Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubica nosi mojega otroka

Ljubica nosi mojega otroka

Pozdravljeni!

Imam velik problem in sicer ta, da je ljubica s katero ljubimkam dobro leto dni noseča, o splavu noče niti slišati. Moj problem je v tem, da sem poročen 20 let in imam dva najstniška otroka, stara 16 in 17 let.. Če bo žena izvedela, da druga pričakuje mojega otroka je z zakonom konec, otroka me bosta zasovražila saj sta precej navezana na mamo. Kako naj ljubico prepričam v splav oz skrijem tega otroka pred ženo? Ljubica tudi grozi, da bo vse zblebetala ženi, ker do pred kratkim ni vedela, da sem poročen. Hjoj sami problemi s temi ženskami..

Čestitam!

A ti z ljubico ljubimkaš dobro leto dni, a je dobro leto dni noseča? 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Zaskrbljeni mož, 23.10.2021 ob 19:43

Pozdravljeni!

Imam velik problem in sicer ta, da je ljubica s katero ljubimkam dobro leto dni noseča, o splavu noče niti slišati. Moj problem je v tem, da sem poročen 20 let in imam dva najstniška otroka, stara 16 in 17 let.. Če bo žena izvedela, da druga pričakuje mojega otroka je z zakonom konec, otroka me bosta zasovražila saj sta precej navezana na mamo. Kako naj ljubico prepričam v splav oz skrijem tega otroka pred ženo? Ljubica tudi grozi, da bo vse zblebetala ženi, ker do pred kratkim ni vedela, da sem poročen. Hjoj sami problemi s temi ženskami..

Problemi z ženskami?

Problem si ti Kalimero.

Haha sinu jo podtakn ??

Si pa napletu krasno zgodbico?

..https://youtu.be/Q8Tiz6INF7I..

Fotr, a si to ti?

Ja, čestitam mladi-stari očka. Za vsakim dežjem posije sonce. Samo mislim, da ti preti orkan, hurikan in še kaj. Ja v hlačah bi ga tiščal , pa se s primarno družino družil med karanteno. Kaj sedaj cviliš, saj veš:”posle jebanja nema kajanja”.

Cepec, ko se greš don Juana uporabljaj kondome in ne slepo zaupaj ženskam. Pa saj to je osnova!!!!

budala zgonjena. Žanješ kar seješ

Ti povem, kaj je naredila moja znanka svojemu ljubčku.

Rodila je otroka. Da ni povedala njegovi ženi, ji je moral najprej pokriti limit, nato kupiti avto, nato kupiti stanovanje. Zdaj je punca stara 15 let, on ji je medtem kupil tri nove avtomobile in novo, večje stanovanje.

Žena pa kunde, je vse zvedela in je moral še ženi kupiti hišo na Bledu, da je ostala z njim.

In ti si mislil, da ga boš zastonj namakal?! Ha, ha, ha…

Se boš pa pač ločil. Po moje je super, da ljubica pive, da tebi ni treba. Žena te je že sita.  Glede na manjko v postelji je možno, da ima ljubimca. Vesela bo, da se te je rešila. Aja še to, meni je oče umru za rakom. Smo ga otroci prosili, naj se loči in se ni.

Res ne razumem kaj točno bi ti ob tako slabo izmišljeni zgodbici želel od nas?
Če bi bila zgodba resnična, upam, da ti žena pobere vse do zadnjega centa.
Nadalje naj te o(d)čevlja še ljubica, ki sicer nima vsega ”v pravih kotih v podstrešju”.

Če nimaš pri sebi v glavi urejeno, vsaj ne uničuj življenj še drugim!
Če bi imel kaj lastne hrbtenice, bi se z ženo pogovoril še predno je do ljubice prišlo!
Ker pa si hinavski brezjajčnik, pa trosiš seme naokol brez kančka odgovornosti!

ja , čestitam, torej dobijo tvoji otroci polbrata / polsestro…vsekakor uredi pravne zadeve in glede dedovanja…da ne bo kakšnih presenečenj…

Drugače pa kar veselo od začetka pleničke pa to…namesto, da bi užival, ko so tvoji že samostojni….kot je nekdo že pametno zapisal- posle jebanja- nema kajanja…

Pa kakšne nagone imate to dedci, da ne znate / zmorete za zaščito poskrbet, kondom nataknit…ljubice ja, samo zaščita, zaščita…pa to so ta pravi ljubimci že iz zgodovine znali…tako, da zdaj veselo prevzet starševsko vlogo in ponovit osnove reprodukcije / razmnoževanja…kako vas naivneže ta prave ljubice scat peljejo in si zagotovijo položaj…

Da te ne bo vrglo na rit, ko se bo rodil (black) temnopolti otrok.

Obnašate se neodgovorno , nastradal bo pa nerojeni otrok , in ti mu še življenja ne privoščiš . Če si rad zahajal k njegovi mami imej še tega otroka rad in pusti mu živeti .

Za jajca praznit pa je ljubica super kajne? Vsak enkrat odgovarja za svoja dejanja. Zene ponavadi ne grejo  takih bedakov so prelene.

Ni zastonj dal Bog zeno,da bi ji bil ZVEST. Pojej kar si skuhal,nisi noben revez,temvec en velik egoist.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7814, 25.10.2021 ob 21:10

Ni zastonj dal Bog zeno,da bi ji bil ZVEST. Pojej kar si skuhal,nisi noben revez,temvec en velik egoist.

Iz drugega zornega kota je lahko egoistična tudi ženska, ki izbranca ne želi deliti…

Šolski primer pomembnosti postavitve vejice na ustrezno mesto.

… Da o “postavitvi” kur*a na pravo mesto sploh ne govorimo.

ja loči se.

Sami problemi z ženskami??? Kaki gravž od človeka si stari prisežem. Najprej varaš ženo,kateri si dal obljubo leta nazaj pol si ljubici lagal in zdej so ženske krive??? Gnoj

čestitke. ženske ki hočejo nekoga v nekaj prisliti delajo tako.

osebno – pojdi do žene, povej ji da se morata pogovrit, peljita se za vikend nekam proč in se tam v miru pogovirta. povej ji resnico in predvsem povej ji zakaj si jo varal in kaj ti je manjkao v zakomu.

če tega nočeš, pa povej ljubici, da razen osnovne preživnine, je ne boš niti prećivljal niti vzdrževal tudi če se ločiš in zadeva je potem zakljulečena. take zgodbe niso nove, sem jih že slišala. ženske pač hočejo izsilit zvezo ker je sicer ne dobijo. poznam tudi primer, ko se je mođki na to požvižgal, bil je še neporočen takrat, vendar v razmerju, se je poročil z drugo s katero je bil in otroku od ljubice, ki mu je povrh vsega še lagala, da ne more zanositi, plačuje preživnino. njegovi starši se z otrokom sicer ukvarjajo, ker so še živi, ampak to je tudi vse. hiše nima, nima dnarja, delo za nič in z otrokom se more sama ukvarjat. otrok je ne mara preveč in njegovi otroci od žene tudi ne. pač razloži ji, da bo ostal asama in povej ji jasno kok časa, dnarja in truda vzame otrok in če ima pomoč, ker je od tebe ne bo dobila.

ali pa bodi moški, vlži sam vlogo za ločitev, in pojdi k ljubici v njeno hišo. morda bi bilo bolje se ti ne zdi? če si varal ženo in z otrokic si odtujen, morda je bolje novo življenje z ljubico?

Problemi z zenskami je reku… si ljubimkal? Si. Sprejmi odgovornost in placuj prezivnino.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close