Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Anticepilci povejte

Anticepilci povejte

Švedska, Danska, Norveška, Nizozemska, Belgija, Irska….

Kaj loči nas od njih?  Zakaj oni verjamejo v znanost, mi pa ne?  Zakaj se upajo cepiti, mi pa ne?  So ti ljudje mogoče zabiti?  Kje je problem, mi lahko kdo razloži?

Zakaj pri nas določeni ljudje ne želijo delovanja gospodarstva?  Zakaj vam je ljubši PCT?

Prosim če na kratko razložite kje je problem, res me zanima.

Že nekaj časa ne spremljam poročil ne na tv, radiu ali tukaj na spletu….ker je brezveze – že pol leta eno in isto.

Torej ti lahko povem samo zakaj se jaz ne cepim – zaupam svojemu imunskemu sistemu (stara okrog 40). Moje mišljenje podprto s tem, da ne poznam v celi rodbini nikogar, ki bi zbolel za tem famoznim virusom hujše kot zboliš za prehladom. Delam z ljudmi – ne poznam nikogar od strank, ki bi zbolele za hujšo obliko – starost strank krepko preko 60 let.

Poznam jih vsaj 5, ki so imeli hude zaplete v roku tedna po cepljenju.

Ne hvala za tako cepivo, ki povzroči več težav kot sam virus.

jes glup/a ko kurac 🙂

ko bo cepivo melo vec plusov kot minusov se bomo cepili

bo slo?

Pokopališče Celje, pokopališče Kranj, pokopališče Ljubljana, pokopališče Maribor in še in še. Nekaterim se ne mudi tja in si pravijo, ko bo prišel čas bo prišel, ne bom pa silil sam tja brez pametnega razloga zakaterega bi bilo vredno umreti.

Znanost je pojem, raziskujejo pa ljudje. Ljudje so lahko ok lahko so pa đubre.

In če ljudje so v znanosti potem pomeni, da so v znanosti tudi tisti, ki so đubre.

In zakaj bi đubretu iz znanosti kaj bolj verjel, kot đubretu,ki ni v znanosti?

Tisti,ki prepozna đubreta tudi razume, kako đubre deluje. In seveda če si hočeš dobro đubretu ne boš verjel. Verjel boš sebi pa tudi če si đubre ali nisi. Če đubre reče da ti krade, da te omejuje, da te kaznuje v tvoje dobro potem , če mu verjameš si bedak on je pa še kar đubre. Ne vem zakaj bi morali vsi zasesti mesto bedakov, saj teh se zdi, da je že dovolj.

Cepljenje je protovoljno in v tem primeru pac nisem pri volji za cepljenje. Sem pa cepljena proti drugim boleznim.. Dosti teh cepiv tem tudi placala. Tako, da se ne smatram za antivakserko, v tem primeru pa se ne počutim dobro ob misli, da bi me cepili.

Loči nas to, da je pri nas stroka razdvojena. Pa politiki niso izbrali pravega načina komuniciranja z državljani republike Slovenije. Dosegli so le to, da je veliko ljudi postalo apatičnih in nezaupljivih.

Odgovor na objavo uporabnika
Darwin945, 10.09.2021 ob 17:29

Pokopališče Celje, pokopališče Kranj, pokopališče Ljubljana, pokopališče Maribor in še in še. Nekaterim se ne mudi tja in si pravijo, ko bo prišel čas bo prišel, ne bom pa silil sam tja brez pametnega razloga zakaterega bi bilo vredno umreti.

Znanost je pojem, raziskujejo pa ljudje. Ljudje so lahko ok lahko so pa đubre.

In če ljudje so v znanosti potem pomeni, da so v znanosti tudi tisti, ki so đubre.

In zakaj bi đubretu iz znanosti kaj bolj verjel, kot đubretu,ki ni v znanosti?

Tisti,ki prepozna đubreta tudi razume, kako đubre deluje. In seveda če si hočeš dobro đubretu ne boš verjel. Verjel boš sebi pa tudi če si đubre ali nisi. Če đubre reče da ti krade, da te omejuje, da te kaznuje v tvoje dobro potem , če mu verjameš si bedak on je pa še kar đubre. Ne vem zakaj bi morali vsi zasesti mesto bedakov, saj teh se zdi, da je že dovolj.

Pozabil sem omeniti, da nisem anticepilec in se nisem odzval zato, ker bi bil. Odzval sem se zato in tako,kot sem se, ker se nimam za đubre in ker lahko zapišem, kot to kar sem in ne samo če bi bil nekakšen anticepilec.

ajajajj, 10.09.2021 ob 17:31

Loči nas to, da je pri nas stroka razdvojena. Pa politiki niso izbrali pravega načina komuniciranja z državljani republike Slovenije. Dosegli so le to, da je veliko ljudi postalo apatičnih in nezaupljivih.

