Pct za k zdravniku?
Vse si pisno in na mejlu beležite, pogojevanje s PCT mora rešiti ZZZS in nuditi blezplačno testiranje na licu mesta v zdravstvenih domovih.
Zato morajo zdravstveni domovi to urediti z roko v roki z ZZZS, Saj vplačujemo zdravstveno obvezno in dodatno in zdravstveno zavarovanje.
V kolikor vam je odklonjena zdravstvena obravnava, je zadeva zrela za prijavo, oziroma tožbo zdravnika. Žal.
Pozdrav soncu, 12.09.2021 ob 21:02
Vse si pisno in na mejlu beležite, pogojevanje s PCT mora rešiti ZZZS in nuditi blezplačno testiranje na licu mesta v zdravstvenih domovih.
Zato morajo zdravstveni domovi to urediti z roko v roki z ZZZS, Saj vplačujemo zdravstveno obvezno in dodatno in zdravstveno zavarovanje.
V kolikor vam je odklonjena zdravstvena obravnava, je zadeva zrela za prijavo, oziroma tožbo zdravnika. Žal.
Točno tako.
Saj pravila za dostop do zdravstvenih storitev,ki jih plačuješ nimajo takih pogojevanj vključenih v samem pravilniku.
Tudi če bi ga po novem imele je potrebno celoten pravilnik prevetriti prav tako pa prevetriti postavko, da mora oseba imeti zdravstveno zavarovanje. Namreč v slo obstaja kar nekaj obveznosti glede tega in ne more biti nekaj kar obvezno , da plačuješ, dobiš pa nič za plačilo.
To je mislim, da že potem več kot preveč čez mejo zdravega razuma in je kot nasilna ter prisilna legalna kraja, rop. To se dotika samega človeškega življenja na življenje in smrt. In tako bi se verjeno morali ljudje tudi odzvati na mafijo, ki bi kaj takega počela.
Me res zanima, 12.09.2021 ob 21:04
Ja cepit se pejte da bomo vsi lažje in bolje živeli. Ko bo procent cepljenih dovolj velik, PCT nikjer več ne bo pomemben. Kaj vas skrbi? Zakaj se ne cepite? A zna kdo lepo razložit, brez žaljenja?
Odgovor si lahko prebereš v dveh izjemnih prispevkih v Zarji /Jani.
Pa saj nam to zgodovina zna lepo razložiti brez žaljenja, zakaj se ne cepimo.
Hitler je prav tako za uresničitev svojih zlobnih namer in genocida, ljudem izjavil, da so Židje kužni in da prenašajo nek virus. Zato jih je bilo treba izločiti iz družbe, zapreti in na koncu tudi zažgati.
In zdaj samo čakamo nadaljevanje genocida. Pa na to nadaljevanje bi naj po tvojem čakali kar tako lepo, brez žaljenja. A ne, debilno fašistično ?
Pa ne tega vzet kot žaljivko, ampak kot kompliment.
Ja. Zaradi stranskih učinkov. Ker cepivo ni še dobro stestirano in preverjeno. Nobeno cepivo se ne izdela v parih mesecev. Včasih je potrebno več let. Zato, ker so se zavarovali, da nihče ne odgovarja za smrti ali trajne posledice, kar je dokaz, da je cepivo lahko nevarno.
Ta covid, neznano bolezen so cepivo izdelali v par mesecih, za aids pa še zdaj ne.
Zato, 12.09.2021 ob 21:15
Ja. Zaradi stranskih učinkov. Ker cepivo ni še dobro stestirano in preverjeno. Nobeno cepivo se ne izdela v parih mesecev. Včasih je potrebno več let. Zato, ker so se zavarovali, da nihče ne odgovarja za smrti ali trajne posledice, kar je dokaz, da je cepivo lahko nevarno.
Ta covid, neznano bolezen so cepivo izdelali v par mesecih, za aids pa še zdaj ne.
Ane, pa še vedno se brezskrbno gončkajo brez kondoma z neznanci/neznankami..
Toliko o skrbi za zdravje.
Zard stranskih učinkov se potem bojite cepit? Mene je po prvem 2 dni bolela roka, po drugem pa par dni glava in to je bilo vse. Noben od znanih cepljenih, pa so praktično vsi okrog mene pocepljeni, ni imel posebnih stranskih učinkov. Od tistih, ki so kovid preboleli pa je polovica izjavila, da si res ne želijo več čez kaj podobnega, ker je bilo hudo.
