Gradbeništvo in slovenc
Tretji delodajalec, ista stvar. Brigam se zase, sem pošten in pridno delam. Kar nekaj obrekujejo, se vtikujejo in zajebavajo. Povsod je problem ko delam z južnjaki. Šef je Slovenc, vsaj mislim in danes je rekel, da me je vzel samo ker je en kosovec na daljši bolniški in je rabil na hitro, da drugač pa slovencev ne jemlje ker nismo za v tim in ko se ta vrne me čaka sporazumna ali “sporazumna” odpoved. Wtf!
Znorel bom, 04.10.2021 ob 18:59
Tretji delodajalec, ista stvar. Brigam se zase, sem pošten in pridno delam. Kar nekaj obrekujejo, se vtikujejo in zajebavajo. Povsod je problem ko delam z južnjaki. Šef je Slovenc, vsaj mislim in danes je rekel, da me je vzel samo ker je en kosovec na daljši bolniški in je rabil na hitro, da drugač pa slovencev ne jemlje ker nismo za v tim in ko se ta vrne me čaka sporazumna ali “sporazumna” odpoved. Wtf!
ne more te čakat sporazumna ali “sporazumna” odpoved, razen, če si idiot.
Po eni strani je najbolje (za dušo), da mu odpoved vržeš takoj jutri v fris.
Samo je pa problem, če ti daš odpoved, potem na Zavodu za zaposlovanje ne dobiš nadomestila. Tako, da s tega vidika pa ni pametno mu vreči odpovedi v fris, če nimaš druge službe že zagotovljene.
Idealno bi bilo, da dobiš drugo službo in mu odpoved daš preden pride oni nazaj z bolniške.
Pa seveda ne podpisuj sporazumne odpovedi. To je v njegovo korist, ter v tvojo zgubo.
Forum je zaprt za komentiranje.