Ker ne smem na vlak.., se ne morem cepiti!!!!!!
Ker je vlada odredila odlok, da necepljeni ne smemo na avtobus, vlak, taksi,.. se tako tudi na cepljenje ne morem odpeljati. Enako oviro imajo vsi, ki so oddaljeni in živijo na vaseh. Spet imam občutek, da je ta zakon ustvaril Ljubljančarkar, ki misli, da je Ljubljana edino mesto v Sloveniji in imamo vsi, vse na dosegu svojega nosu.
Polega mislim, da so ti ukrepi, prikrito nasilje nad prebivalci. Do zdravnika bi morali imeti dostop vsi. Prav tako so hrana, oblačila,.. nujne človekove potrebe, ki so sedaj ovirane, nekaterim tudi popolnoma onemogočene. Mislim, da je to, kot nenkašno vojno stanje.
tako, 17.09.2021 ob 12:00
Ker je vlada odredila odlok, da necepljeni ne smemo na avtobus, vlak, taksi,.. se tako tudi na cepljenje ne morem odpeljati. Enako oviro imajo vsi, ki so oddaljeni in živijo na vaseh. Spet imam občutek, da je ta zakon ustvaril Ljubljančarkar, ki misli, da je Ljubljana edino mesto v Sloveniji in imamo vsi, vse na dosegu svojega nosu.
Polega mislim, da so ti ukrepi, prikrito nasilje nad prebivalci. Do zdravnika bi morali imeti dostop vsi. Prav tako so hrana, oblačila,.. nujne človekove potrebe, ki so sedaj ovirane, nekaterim tudi popolnoma onemogočene. Mislim, da je to, kot nenkašno vojno stanje.
Nared test pa pejt kaj jamraš. Al pa si nared uslugo in se ne cep.
In zakaj se ti je treba cepiti? In čemu se nisi že prej, če ti je toliko do tega, da si cepec?
Namig: plačaš kakšnemu tebi umno podobnemu pa se bo cepil namesto tebe.
Volk sit in koza rešena. Imel boš potrdilo in boš lahko potoval po Evropi….
Ker je vlada odredila odlok, da necepljeni ne smemo na avtobus, vlak, taksi,.. se tako tudi na cepljenje ne morem odpeljati. Enako oviro imajo vsi, ki so oddaljeni in živijo na vaseh. Spet imam občutek, da je
Bravo, cepljeni. Z vsakim komentarjem kažete, kako inteligentni ste po merilih Beovičeve.
Sodelavci, ki (še) niso cepljeni, so izjemno prijazni in kultivirani ljudje, s katerimi je užitek delati. Kar za tu pišoče ni mogoče trditi. Sem cepljena, a me je v teh dneh globoko sram za soljudi. Namesto da bi potegnili skupaj proti policijski državi, ki se nam čedalje bolj smeji, se izživljate nad tistimi, ki se morda bojijo cepiti, imajo zdravstvene težave, imajo morda sorodnika, ki ima posledice po cepljenju (kot jaz). Pa kako vas ni sram, da se obnašate kot lakaji diktatorskega sistema.
pomoč avtorici, 17.09.2021 ob 14:52
Avtorica, povej kje si in kje je najbližje cepilno mesto. Pridem pote in te odpeljem tja.
Za uboge reveže bomo pa ja poskrbeli. Pa verjamem, da za ostale take reveže, se bo tudi našel kdo, ki bo pripravljen peljati.
Tako, da avtorica, peljem te, zastonj. Samo povej kje si.
Iz Krope do Krana. Gnara nimam. Bo šlo?
kroparca, 17.09.2021 ob 15:10
Iz Krope do Krana. Gnara nimam. Bo šlo?
No, to je zgodba iz mojega hipotetičnega primera – nisem hotela pisati o konkretnem kraju – sicer so avtobusne povezave tako do Kranja (4), še več pa do Radovljice (16), vendar je sedaj to enako, kot da jih ni. Glede na to, da je pa Kropa majhna in se vsi poznate med seboj, bi se pa verjetno lahko dogovorili za skupinski prevoz, mar ne?
Kako si pa ti brihtnooooo -saj ji tisti samotest ne velja kot PCT za vstop nas vlak! Kaj bo pa poskenirala? Rdečo črtico na škatlici, ali kaj? Ma eni ste pa res tumpavi.
Edino prav in pošteno bi bilo, da bi se uvedlo to testiranje znotraj v lekarn, ali pa v kontejnerjih pred njimi – tako kot imajo to v tujini ( lekarno pa verjetno ima avtorica bližje, magari s kolesom, pa vanjo lahko gre brez PCTja) in jim tam sprintali potem ta PCT test za poskenirat. Pa še v tujini so ti testi samo po 2 EUR + dodatno za printanje.
Za vstop v zdravstveni dom v nenujnih primerih rabiš PCT; za v lekarno pač ne.
hvala država, 17.09.2021 ob 13:42
Bravo, cepljeni. Z vsakim komentarjem kažete, kako inteligentni ste po merilih Beovičeve.
Sodelavci, ki (še) niso cepljeni, so izjemno prijazni in kultivirani ljudje, s katerimi je užitek delati. Kar za tu pišoče ni mogoče trditi. Sem cepljena, a me je v teh dneh globoko sram za soljudi. Namesto da bi potegnili skupaj proti policijski državi, ki se nam čedalje bolj smeji, se izživljate nad tistimi, ki se morda bojijo cepiti, imajo zdravstvene težave, imajo morda sorodnika, ki ima posledice po cepljenju (kot jaz). Pa kako vas ni sram, da se obnašate kot lakaji diktatorskega sistema.
to so stranski učinki cepiva- udari na žlehtnobo in zajedljivost komentiranja pri nekaterih.
Forum je zaprt za komentiranje.