Politika ni od včeraj, tako, da po vsej verjetnosti ve kaj povzroča. Razdvojenost in nemir pri ljudeh pa naj bi jim v prihodnosti dala vidne (sicer lažne) argumente za še več represije in uveljavljanje “železne palice”.

Povzročajo kaos potem pa ponudijo rešitev ,ki je takšna da gre v njihovo koristoljubje in korist njihovim ritim.

crnolaska173, 10.09.2021 ob 17:29

jes glup/a ko kurac 🙂

ko bo cepivo melo vec plusov kot minusov se bomo cepili

bo slo?

Sem ima, ampak ti tega ne boš videla, ker ne moreš. In hkrati si prepričana, da je to zato ker si tako pametna in razmišljaš s svojo glavo.

Darwin945, 10.09.2021 ob 17:37

Politika ni od včeraj, tako, da po vsej verjetnosti ve kaj povzroča. Razdvojenost in nemir pri ljudeh pa naj bi jim v prihodnosti dala vidne (sicer lažne) argumente za še več represije in uveljavljanje “železne palice”.

Povzročajo kaos potem pa ponudijo rešitev ,ki je takšna da gre v njihovo koristoljubje in korist njihovim ritim.

Res je to. Covid19 je obračanje denarja. Nič drugega. Cepiva ne delujejo. Strašenje državljanov tudi ne deluje. In še nekaj pomembnega je. Kaj mediji dajo v javnost in, kaj tajijo javnosti. Ne povedo, koliko dejansko ima cepivo stranskih učinkov. Tudi zdravniki ne upajo povedat. Zato je pol zdravstvenega osebja necepljeno. Ter mnogo učiteljev tudi necepljenih.

Potem imamo še politično vtikanje v stroko in v zdravstvo. Potem imamo to kar imamo.

Mislim, da prav fajn izkoriščajo razcpeljenost ljudi na cepljene in necepljene. In ta čas, ko se razni družboslovci pogovarjajo o tem kako je sestavljeno cepivo in da oni vejo vse, ker so se ja na faksu naučili razmišljati s svojo glavo, ta čas ko se ukvarjamo s tam, se ustvarjajo neverjetne priložnosti

Kdo pri nas sploh se zupa vladi?

Ce je pred korono se bil kdo, ki je zaupal, zdaj v casu korone ne zupa nihce vec!

To je razlika med Slovenijo in temi drzavami, ki se odpirajo.

Druga stvar, lani smo doma preboleli korono, pred dvemi tedni pa en prehlad. Ta prehlad nas je zdell 10x huje kot nas je zdelala korona.

Povejte zdaj, 10.09.2021 ob 17:21

Švedska, Danska, Norveška, Nizozemska, Belgija, Irska….

Kaj loči nas od njih?  Zakaj oni verjamejo v znanost, mi pa ne?  Zakaj se upajo cepiti, mi pa ne?  So ti ljudje mogoče zabiti?  Kje je problem, mi lahko kdo razloži?

Zakaj pri nas določeni ljudje ne želijo delovanja gospodarstva?  Zakaj vam je ljubši PCT?

Prosim če na kratko razložite kje je problem, res me zanima.

Mah severnjaki so severnjaki njihova kultura je proti naši par stopničk višja. Oni precej bolj verjamejo v državo kot mi. Če se na Danskem poveča davek, bodo ljudje to sprejeli, da bo več državnega proračuna in s tem bodo javne stvari bolje urejene. Pri nas se to sprejme, da bo neka navidezna klika od tega imela več. Pa na poštenje se čisto drugače gleda – bolj realno. Ker pri nas si najbolj pošten če delaš za minimalca, od države pobereš vse kar ti da, ukradeš še kaj v firmi, fejkaš bolniško itd.

Pajki, 10.09.2021 ob 17:27

Že nekaj časa ne spremljam poročil ne na tv, radiu ali tukaj na spletu….ker je brezveze – že pol leta eno in isto.

Torej ti lahko povem samo zakaj se jaz ne cepim – zaupam svojemu imunskemu sistemu (stara okrog 40). Moje mišljenje podprto s tem, da ne poznam v celi rodbini nikogar, ki bi zbolel za tem famoznim virusom hujše kot zboliš za prehladom. Delam z ljudmi – ne poznam nikogar od strank, ki bi zbolele za hujšo obliko – starost strank krepko preko 60 let.

Poznam jih vsaj 5, ki so imeli hude zaplete v roku tedna po cepljenju.

Ne hvala za tako cepivo, ki povzroči več težav kot sam virus.

Res je.

excell159, 10.09.2021 ob 18:20

Mah severnjaki so severnjaki njihova kultura je proti naši par stopničk višja. Oni precej bolj verjamejo v državo kot mi. Če se na Danskem poveča davek, bodo ljudje to sprejeli, da bo več državnega proračuna in s tem bodo javne stvari bolje urejene. Pri nas se to sprejme, da bo neka navidezna klika od tega imela več. Pa na poštenje se čisto drugače gleda – bolj realno. Ker pri nas si najbolj pošten če delaš za minimalca, od države pobereš vse kar ti da, ukradeš še kaj v firmi, fejkaš bolniško itd.

