Za cepljenje čakajo kot na zakol
Za cep, 14.09.2021 ob 20:35
Groza, kam smo prisli, pol pridejo pa še z rtvja zraven snemat.. Obup, ljudje čakajo kot na zakol, tak filing sem dobila, ko sem šla mimo, pa večina prestrašeni in jezni obrazi, ki so upali do konca..
Ohhh, ja…pretiravaš sto na uro.
Kaj potem, če so se šli cepit…kot da je to kaj posebnega…Jaz sem to opravila že v avgustu.
Saj to je žalostno. V podjetju kjer delam nismo na to temo rekli niti besede. Od jutri dalje poteka tako kot je predvideno. Cepljeni imajo potrdilo, prebolevniki ravno tako, necepljeni pa dobijo teste.
Za vse velja enako v primeru stika z okuženo osebo ali v primeru simptomov. Se pravi ostaneš doma in narediš pcr test.
Nobenih komplikacij. Vi pa tu delate slona iz miši. Pa kdo koga.
zelo žalostno, sploh te mlade punce pa fantje, na začetku poti, pa bodo dobili ta strup v sebe za večno, za večno zaznamovani.strašljivi prizori gobelsova propaganda pa dela svoje, zdej bodo na tisti tv, ki jo janez zmerja da je murglje tv, delali v prid janeza kin kazali slike pa videe iz intenzivnega oddelka, da bo narod čist prestrašen, še bolj kot je, in se bo šel cepit. mediji in oblast z roko v roki
Jz morm najdt enga s Covidom, ga polizat, odležat 8h, bit matast 10h, nest nos, pa mam P za pol leta. Pa mam mer spet.
Pa jebbo vas hitler pa to cepljenje. Imam na srečo dober imunski sistem, zakaj ga popravljat, če ni treba? Tko k bi delujoč avto šraufu (pa ne ole pa filtr menu, k so redna dela)
Ja, če bi me kovid zvil k mađara, bi se šu pa cepit, ker bi predpostavljal, da mam zanič imunski sistem.
najbolj žalostno, 15.09.2021 ob 01:03
zelo žalostno, sploh te mlade punce pa fantje, na začetku poti, pa bodo dobili ta strup v sebe za večno, za večno zaznamovani.strašljivi prizori gobelsova propaganda pa dela svoje, zdej bodo na tisti tv, ki jo janez zmerja da je murglje tv, delali v prid janeza kin kazali slike pa videe iz intenzivnega oddelka, da bo narod čist prestrašen, še bolj kot je, in se bo šel cepit. mediji in oblast z roko v roki
V oči bode lahko tudi to,da so cepiva lahko za mlade na tak način fatalna, da se bodo njihovi pravi učinki poznali šele po drugi ali tretji generaciji, ko pa bodo trenutne gnusobe, ki cepijo in propagirajo ter natolcujejo cepljenje s takimi cepivi že zdavnaj pod rušo in jih ne bo mogoče več prijeti za goltanec, pa tudi če bi jih bi bilo v vseh pogledih morda že prepozno.
Grenivka422, 16.09.2021 ob 01:03
Zdaj se morajo cepit tisti, ki jim v službi na žalost grozi odpoved. Ti pohlevni delodajalci, ki zdaj gledajo samo na svojo korist, bodo prej ali slej zakonsko odgovarjali, ker so ljudi/zaposlene silili v smrt/cepljenje. Ne zavedajo se, nočejo se, da ni za vsakega cepivo. Za nobenega ni.
Šiht ni vreden izgube življenja niti ni vreden da ga drugemu vzameš. Šiht je zato da ti preživiš ne pa da ti za šiht živiš . Kar so in smo mnogi ljudje postali je absurd, če ne dojamemo, da to ni pravi način in nikoli ne bo.
Darwin893, 16.09.2021 ob 01:10
Šiht ni vreden izgube življenja niti ni vreden da ga drugemu vzameš. Šiht je zato da ti preživiš ne pa da ti za šiht živiš . Kar so in smo mnogi ljudje postali je absurd, če ne dojamemo, da to ni pravi način in nikoli ne bo.
Popravek: Šiht je zato da ti preživiš ne pa da ti za šiht živiš . Kar so in smo mnogi ljudje postali je absurd, če ne dojamemo, da to , da prvi je lahko pravi način drugi pa nikoli ne bo.
Čakajo na zakol? So brez odgovornosti do sočloveka po mojem. Zaradi blesa… anticepilcev se bodo kmalu morali cepiti naši otroci. Ker vsak gleda samo na svojo rit. Da se zmanjša prenos in tveganje za vso populacijo bo edino splošna precepljenost dovolj. Mene bi bilo sedaj sram tam stati,ljudje brez empatije do sočloveka,egoisti.
Darwin893, 15.09.2021 ob 23:39
V oči bode lahko tudi to,da so cepiva lahko za mlade na tak način fatalna, da se bodo njihovi pravi učinki poznali šele po drugi ali tretji generaciji, ko pa bodo trenutne gnusobe, ki cepijo in propagirajo ter natolcujejo cepljenje s takimi cepivi že zdavnaj pod rušo in jih ne bo mogoče več prijeti za goltanec, pa tudi če bi jih bi bilo v vseh pogledih morda že prepozno.
da je Darwin škodljivec. Vektorska cepiva so narejena na podoben način kot cepiva proti gripi in marsikdo se je že kdaj cepil proti gripi in mu ni bilo nič hudega, ne na kratek rok in ravno tako ne na dolgi rok. Cepiva mRna so nova, a še bolj napredna, celo tako, da nameravajo s to tehnologijo zdraviti raka in druge težje bolezni. Uraden rok za odobritev cepiv je 2023, čeprav so cepiva že preizkušena, veliko ljudi se je cepilo z njimi, ampak je pač potrebno zagotoviti tako dolgo časovno obdobje, ker je tak protokol za odobritev. Mislim, da je nek pretiran strah za cepljenje odveč. Tudi morebitni stranski učinki cepljenja so redki, je pa prav, da so ljudje vseeno pozorni po cepljenju, če pride do te redkosti, da pravočasno poiščejo pomoč.
Kaj cakajo, 16.09.2021 ob 01:27
Čakajo na zakol? So brez odgovornosti do sočloveka po mojem. Zaradi blesa… anticepilcev se bodo kmalu morali cepiti naši otroci. Ker vsak gleda samo na svojo rit. Da se zmanjša prenos in tveganje za vso populacijo bo edino splošna precepljenost dovolj. Mene bi bilo sedaj sram tam stati,ljudje brez empatije do sočloveka,egoisti.
Cepivo proti prašičji gripi so umaknili, ko je prišlo do 52 smrti.
To so podatki za neželene učinke cepiva VAERS. Poglej si jih, ti empatično bitje.
New #VAERS data through Sept. 03, 2021 has been published to #OpenVAERS. #ElephantInTheRoom #clotshot #ThisIsOurShothttps://t.co/qbg1Z54mo8 pic.twitter.com/i1kJCSkigM
— OpenVAERS (@OpenVAERS) September 10, 2021
Forum je zaprt za komentiranje.