Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam je izginil Kokoši?

Kam je izginil Kokoši?

Že več kot mesec dni ga nisem zasledil na forumu. Prej je bil vsakodnevno prisoten. Kam je izginil? Je kaj napisal, da se poslavlja?

Vedno manj je stalnih formašev, ki se ne skrivajo. S tem merim na te, ki pišejo pod stalnimi niki.

Ker mi dovolijo objavljanje se drugi forumaši umikajo.

Men je on ful fajni in je kar malo dougcajt brez njega. Upam, da se kmalu spet pojavi.

Pogrešam Viharnega

nisi ga zasledil zato, ker se pojavlja pod drugim nick imenom.

Odgovor na objavo uporabnika
radovedni taček, 22.10.2021 ob 08:09

nisi ga zasledil zato, ker se pojavlja pod drugim nick imenom.

Katerim? Nihče ne piše na takšen način kot on.

Pomoje ga je pregnala tista psihična neuravnovešenka, ki ga je stalno napadala s svojimi psiho forami. On je odšel, ona pa visi tukaj, saj lastnega živlenja gotovo nima.

Mar ne vidite na obeh straneh ekrana njegovo sliko v oglasu našasuperhrana.si?

Manica639, 22.10.2021 ob 07:43

Men je on ful fajni in je kar malo dougcajt brez njega. Upam, da se kmalu spet pojavi.

Meni prav tako. Eden redkih, ki ga je bilo zabavno brati.

slepi ko troti, 22.10.2021 ob 08:23

Mar ne vidite na obeh straneh ekrana njegovo sliko v oglasu našasuperhrana.si?

hehe, pa res,  a se ne reče v tem primeru slepi kot kure…

Je pa res, da je bil tip vsak dan prisoten tukaj ampak na starem forumi pa noben ni pisal tako kot on, prvič sem ga videl na tem forumu, ker je bil res hiper aktiven in preprosto ne moreš, da ga ne vidiš..  Je bil pa to en zelo iskren model, ki se je orng  poglabljal v teme v katerih je sodeloval in vidno prizadet, ko je s(d)s greznica od ljudi odpirala teme o bivši jugi za pljuvanje po njej in ljudeh, je pa jugo tud preveč idealiziral.. , njegova istospolna usmerjenost je pa pač njegova stvar, jst sem itak mislil, da so te jebe samo zajebancija ampak vidim, da se grejo eni kar zares te zadeve v zadnjih časih, jebi ga, če jim je ok., naj uživajo.

A mene pa nihče ne pogreša?

Morda bi mogli o tem vprašati vedeževalko?

Ma z unim bosancem somebodiyem al kaj je že, tistim, ki je tako pameten in oh in sploh boljši od drugih sta se poparčkala. In zdaj uživata v ljubavi in nima časa sm pisat.

Popay npr, 22.10.2021 ob 08:55

hehe, pa res,  a se ne reče v tem primeru slepi kot kure…

Je pa res, da je bil tip vsak dan prisoten tukaj ampak na starem forumi pa noben ni pisal tako kot on, prvič sem ga videl na tem forumu, ker je bil res hiper aktiven in preprosto ne moreš, da ga ne vidiš..  Je bil pa to en zelo iskren model, ki se je orng  poglabljal v teme v katerih je sodeloval in vidno prizadet, ko je s(d)s greznica od ljudi odpirala teme o bivši jugi za pljuvanje po njej in ljudeh, je pa jugo tud preveč idealiziral.. , njegova istospolna usmerjenost je pa pač njegova stvar, jst sem itak mislil, da so te jebe samo zajebancija ampak vidim, da se grejo eni kar zares te zadeve v zadnjih časih, jebi ga, če jim je ok., naj uživajo.

Mater si se potrudu spisat? js pa sploh nism opazla, da ga ni. Pa ga mam tud rada jaooo??? oprosti prjatelj, kje si?

Markec959, 22.10.2021 ob 09:11

Morda bi mogli o tem vprašati vedeževalko?

Samo res. A lahko kdo v karte pogleda kje je?

… ko človek obmolči, vsakdo sliši njegov glas …

Od starih so ostali še Zartrose, Rok-1, Replika, WD40, Popaj, Celjski grof, potem se pa počasi že konča.

Mnogih pa že lep čas ni na spregled. Mavro, Marko, BTDT, Mary/Grda, Margot, Raglja, Vaga, Chocolat, ygjn – tist tip, ki mu je bila všeč chocolat, Super Nova, Goldfiš, Budalo totalno, Nevenič, BDL, Mist, Tara S, Tisa R, No-ja, GG/Vatikanske ječe, Googdlife, še viharnega jezdeca ni.

idiokrati, 22.10.2021 ob 09:40

… ko človek obmolči, vsakdo sliši njegov glas …

Všečno!

CrazY FroG ?, 22.10.2021 ob 10:02

Všečno!

. ! ?

Konec počitnic, zdaj hodi v šolo.

Anonimno 9504, 22.10.2021 ob 09:54

Od starih so ostali še Zartrose, Rok-1, Replika, WD40, Popaj, Celjski grof, potem se pa počasi že konča.

Mnogih pa že lep čas ni na spregled. Mavro, Marko, BTDT, Mary/Grda, Margot, Raglja, Vaga, Chocolat, ygjn – tist tip, ki mu je bila všeč chocolat, Super Nova, Goldfiš, Budalo totalno, Nevenič, BDL, Mist, Tara S, Tisa R, No-ja, GG/Vatikanske ječe, Googdlife, še viharnega jezdeca ni.

Jaz sem tukaj, no, pa Mary tudi, samo malo je črke pomešala, pa kdo od naštetih tudi verjetno še, samo neprijavljen.

idiokrati, 22.10.2021 ob 10:23

. ! ?

prevod;

kdor molči, vsakemu odgovori. Prva misel šteje na viden, prebran zapis. Katera je, vsak sam najbolje ve. Pri tem naj ostane in se vsak naj sam v sebi nasmeji.

CrazY FroG ?, 22.10.2021 ob 09:18

Mater si se potrudu spisat? js pa sploh nism opazla, da ga ni. Pa ga mam tud rada jaooo??? oprosti prjatelj, kje si?

sej, ti si tud uganka. Nobena s takim stilom pisanja, ki je pa mimogrede zelo pozitiven, zabaven in osvežilen za ta novi, dolgočasni forum ni bila na starem forumu., Kar tako naprej, pa mogoče tud ta forum pride na pozitiven nivo starega foruma.

nekaj tednov nazaj sem na Letališki cesti videl eno povoženo kokoš. Lahko da je to on-a.

nihče ne piše kot on. Ma nemoj. Pojma nimaš česa vsega je zmožen človek. Ljudje se dolga leta izobražujejo za tajne agente.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close