občutek imam da se bo jutri zgodilo nekaj hudega
Sva se par dni nazaj s kolegico pogavarjali, pa ona pravi, da ima občutek, da se bo v kratkem zgodilo nekaj hudega. Pa sem jo mirila, da se po nepotrebnem sekira. Jaz po naravi nisem neka paničarka, ampak danes pa imam nenormalno slab občutek za jutri. Mislim, da so prestopili s temi odloki vse meje. Ljudjem se bo upravičeno totalno spipalo. Upam, da me občutek vara. Skrbi me za vse poštene, nedolžne in po srcu dobre ljudi.
zaskrbljena413, 14.09.2021 ob 23:47
Sva se par dni nazaj s kolegico pogavarjali, pa ona pravi, da ima občutek, da se bo v kratkem zgodilo nekaj hudega. Pa sem jo mirila, da se po nepotrebnem sekira. Jaz po naravi nisem neka paničarka, ampak danes pa imam nenormalno slab občutek za jutri. Mislim, da so prestopili s temi odloki vse meje. Ljudjem se bo upravičeno totalno spipalo. Upam, da me občutek vara. Skrbi me za vse poštene, nedolžne in po srcu dobre ljudi.
Nobenemu se ne bo spipalo.Pol se jih gre cepit, ostali bodo sedeli doma .Po želji, vsak se odloča sam!
Več dni, 15.09.2021 ob 00:45
Več dni zaporedoma vsako noč sanjam, kar pri meni ni običajno. Sanj se niti ne spomnim, so malo bolj neprijetne, a nič posebnega. Je pa v zraku neka napetost, težke energije. Se mi pa ne zdi, da le zaradi ukrepov in kovida. Kar nekaj, ampak širše. Morda kaj povezano z vodo.
poplave, zastrupitve z vodo zaradi onesnaženosti ali česa drugege, utopitve ( ob obali se jih je letos nekaj zvrstilo), neurja, …skrajni čas, da se uredi in počisti obrežja, da se komunalno uredi pitno vodo ustrezno, da se v bližino pitne vode ne odlaga smeti in fekalij, da se poskrbi za kopališča, ok sezona je skoraj mimo. Zbiralniki vode, ko dežuje, ko je suša se s to vodo zaliva. Je veliko dela na vodnem področj
Definitivno bo več agresivnih izpadov in fizičnih obračunavanj, če že ne kaj drugega. V najboljšem primeru, bo (še) bolj neprijetno it v trgovino, ker boš pred vsakim drugim vhodom srečal kakšnega norega cepilca, norega anticepilca in norega ego varnostnika, ki se bodo žrli med sabo. V prenesenem pomenu seveda. Upam
nimam255, 15.09.2021 ob 10:49
Res bo slabo. Tudi jaz slutim, da se bo zgodilo nekaj težkega in zelo grdega.
Nekaj v zvezi s temi ljudmi, ki se izživljajo nad sorojaki.
Zagotovo se bo. Toliko negativne energije, kot so povzročili, jih bo skoncentrirano zadelo.
Kar počakajte in boste videli. Hudo bo.
Marksisti ki prodajajo cepiva niso naši sorojaki, niso S od Slovani, so komiji.
iDESI603, 15.09.2021 ob 09:39
Ljudem se je že pošteno “spipalo”. In tvoja kolegica ima verjetno kar prav. Čakajo nas kar precej težke preizkušnje. Sploh glede na to, da smo generacije, ki so navajene krepke mere udobja.
@desi, prav zaradi tega, ker imamo polne riti, ne bo nihče naredil ničesar. Človek mora bit kar pošteno pritisnjen v kot, da se mu upa spipat.
Forum je zaprt za komentiranje.