Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cepljenje in potrdillo

Cepljenje in potrdillo

Zdravo. Šele enkrat sem cepljen proti covidu,  konec tedna bom drugič. Za na bus moram imeti še test.  Ko bom 2. cepljen, a takoj dobim in velja potrdilo,  a res velja šele čez 10 dni?  A se moram še 10 dni hitro testirat za na bus? Hvala!

kdo pa pravi da bos docakal drugi sus?na tvojem mestu  ne bi bil tako preprican

Zgini ti, Cezar. Da te ne bodo senatorji tokrat napihali prek spleta. Drugače pa avtor, jaz sem čakal še več kot deset dni, ampak sem bil cepljen na začetku poletja. Povprašaj na cepilnem mestu konec tedna?

Pa valda nisi tolk blesav, da greš po drugi šus.

Odgovor na objavo uporabnika
, 03.10.2021 ob 17:29

Zgini ti, Cezar. Da te ne bodo senatorji tokrat napihali prek spleta. Drugače pa avtor, jaz sem čakal še več kot deset dni, ampak sem bil cepljen na začetku poletja. Povprašaj na cepilnem mestu konec tedna?

vidis da cepivo pusca posledice…ti si klinicni primer zakaj se ne cepit hehe…a to ves zakaj je med vami geji tako malo cepljenih?ker ne spricajo cepiva v rit hehe

Julij Cezar, 03.10.2021 ob 17:42

vidis da cepivo pusca posledice…ti si klinicni primer zakaj se ne cepit hehe…a to ves zakaj je med vami geji tako malo cepljenih?ker ne spricajo cepiva v rit hehe

He He He He He He, umiri se, smradek. A se boš ti mogoče odjavil od tukaj, pa odpru kakšno knjigo? Ko že govoriš o tem, kdo je gej in kdo ne, a ti je morda tole znano “Caesar may have conquered the Gauls, but Nicomedes conquered Caesar.”? 

Tiho, drugače bom jaz tvoj Brutus.

, 03.10.2021 ob 17:50

He He He He He He, umiri se, smradek. A se boš ti mogoče odjavil od tukaj, pa odpru kakšno knjigo? Ko že govoriš o tem, kdo je gej in kdo ne, a ti je morda tole znano “Caesar may have conquered the Gauls, but Nicomedes conquered Caesar.”? 

Tiho, drugače bom jaz tvoj Brutus.

torej el pederisimo ze teces po drugi sus…bos se bolj zblojen kot si po prvem hehe…tedlo zarukano

Sem 100% gej in mama tega ne ve. Ker nimam jajc. Zato svoje frustracije mečem na druge. Oprostite vsi, je pa vikend in sem zopet preveč nagnil, flašo ne ritke.

Julij Cezar, 03.10.2021 ob 18:12

Sem 100% gej in mama tega ne ve. Ker nimam jajc. Zato svoje frustracije mečem na druge. Oprostite vsi, je pa vikend in sem zopet preveč nagnil, flašo ne ritke.

nisi ti gay , ti si obicna pedercina hehe

Julij Cezar, 03.10.2021 ob 18:43

nisi ti gay , ti si obicna pedercina hehe

dj vidva toplovodarja najdita si sobo pa si ga tam šopata če vama je že tolk všeč. he he

Enega poznam, ki se je z Janssenom cepil že prek 20x.  Kasira pa 150 € na šus, zelo ugodno.

Julij Cezar, 03.10.2021 ob 18:46

dj vidva toplovodarja najdita si sobo pa si ga tam šopata če vama je že tolk všeč. he he

imas pa pestre pedrske izkusnje….a ga ocetu vleces hehe

tako to gre, 03.10.2021 ob 18:49

Enega poznam, ki se je z Janssenom cepil že prek 20x.  Kasira pa 150 € na šus, zelo ugodno.

Kako, če pogledajo dokument?

Julij Cezar, 03.10.2021 ob 18:51

imas pa pestre pedrske izkusnje….a ga ocetu vleces hehe

Sem pederćina sam ne obična, he he

Ne vem, jaz grem tudi drugič čez par dni. Menda dobiš potrdilo v roku par minut. Tako vsaj tisti, ki jih poznam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close