opereš cunje, pomiješ posodo, mal popucaš…
Smešna reč…. sem posesal sekr… wc, pa najdem štefana v kotu( moja osebna suha južina, vsi imajo imena, prvi sto ima številke, pol so pa janez, matej luka, pa marko, po evangelistih so še apostoli, pol pa še štefan, pa kastor, pa poluks…), no pa nima veze, v glavnem sem mu šel mrežo zlagat, se je pa model čist trest začel, pa odpizdil ven na hodnik, v glavnem cela štala, zdej pa muhe iščem, da bi se mu odkupu, je pa konc sezone, v glavnem, zgleda da bo spet cel vikend mulo kuhal….
mislm ej…
wd40a148, 23.10.2021 ob 11:52
Smešna reč…. sem posesal sekr… wc, pa najdem štefana v kotu( moja osebna suha južina, vsi imajo imena, prvi sto ima številke, pol so pa janez, matej luka, pa marko, po evangelistih so še apostoli, pol pa še štefan, pa kastor, pa poluks…), no pa nima veze, v glavnem sem mu šel mrežo zlagat, se je pa model čist trest začel, pa odpizdil ven na hodnik, v glavnem cela štala, zdej pa muhe iščem, da bi se mu odkupu, je pa konc sezone, v glavnem, zgleda da bo spet cel vikend mulo kuhal….
mislm ej…
Naš je Polde. Tudi v ta spodnji kopalnici kraljuje in se ga pusti na miru.
te čist razumem ejj.. sem imela namreč đonija, ko sem bila še v srednji.. sem šla na morje.. pridem domov.. pa mati veselo reče, da mi je sobo posesala.. neeee začnem kričat đonniiiiii.. :(.. ni ga bilo več.. napovedoval mi je vreme, res je bil natančen pol pa nisem več vedela kdaj rabim marelo kdaj ne…
No sedaj imam ene črne pajke različnih velikostu, pa vsake tok cajta jim zglancam mrežo.. pa še kar visijo nad mojim osebnim kotičkom! Jah, to pa je ljubav ane..
Forum je zaprt za komentiranje.