Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Pop tv opravici se

Pop tv opravici se

22.09.2021 je POP TV podal izjavo, da so potekali anticrpilni protesti.

Draga gospoda, niso potekali anticepilni protesti temveč proti cepilni protesti.

Če sem necepljen še ne pomeni, da sem anticepilec. Lahko sem cepljen, ker sem imel dovolj vsega terorja nad nami kar zopet pomeni, da nisem anticepilec.

Ali vam je jasno, očitno ni zato mi gre na bruhanje ko vas vidim in slišim. Niste se poboljšali in nikoli se ne boste.

Če sem se pa odločil, da se ne bom cepil je to trenutno še vedno moja pravica.

Se ti zdi, da pop tv bere mon? Misliš, je tu njihov kontaktni emajl?

Reči prosim, da ni res.

Taksnega zdrsa si ena Tv ne more privoščiti.

Spoštujem cepljene, v moj tempelj pa nima nihče vstopa, razen moje odločitve.

Pričeli so se tam na, Tv obnašati kamor veter piha, pa saj tudi val 202 moj najljubši radio je pricel to početi. Propagira cepljenje in sami neki prispevki o cepljenju. Kaj pa protiutež? Poguma jim je zmanjkalo. Zmanjkalo bo tudi poslušalcev.

Ni več na mojem programu, sem presaltala.

Odgovor na objavo uporabnika
Kontakt, 23.09.2021 ob 07:22

Se ti zdi, da pop tv bere mon? Misliš, je tu njihov kontaktni emajl?

Seveda berejo, pa novinarji časopisov, pa ja vem, da berejo. Kako.

Naj bo skrivnost.

Pa kateri bedak še sploh spremlja to lažnivo fašistično novinarsko golazen ?

Že leto in pol je dokazano, da so v službi fašizma.

Bojkot fašistični propagandi.

Medena nedelja, 23.09.2021 ob 07:27

Seveda berejo, pa novinarji časopisov, pa ja vem, da berejo. Kako.

Naj bo skrivnost.

Napeto ko stari kišobran je zanje tu. 🙂

Večinoma vsi mediji blebetajo to, kar hoče vlada in “stroka”. So se mi zagravžali vsi po vrsti in jih ne spremljam več tako kot sem jih prej.

Pravics, 23.09.2021 ob 07:18

22.09.2021 je POP TV podal izjavo, da so potekali anticrpilni protesti.

Draga gospoda, niso potekali anticepilni protesti temveč proti cepilni protesti.

Če sem necepljen še ne pomeni, da sem anticepilec. Lahko sem cepljen, ker sem imel dovolj vsega terorja nad nami kar zopet pomeni, da nisem anticepilec.

Ali vam je jasno, očitno ni zato mi gre na bruhanje ko vas vidim in slišim. Niste se poboljšali in nikoli se ne boste.

Če sem se pa odločil, da se ne bom cepil je to trenutno še vedno moja pravica.

To niso niti eno, niti drugo, ampak shod proti nesmiselnim ukrepom, s PCT forami vred, ker so tudi cepljeni naveličani terorja in omejevanja svobode. Sam tolk.

To ni nobena skrivnost. Sam tolk.

Bi pa popravila avtorja.

Niti proticepilni protesti.

Ampak v poseganje posameznika, da sam odloči ali je to dobro zanj.

Kar si avtor v nadaljevanju sicer poudaril.

Protesti so potekali tudi proti neživjenjskim pogojem dostopa bolnemu človeku do osebnega zdravnika.

Do zdravstvenih storitev, ki jih seveda plačujemo vključno z dodatnim zavarovanjem.

Torej bolezen ljudi in njih zdravje, je manj pomembno, kot Covid, ki vodi na stopnički popularnosti.

Nihče ni proti testiranju.

Smo pa proti nečloveškim ukrepom, da, se moram jaz, če grem kupit zvezek otroku za  to testirat in zato podpirat zaslužkarje.

Da ne govorim, o tem da, so zauzkarji celo tiho.

Po državi bi se moralo razpršiti brezplacno testiranje, posebej za Zdr. Domove in bolnišnice.

Sram vas bodi, tiste, ki to podpirate. Ljudje si niti k zdravniku ne upajo, ker vejo da je to za dan hrane.

Pa ne mi sedaj cepljenje je zastonj.

Vsak pri sebi ve zakaj to niti ne zmore. Ne da noče. Če si zdrav tega, ne zmoreš.

Ampak to stroko v vseh dveh letih ni zanimalo, ker ni dobička z nami.

Anticepilcem mesanja dreka ni nikoli dovolj.

Ikrra, 23.09.2021 ob 07:48

Anticepilcem mesanja dreka ni nikoli dovolj.

