Vsi mi grejo na zivce.
LoL težave z jetri ?
Bravo šnelca, tole bi si pa kar kdaj sposodila za pasivno agresivno opazko… Aw, aw – dej ne mi it na jetra. ?
@Copyright : folk je zoprn – mogoče je malo več razlike, če si sama utrujena ali pod stresom, samo dandanes je toliko tolerance do gnilega folka, da bi človek rekel, da je moderno; istočasno pa se nimajo kam dati , kaj povedati in z ničemer za zamotiti zaradi tega Covid. Nisi edina, ki ji je druženje malo (mnogo) odveč.
CrazY FroG ?, 15.10.2021 ob 08:57
Haha? dobra!
Ha ha dobra.
Meni so se zal zapacala od dolgoletnega stresa in takih ljudi, tko da iz lastnih izkusenj.
Ko mi ne bodo sli na zivce, bom vedela da so ozdravljena. Do takrat pa cepke v uha.
Vceraj sem zacela s kuro za jetra.? Kapsule. Upam nazaj na energijo in bye bye utrujenost.
Frogica, drzi pesti da mi tokrat resss uspe.???
Copyright, 15.10.2021 ob 08:54
Hvala za razumevanje. Imam super tasco in tasta, pa mi gresta zdej tudi na zivce. Ko vidim, da me klicejo starsi, se z muko oglasim. V službi mi grejo tudi vsi bolj ali manj na zivce. Upam da bo minilo.
To je stres. Rabis odklop, izgubila si mir.
V naravo, hodit, tect.
Saj bo.?
Šnelca_783, 15.10.2021 ob 10:02
Ha ha dobra.
Meni so se zal zapacala od dolgoletnega stresa in takih ljudi, tko da iz lastnih izkusenj.
Ko mi ne bodo sli na zivce, bom vedela da so ozdravljena. Do takrat pa cepke v uha.
Vceraj sem zacela s kuro za jetra.? Kapsule. Upam nazaj na energijo in bye bye utrujenost.
Frogica, drzi pesti da mi tokrat resss uspe.???
Verjamem, da ti bo uspelo???
Forum je zaprt za komentiranje.