sam nesmisel. Ko se ti pa pove pa v jok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close