Dobro jutro, debilno fašistično S(d)S – ovsko trobilo.

a ste že opazil kako se Kerčmarka, vedno ko napoveduje nove/dodatne zaostritve, smejčka in nasmiha. prov tisto privoščljivo. Ko vidim tist nasmešek, me kr zmrazi in že vem, da so na vladi nekaj novega naumili.

včeraj, ko je bilo govora o protestih, je pa nasmešek izginil. Tko se je držala, kokr da so ji bonbončka maznili.

včeraj, 23.09.2021 ob 07:52

a ste že opazil kako se Kerčmarka, vedno ko napoveduje nove/dodatne zaostritve, smejčka in nasmiha. prov tisto privoščljivo. Ko vidim tist nasmešek, me kr zmrazi in že vem, da so na vladi nekaj novega naumili.

včeraj, ko je bilo govora o protestih, je pa nasmešek izginil. Tko se je držala, kokr da so ji bonbončka maznili.

Ne gledam Tv.

Sem pa zadnjič tu videla foto nje in Darje. Stojita ko dve umetni lutki, ki njima roke nastavis.

Tako prostaska drža novinark je sramotna.

Zmrazi me, ko slišim besedo anticeplici. Pa kdo je tu nor in nespoštljiv?

Sama sem cepljena po programu in prebolela COVID. Proteste podpiram, ker so neživljenski ukrepi in ker imamo dikratorsko vlado, ki ne posluša stroke in ne vidi ljudi!

Kdo bo meni govoril anticepilka??? Sram vas bodi POP TV!!

Pri najboljši volji ne vem, kaj neki bi bila “prostaška drža, ki njima roke nastaviš”. Sploh pa, če ne gledaš TV. Jaz gledam TV, pa še nisem videla novinarja ali novinarke s prostaško držo. Bolno in primitivno do konca.

magdalenab, 23.09.2021 ob 08:05

Pri najboljši volji ne vem, kaj neki bi bila “prostaška drža, ki njima roke nastaviš”. Sploh pa, če ne gledaš TV. Jaz gledam TV, pa še nisem videla novinarja ali novinarke s prostaško držo. Bolno in primitivno do konca.

Bolno in primitivno je ljudi imeti za norca ter v imenu kapitala ljudem lagati in jih nagovarjati, da tvegajo svoje zdravje za namene tega kapitala kot poskusne podgane.

In vsi, ki to podpirate ste prav tako bolni.

Je zabolelo?

Ne nismo bolni, ampak cepljeni in zdravi. O koroni ne razmišljam več, me pa moti, če se novinarke zmerja z prostitutkami, lutkami in podobnimi grdobijami.

Ta objava me spominja na skeče v odaji A si ti tut not padu.

– Gospod, samo tri morte pripeljat, pa boste prišli do zlatega dijamanta.

– Ja potem je to piramida.

– Ne gospod, to ni piramida

Sama definicija nekoga ki je proti cepljenju je ANTIcepilec tako da sprijazni se, postal si anticepilec.

kurona, 23.09.2021 ob 07:44

To niso niti eno, niti drugo, ampak shod proti nesmiselnim ukrepom, s PCT forami vred, ker so tudi cepljeni naveličani terorja in omejevanja svobode. Sam tolk.

Tako sem tudi jaz razumela te proteste. Vsi smo že siti tega v bistvu res že skoraj terorja. Predvsem pa posiljevanja s cepljenjem. Mimogrede, učinek je obraten.

Ja takšna drža je drza umetnih lutk, ki odpirajo samo usta.

Prostasko.

magdalenab, 23.09.2021 ob 08:15

Ne nismo bolni, ampak cepljeni in zdravi. O koroni ne razmišljam več, me pa moti, če se novinarke zmerja z prostitutkami, lutkami in podobnimi grdobijami.

Nihče ni rekel. Prostitutka.

To si izjavila Ti.

Prostaska si lahko, ti a nisi lajdra veš.

Malo se pouči kaj to pomeni.

Mediji v službi manipulacij…to se vidi in sliši že z aviona.

Sta prostaski drža pove vse, 23.09.2021 ob 07:56

Ne gledam Tv.

Sem pa zadnjič tu videla foto nje in Darje. Stojita ko dve umetni lutki, ki njima roke nastavis.

Tako prostaska drža novinark je sramotna.

Velika razlika je le v tem, da Darja ni nič umetna, Kerčmarka pa čisto . Za moj okus Darja bolje in mlajše izgleda. Stari sta najbrž enako. Ne vem, ker tem stvarem ne sledim. Komentiram, kar vidim. Tudi, kdo se popravlja, je čisto njegov problem, jasno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close