Res je, samo zakaj ne moremo na cepljenje gledat izven dela naše vlade? Saj tu so naredili samo tisto, kar so nujno mogli. Ostalo dramo delamo mi sami, namesto, da bi se ukvarjali z resničnimi težavimi. Namesto tega pa se o poskusu nastavljanja kamer komaj kaj govori, če bi pa že kdo, bi pa to povzal s Cepljenjem.

Jaztudi, 10.09.2021 ob 17:31
    Cepljenje je protovoljno in v tem primeru pac nisem pri volji za cepljenje. Sem pa cepljena proti drugim boleznim.. Dosti teh cepiv tem tudi placala. Tako, da se ne smatram za antivakserko, v tem primeru pa se ne počutim dobro ob misli, da bi me cepili.

Podpis!

Ker mi je moj osebni zdravnik odsvetoval cepljenje, se ne bom cepila.

Nisem cepljen, ker je to moja odločitev.

In še nekaj: jaz v znanost ne VERJAMEM, temveč ji ZAUPAM. In to tisti znanosti, ki si ves čas zastavlja vprašanja, rešuje probleme, išče rešitve, ima odprte oči in ušesa za svet okoli sebe. V znanost, ki je po definiciji antiteza vere. Takšni znanosti zaupam in prav ta, še nepokvarjena znanost mi sporoča, da ni vse tako, kot te prepričujejo tisti, ki zahtevajo od tebe, da brezpogojno VERUJEŠ. Enkrat eno, drugič drugo, po potrebi.

Premisli tudi ti, zakaj VERUJEŠ in si ne postavljaš vprašanj. Pa saj ne boš.

Stroka ni nič razdvojena, ne laži zopet.

Ne laži, 10.09.2021 ob 18:59

Stroka ni nič razdvojena, ne laži zopet.

Seveda ni razdvojena, ce je placana za to, da nabija eno in isto!

Pred 50imi leti bi se stroka skup vzela in delala v dobro ljudi in za resitev problema, danes pa dela za tistega, ki ji bolje placa!

Naša “stroka” dela po navodilih politike. Zato so pri meni izgubili vso kredibilnost.

Vprašanje je bilo preprosto, zakaj se pri nas tako upira cepljenju, če je cepivo enako kot drugje.

Ne cepiš se zaradi trenutno vladajoče stranke.

Zakaj samo pri nas drama glede vsega: ne mask, ne testiranje, ne cepljenje.

Absolutno pa prejemati dodtek za covid, prejemati pomoč v času kovida.  Kaj pa je posameznik pripravljen narediti, da bi bilo drugače, kaj je alternativa?

preprosto, 10.09.2021 ob 19:27

Vprašanje je bilo preprosto, zakaj se pri nas tako upira cepljenju, če je cepivo enako kot drugje.

Ne cepiš se zaradi trenutno vladajoče stranke.

Zakaj samo pri nas drama glede vsega: ne mask, ne testiranje, ne cepljenje.

Absolutno pa prejemati dodtek za covid, prejemati pomoč v času kovida.  Kaj pa je posameznik pripravljen narediti, da bi bilo drugače, kaj je alternativa?

Alternativa je prostovoljno cepljenje in sproščanje ukrepov, da se narod prekuži, predvsem pa učinkovit sistem pravočasnega (torej zgodnjega) zdravljenja kovidnih bolnikov z zdravili, ki jih v svetu učinkovito uporabljajo. Transparentno poročati o bolezni, pa tudi o stranskih učinkih cepiv, tako da se lahko vsak informirano odloči. Znova se spomniti, da je covid v 99% ozdravljiv. Zaposliti tuje zdravnike, ki bodo naše učili, kako ne po nepotrebnem ubijati paciente na intenzivi.

Prenehati groziti, žaliti in ustrahovati narod in ga pozitivno spodbujati k samozaščiti. Prenehati spreminjati odloke dan za dnem in se smešiti pred narodom.

Ja, nepismenci z nedokončano osnovno šolo ne zaupajo stroki. Sigurno se res ozirajo na to ali jim zaupajo ali ne.

Zanimivo vprašanje…. verjamemo v znanost?..znanost ni nikoli dokazala obstoj boga (ni pomembno  čigavega) v katerega vsi tako z lahkoto verjamejo. Zakaj se ne bom cepil? Ker verjamem v svoj imunski sistem, ki sem ga gradil desetletja. Če je prešibek, da bi se spopadel z enim majhnim virusom moje življenje ni vredno obstoja. Saj kaj pa smo ljudje? Zgolj 8-10 milijard nas je…veste koliko je živali, ki mu bitje kot je človek uničuje domovanje? Mi smo dinozavri nove dobe in izumrtje sledi prej kot slej. Če vas je strah smrti se sploh ne bi smeli roditi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close