Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Si oseba ali si živi moški,ženska?

Si oseba ali si živi moški,ženska?

Sem že razlagal o pravni fikciji in kako se ta ustvari ob našem rojstvu.

Vendar pa so bile teme nekako kmalu sabotirane s strani neznancev, ki so teme s svojimi prispevki naredili neberljive ali da zaradi količine dolgih zapisov, ki nimajo nobene veze s samo tematiko samo temo zablokirajo.

Je pa tukaj tudi kratek opis kaj se dogaja ampak sicer v angleščini.

( https://www.youtube.com/watch?v=T0UP957rr7M )

Še vedno pa nisem dobil odgovora od vas na forumu ali je na forumu prisoten kdo,ki sploh razume kaj od običajnega prava, naravnega prava, splošnega prava in loči pravno fikcijo od živega človeka, živega moškega/ženske?

Lahko bi vprašal tudi ali kdo loči osebo od živega moškega/ženske?

A bo tvoj alterego tudi kaj napisal ali boš samo ti?

Odgovor na objavo uporabnika
KjeJeIdiokrat, 03.10.2021 ob 12:30

A bo tvoj alterego tudi kaj napisal ali boš samo ti?

Vedno se moraš nasrat v vsako temo dej pejt s svojo preganjavico k psihiatru.

To sem te jaz enkrat že spraševala 🙂 pa dajva še enkrat. Primer: Lojze je moški in je živa oseba kot moški, ime so mu pridali ob rojstvu. Lojze je strojevodja in strojevodja je poklic in pravna fikcija. A sem zadela ? :)))))

Grenivka422, 03.10.2021 ob 13:51

To sem te jaz enkrat že spraševala 🙂 pa dajva še enkrat. Primer: Lojze je moški in je živa oseba kot moški, ime so mu pridali ob rojstvu. Lojze je strojevodja in strojevodja je poklic in pravna fikcija. A sem zadela ? :)))))

Lojze je lažno ime, oseba je pravna fikcija prav tako pa je pravna fikcija strojevodja.

Vse kar je nadeto bitju po njegovem rojstvu je fikcija=iluzija.

Torej, rodila si se gola in bosa ter brez imena. Ime so ti izbrali drugi. Tudi če si ga nadeneš sama je to imaginarno.

Ob rojstvu so se navezali na naše rojstvo in za to rojstvo izdali potrdilo. Kdo je izdal potrdilo? Izdala ga je pravna fikcija (država, republika itd.). S tem, ko je izdala to potrdilo je ustvarila pravno fikcijo v matični register. Nastala je oseba, fizična oseba (pravna fikcija). Ker pravna fickija ni živ moški, ženska, živo bitje, živ zemljan s dušo in telesom ter vsem stvarstvom je le tisto, kar se mu pripiše, zabeleži, da je.

Od trenutka dalje, ko je bila nate ustvarjena pravna fikcija pa se s teboj ravna, kot s pravno fikcijo in ne, kot z živo dušo v telesu.

Gleda se na telo in ne na dušo. Zakon duše ne pozna je ne priznava. Znanost duše ne priznava, ker je ne najde.

Omenja pa duševnost, duševno zdravje itd, kar je seveda hinavščina in absurd in to počne zato, ker prvotni pobudniki suženjstva ljudi razumejo dušnost. Ampak ne mislim o tem sedaj razlagati.

Ko se ustvari pravna fikcija ne obstajaš več TI, kar pomeni, da si z dnem, ko si dobil rojstni list dobil tudi potrdilo, da obstajaš . Obstaja pravna fikcija TI pa ne. Družba, soljudje, država, sistem prepoznata samo pravno fikcijo tebe pa ne. Zato živi ljudje mnogokrat trpijo, saj gre tako družba, država itd čez njih, kot se reče. Se ne ozira na dušo ampak le na pravno fikcijo. Če pravna fikcija prizna tebi nek problem, potem ta obstaja zanjo, če pa ga ne pa ga ni pa čeprav imaš v sebi pomislek ali problem.

Če si ti stvarstvo pa je pravna fickija stvar. In s teboj se ne počne niti se te ne upošteva, kot stvarstvo ampak se te upošteva, kot stvar. Stvar nima duše niti ni živa. Če se ne prebudiš in živiš v iluziji ter sprejmeš se poistovetiš z osebo,ki je registrirana (pravno fikcijo) pomeni, da sprejmeš igro, da si živ mrtvak, mrtva stvar.

Namreč, če živa duša ne ve in nima zavedanja lastnega, da je živa le kako bo potem svet ji priznal, da je živa, le zakaj bi ji delal usluge, bi bilo njih, ki tvorijo lažno predstavo vprašanje in odgovor.

Tudi živ moški, živa ženska, živi ljudje, živ zemljan itd. so na spolzkih tleh kar se tega tiče.

Saj duša nima meja razen svojega telesa v svetu. Duša lahko potuje, imaginacija nima meja, iluzija je lahko široka brez omejitev ali ozka kar se da. Kako bi sebe vi poimenovali, če bi bili prvi človek na svetu?

Človek? , Oseba? Moški?,Ženska? Zemljan? Svetovljan? Svet?,

Ker je na to vprašanje težko odgovoriti in s prvim odgovorom tako sebi kot drugim postavite mejnik, se ob enem tudi zavežete na tisti mejnik, saj ste dejali, priznali, da to ste. Je res? Težko bo res, če pa ne veste kakšna je absolutna resnica in kdo ste. Dejstvo je da STE, da obstajate.

