Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj bi anticepilci radi

Kaj bi anticepilci radi

A ne razumejo anticepilci, da njihove osebne travme nikogar ne zanimajo? Ko se pogovarjaš z anticepilci, vidiš, da gre za ljudi, ki imajo težave z marsičem, ne samo korona ukrepi. Nasprotovanje cepljenju je le krona njihovega življenja v vzporedni realnosti. A res pričakujejo, da se mi bo utrnila solza, ker oni ne morejo na bencinsko, v šoping center, fitnes? Če imajo vsi pravico biti cepljeni, potem deljenje na cepljenje in necepljene ni nobena diskriminacija. Normalni smo cepljeni, malo zaradi skrbi za lastno zdravje, še bolj pa da imamo mir, ker hočemo še naprej normalno živeti. Približno polovica Slovencev pa je bedakov, ki bodo iz nekih lastnih kompleksov zagrenili življenje samemu sebi.

Če sem cepljen jaz, naj se še drugi ! To je sedaj in.

Pridem prej pred alejo… Pa vidim vrsto jebote do vhoda pa se na desno do pol parkirisca… A mi verjamete da me je prav obsla misel “piizda a da bi se sel cepit”… Mah kje ni sans ne grem… Ampak sigurno je kaksen ki bo podlegel.

Kaj hocem? Da se neha izvajat pritisk name. Da se me ne diskriminira. Da se mi pusti met lastno izbiro in da se me zaradi tega ne obsoja!!! Ce se hocem cepit se bom. Ce se nocem se nebom. Ce si hocem joske vgradit si jih tudi bom ce mi pase tako. In nima mi gdo kaj za bit pameten!!! Niti se sploh javljat!!! Ograd se od mene in vozi!!!

Pa stari to ste vi prnesl. Kot je pisal nekdo danes… Stikate vse. Fuljate se. Naskacete jedni druge. Pa a mi verjamete da jaz sploh nocem sedet na javni klopci? Mi verjamete to? Da ne prenesem ko mam umazane, potne, slolzke, neciste roke? Ne prenesem!!! V ruzaku in avtu mam milo!!!! Razkuzilo!!! Drzal sem socialno distanco se preden je to sranje prislo!!! Poznam kulturo kasljanja!!! Po 3x na dan se tusiram. Ne hodim med ruljo!!! In vi boste meni pametni??? Riti si ne perete a men boste pamet solil??? Stari moj pa da vas ne slisim. Res!!! Da vas ne slisim!!!

Polovica Slovencev je pač zaplankanih debilov. Zato si za v bodoče zapomnimo, kdo vse je bil proti cepljenju, da nam jih v prihodnosti ne bo treba jemati resno glede česarkoli.

Te bom potem vpradal, ko te bo vakcina pokopala. Ne gledas nic televizije? Aja, pod zemljo nimate elektrike.

O Neko, vidm da znas tud ti kaj napisat ne pa kot v enih odgovorih si mi deloval kot nepismen. A si se mal razjezo, jel? Sam vprasam.Ja dobr si napisu. Ves sedaj se vidi kako je clovek  labilen, kako popusti pritiskom in kaksna oseba si, ce bo sosed bom tud jaz, ce ma sosed bom imel tud jaz, skratka vidi se kako mocan si in samozavesten. Veliko jih bo podleglo, nic zato to je njihova odlocitev. Pri meni je pa tako bolj me silijo manj jim bo ratal. Tudi jaz se drzim pravil, priporocil, itd ampak nihce me ne bo silil v prostovoljno cepljenje ki to ni. Bomo vidl kaj bo ratal. Kdor vztraja zmaga. Pot do cilja je vedno tezka in trnova, ampak zmaga tisti ki je vztrajen. V tem primeru sem to jaz in ti ali pa tisti ki nas sili. Bomo videli.

zakaj se jaz ne dam pelcovat. Najprej zato, ker nikomur ne zaupam. Še najmanj pa farmacevtski mafiji. Ali res misliš, da je v vseh stekleničkah isto zdravilo?

Odgovor na objavo uporabnika
vatikanske ječe, 14.09.2021 ob 22:37

A ne razumejo anticepilci, da njihove osebne travme nikogar ne zanimajo? Ko se pogovarjaš z anticepilci, vidiš, da gre za ljudi, ki imajo težave z marsičem, ne samo korona ukrepi. Nasprotovanje cepljenju je le krona njihovega življenja v vzporedni realnosti. A res pričakujejo, da se mi bo utrnila solza, ker oni ne morejo na bencinsko, v šoping center, fitnes? Če imajo vsi pravico biti cepljeni, potem deljenje na cepljenje in necepljene ni nobena diskriminacija. Normalni smo cepljeni, malo zaradi skrbi za lastno zdravje, še bolj pa da imamo mir, ker hočemo še naprej normalno živeti. Približno polovica Slovencev pa je bedakov, ki bodo iz nekih lastnih kompleksov zagrenili življenje samemu sebi.

zakaj lažeš. S testom, masko, razkuževanjem, distanco se lahko gre povsod.