Kar se tiče hitrosti razvoja cepiva pa – je že bil večji interes, posledično veliko več denarja in tako so lahko razvili hitreje kot za druge bolezni, kjer tako velikega interesa ni.
Pozdrav soncu, 12.09.2021 ob 21:52
Prezveceno vprasanje, ti pa, še vedno nevedna?
Zato imaš odgovor v Zarji Jani. Ko boš brala, se ti bo morda vtisnilo v spomin, ker drugače vidim, se ti še ni.
Tega časopisa sploh ne poznam in če bi ti res imela lastne pomisleke, bi jih verjetno znala napisat, tako pa …..
Za avtorico Za me res zanima:
ker sem oseba po možganski kapi v še zelo mladih letih ( nisem še niti 50), povzročili so jo strdki in ne želim tvegati še s temi trenutnimi cepivi v testni fazi, ker sem rizična skupina.
Ker bo morda bolj ustrezno tanovo Moderna cepivo:
Ker počasi bo znanih tudi več informacij o vsem ( učinki na človeški organizem, reakcije, odzivi, predvsem pa za tiste,katerim tudi burno odreagira imunski sistem); znotraj testnega obdobja uporabe vseh dosedaj uporabljanih cepiv na človeški populaciji, še vedno je pa testna faza do leta 2022.
Ali pa da bodo požegnali, da je OK tudi redno cepljenje s cepivi proti sezonski gripi pa Tamiflu zdravilo.
lepo ti odgovarjam, 12.09.2021 ob 21:57
Za avtorico Za me res zanima:
ker sem oseba po možganski kapi v še zelo mladih letih ( nisem še niti 50), povzročili so jo strdki in ne želim tvegati še s temi trenutnimi cepivi v testni fazi, ker sem rizična skupina.
Ker bo morda bolj ustrezno tanovo Moderna cepivo:
Ker počasi bo znanih tudi več informacij o vsem ( učinki na človeški organizem, reakcije, odzivi, predvsem pa za tiste,katerim tudi burno odreagira imunski sistem); znotraj testnega obdobja uporabe vseh dosedaj uporabljanih cepiv na človeški populaciji, še vedno je pa testna faza do leta 2022.
Ali pa da bodo požegnali, da je OK tudi redno cepljenje s cepivi proti sezonski gripi pa Tamiflu zdravilo.
Poznam podoben primer, moški, možganska kap zaradi strdkov, nekaj čez 40 let, prebolel hud kovid, zdaj pa se ne more odločit za cepljenje. Razumem skrb in tu je resničen razlog za dvom. Osebni zdravnik ti menda da potrdilo da si rizična skupina, ne? Ti želim vse dobro!
Me res zanima, 12.09.2021 ob 21:54
Tega časopisa sploh ne poznam in če bi ti res imela lastne pomisleke, bi jih verjetno znala napisat, tako pa …..
Ko boš ti meni dala ime in priimek in podpisala, da vzdržuješ dosmrtno, mojo družino v primeru, da gre po cepljenju kaj narobe, ko boš ti to naredila zame, potem se javi.
Do takrat pa prebiraj tebi poznani rumeni casopis?
Pozdrav soncu, 12.09.2021 ob 22:08
Ko boš ti meni dala ime in priimek in podpisala, da vzdržuješ dosmrtno, mojo družino v primeru, da gre po cepljenju kaj narobe, ko boš ti to naredila zame, potem se javi.
Do takrat pa prebiraj tebi poznani rumeni casopis?
Ne razumem točno o kakšnem časopisu je govora, ampak ok, če ne znaš napisat kaj točno te muči, pač ne znaš, ker narobe gre lahko vsak dan 100 stvari in te jutri ni več.
Anikka317, 12.09.2021 ob 20:52
Če prav razumem bo treba za k zdravniku imeti pct? A se ni Poklukar neki opravičeval in obljubljal da bodo to zrihtal? A so tolk nesposobni al nas čist očitno je.bejo v zdrave možgane??
Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
Hokus pokus, 12.09.2021 ob 22:32
Saj ti je napisala.
Migaj z možgani pa boš dojela in manj substanc konzumiraj.
Saj se obnašaš kot bi govoril Proteusu.
Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
Forum je zaprt za komentiranje.