Npr. Če ne bi mi poznali besede za nebo ali bi nebo še vedno obstajalo ampak pač brez imena zanj?

Seveda bi in v tem je poanta. Pravna fikcija in statutarno in druga podobna prava, zakoniki pa ne prepoznajo, ne poznajo ne priznajo NEIMENOVANEGA SVOBODNEGA ČISTEGA DUHA

Če bi npr. uporabil neko pojmovanje za poimenovanje bitja, kot smo mi,ki se je živo, golo in boso rodilo bi dejal to je RESNICA, mi smo RESNICA, jaz sem RESNICA. Sem alfa in omega začetek in konec.

Me poznate? Ste že slišali zame? Me tako dobro poznate, da veste, kje se bom javil, pojavil ter kako na kakšen način. Me poznate tako dobro, da bi vedeli kako bom deloval, kje sem bil in kje bom?

So pisali knjige o meni, so me drugi omenjali vi pa me niste spoznali, prepoznali in odkrili?

So vam drugi o meni povedali,kje ne bom, kje bom, kdaj me ne bo in kdaj bom?

So drugi jaz, so drugi TI?

@Grenivka, ti je kaj bolj jasno sedaj?

Meni je najbolj padlo v oči to, da živi “ljudje mnogokrat trpijo, saj gre tako družba, država itd čez njih, kot se reče.” E tukaj imamo vsi živi problem, pa se mi tega zavedamo ali ne.

Grenivka422, 03.10.2021 ob 14:46

Meni je najbolj padlo v oči to, da živi “ljudje mnogokrat trpijo, saj gre tako družba, država itd čez njih, kot se reče.” E tukaj imamo vsi živi problem, pa se mi tega zavedamo ali ne.

Ko te boli se seveda zavedaš. Koga boli? Tebe boli potem pa ali to kdo prizna ali ne, zapiše ali ne. Je tako? Seveda je.

Smo to v kar verjamemo.

CrazY FroG ?, 03.10.2021 ob 15:04

Smo to v kar verjamemo.

Ne.

Če ne verjameš v resnico potem tisto kar verjameš nima nobene veze s tem kaj je res.

Darwin132, 03.10.2021 ob 15:24

Ne.

Ne verjamem.

Kdaj je človek najbolj živ?…

Še vedno se nič ne spremeni.

Če verjameš, da imam v mojem levem žepu roko imam jo pa v resnici v desnem je tvoje verovanje v zmoti in v zmoto. Ne glede na to, da ti verjameš, da je tako, da nisi v zmoti in še vedno verjameš, da imam v levem žepu roko ne bo spremenilo dejstva in resnice, da jo imam v desnem.

Še bolj eksakten primer:

Torej, če verjameš, da si slon še ne pomeni, da si slon ali da boš slon. Bo pa tvoje verovanje vplivalo na tvoje delovanje in obnašanje v okolju in prostoru, če misliš in verjameš, da si slon.

Darwin132, 03.10.2021 ob 15:25

Če ne verjameš v resnico potem tisto kar verjameš nima nobene veze s tem kaj je res.

Resnica je resnica tud, če noben ne verjame vanjo. Laž pa je laž tud, če vsi verjamejo vanjo. Čovek je najbolj živ, ko ni mrtu?? ne.. pomoje, ko ljubi..! V senu iščeš iglo.

CrazY FroG ?, 03.10.2021 ob 15:33

Kdaj je človek najbolj živ?…

Človek ali drugače Resnica je najbolj živa, ko se izve (pojmovanje je se zave,zaveda), da živi in je živa Resnica ali drugače je kar je in je živo. Postane živo bitje, živ glas, živa postava, živa beseda, živa pojava, živo gibanje, živ odmev,živo stvarstvo,živ dokaz,živo stvarstvo,živ duh v materiji in stvarstvu sveta,živa filozofija,živo življenje,…

CrazY FroG ?, 03.10.2021 ob 15:37

Resnica je resnica tud, če noben ne verjame vanjo. Laž pa je laž tud, če vsi verjamejo vanjo. Čovek je najbolj živ, ko ni mrtu?? ne.. pomoje, ko ljubi..! V senu iščeš iglo.

( Resnica je resnica tud, če noben ne verjame vanjo. Laž pa je laž tud, če vsi verjamejo vanjo. Čovek je najbolj živ, ko ni mrtu )

TO DRŽI

Kaj pa če vam pomagam razbliniti nekatere laži o sebi in vam razkrijem pravne fikcije in ostale iluzije v katerih živite in skozi katere živite sami in se z njimi poistovečate?

Lahko me vprašate v smislu je to laž, je to iluzija in bolj konkretno. Upam, da vam bom znal odgovoriti, da se lahko rešite tega kar vi niste in čemur sedaj pripadate v resnici in kot resnica pa ne.

Cel mon je iluzija.  Take ga je kvasila moja kolegica, ko je še travco kadila.

S. King je reku, da je fikcija resnica v laži.

CrazY FroG ?, 03.10.2021 ob 15:49

S. King je reku, da je fikcija resnica v laži.

To zato tako gledano, ker če verjameš v laž ti je laž resnica. Tega pa je sedaj kot listja in trave.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close