Ne vem, če vedo, kaj bi radi. Vsekakor jim pa ni v interesu zmanjšanje omejitev ter to, da ostanejo šole odprte. Na njihov račun so mejo za cepljene odločevalci sedaj potisnili do 12 let. 13-letniku v tem trenutku namreč ne moreš kupiti niti zimskih čevljev, če ga ne pelješ prej na hitri test… Samo zato, ker vlada hoče izsiliti tistih famoznih 70%. In anticepilci so vsi zadovoljni, ker bo ta procent dosežen brez njih, morebitnih ohlapnejših fašističnih prijemov bodo na koncu deležni tudi oni. To je to.

tvoji razlogi “še bolj pa da imamo mir, ker hočemo še naprej normalno živeti. ” so VIŠEK EGOIZMA!

Huh ”Neko”, ti pa kar potrjuješ tezo ”Vatikanske ječe”, ki pravi da imate nasprotniki cepljenja vsak svoje travme: Ko se pogovarjaš z anticepilci, vidiš, da gre za ljudi, ki imajo težave z marsičem, ne samo korona ukrepi. Nisi boljš potrdit gornje izjave, kot si jo ti, s svojim postom.

Pa lepo prosim kdo, in ne gdo no…

Diagnoza, 15.09.2021 ob 06:51

Ne vem, če vedo, kaj bi radi. Vsekakor jim pa ni v interesu zmanjšanje omejitev ter to, da ostanejo šole odprte. Na njihov račun so mejo za cepljene odločevalci sedaj potisnili do 12 let. 13-letniku v tem trenutku namreč ne moreš kupiti niti zimskih čevljev, če ga ne pelješ prej na hitri test… Samo zato, ker vlada hoče izsiliti tistih famoznih 70%. In anticepilci so vsi zadovoljni, ker bo ta procent dosežen brez njih, morebitnih ohlapnejših fašističnih prijemov bodo na koncu deležni tudi oni. To je to.

Brez vas debilov ni fašizma. In tako je bilo že nekoč in tako je spet dandanes.

Vsi anticepilci, ki jih poznam so cudaki, polni travm, ali pa imajo pridruzene psihicne tezave.

Anticepilce bi lahko vrgli ven iz zdravstvenega sistema.   Itak ne zaupajo zdravnikom

govedo smrdljivo, vse to, je že prej bilo v načrtu. Goveda, zapomnite si eno, da dosežemo 1000% in ne samo 100%. Bodo ukrepe in sago epidemije naprej terali. Krivca iščite od same ideje o epidemiji naprej. Vi ste pa ti, ki jim vse to omogočate. Vam skoraj dve leti, te norije ni dovolj, da uvidite zakaj se gre.

Pha ne vem, mogoče se imajo za pregovorno boljše skandinavce. Aja…čakaj…ne. Zdaj jim Švedi niso več tako všeč. So preveč cepljeni…

Gigghi, 15.09.2021 ob 07:02
    Anticepilce bi lahko vrgli ven iz zdravstvenega sistema.   Itak ne zaupajo zdravnikom

Bi bilo pa vseeno prav, da še naprej obvezno vplačujejo v zdravstveno blagajno, a ne?

daj ne kakaj, 15.09.2021 ob 06:31

zakaj lažeš. S testom, masko, razkuževanjem, distanco se lahko gre povsod.

Se hodiš testirat na 48 ur, da lahko greš na kavo?

Anticepilci, ki jih poznam, ima večina tudi nizke standarde za higieno in na splošno ne rešujejo težav v življenju, raje jih povzročajo ali prelagajo. To je moje opažanje.

Cepit ste se šli da boste imeli mir ja, malo morgen. Vedno manj pravic boste imeli in vedno bolj boste nadzorovani na vsakem koraku, kot na Kitajskem.

res si vatikanska ječa. Tako si zabit, da tudi pomisliš ne na druge ljudi. Si kot fijakarski konj, ki vidi samo naprej. Očitno te mafija dobro plačuje, da tule gor provociraš. Kaj misliš (čeprav že vemo, da nič ne misliš) bi nekateri ljudje tega planeta radi? A bi mogoče radi svobodo in da se že enkrat konča ta agonija z Corona virusom. Da politiki pustijo naše otroke pri miru. Na to nisi pomislil. Normalno, da nisi.

Jah glej, na nore ukrepe se pač ne moreš razumno odzvati. Svojega 12 do 15 letnega otroka pa ni šans da ga dovolim cepit s cepivom, ki učinkuje največ 6 mesecev, ki ne preprečuje okužbe in ki niti ne preprečuje težjega poteka, ima pa toliko stranskih učinkov, da te srat prime.

Ker tebi ne delujejo osnovne logične povezave in ker ne razumeš sploh za kaj gre se pojdi še 10x cepit. Več cepljenj itak ne boš preživel. Debil ostane debil, tudi če mu razložiš stvar pač ne razume, ker ima zaostale možgane. Me pa veseli, da nas je več inteligentnih ljudi, tako da nam niste konkurenca.

Ko se boste zavedali za kaj gre bo za vas že prepozno.

kako lahko ima peščica ljudi tako močen vpliv na večino ljudi? če bi večina rekla NE – bi bilo NE.

Opažanje  – ta zapis velja tebi.

Seveda po tvoje so anticepilci umazanci.

Kako le, s higieno, čistočo in zdravorazumskim ravnanjem so po skoraj 2 letih uspeli ostati zdravi.

Vsak ima svoj razlog zakaj se je ali se ni cepil.

Pustite svobodo odločanja posamezniku( pa milo, vodo v roke, pamet pa v glavo).

Ne razumem zakaj so cepljeni taki agresivci( saj se ravno tako okužijo, še bolj pridno bolezen okrog trosijo in ja tudi za posledicami različnih bolezni umirajo).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close