Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slabo mi je stati na blagajni z neotesano rajo

Slabo mi je stati na blagajni z neotesano rajo

Redko nakupujem sama, naše nakupe opravlja gospodinjska pomočnica. Če grem sama v trgovino grem v delikateso blizu našega doma, kjer se znajo iti posel. Ravnajo se po načelu, kupec je kralj.

Pa da se vrnem nazaj na moj problem in zakaj sploh pišem na ta forum. Sklepam, da ste tu zbrani ljudje, ki kupujete v diskontih in drugih nizkocenovnih trgovinah. V soboto me je po  sili razmer zaneslo v eno večjih trgovin v Ljubljani. Polagam vam na srce, nehajte se obnašati kot raja. Vaša neotesanost mi gre ne živce. Vrivate se, ste nestrpni, vaša higiena rok je vprašljiva, na blagajni pustite človeku dihati in ne rinite vanj z vozičkom, ne zavijate z očmi, ker za vas predolgo zlagam na pult nakupljeno blago, dotikate se  z svojimi umazanimi rokami vsega kar vam pod roke pride, naj vam povem, da  so za gledanje oči in ne roke, krotite svoje zoprne in podivjane otroke, vi prodajalke pa dajte malo dobre volje in življenja od sebe, to je vaša služba, ki ste si jo same izbrale.

Po vsakem obisku trgovina z jestvinami, se zavem kako zelo sem lahko srečna, da se mi treba ukvarjati z vami, neotesano rajo.

Začnite se obnašati kot ljudje, ne pa kot razjarjene živali.

Ti pa si ena odžagana babnica. Me prev zanima kakšna bi bila, če ne bi imela denarja, da bi si lahko privoščila nakupovenje v boljših trgovinah in da ti rit odnaša pomočnica. jao!

Nakupujem sama po različnih trgovinah, od Mercatorja, Spara, Leckerca, Hoferja, Tuša, Kalcka, in se kje.  Sicer pa ne vem, kateri so diskonti, v bistvu verjetno lahko vsi našteti ali noben.  Se pa strinjam z avtorico, da je nivo obnašanja grozljivo nizek in tudi mene spravi ob živce. Večina naštetega cisto drži in ima popolnoma prav. V soboto sem bila v Hipernarketu Mercator, ljudje se dobesedno rinejo, če bi vsaj držali priblizno varnostno razdaljo. Maske imajo mnogi pod nosom, eni tudi pod brado. Razkužilo uporabi manj kot vsak deseti. Kvaliteta zelenjave porazna, med 100 kg paprik, ki so bile na kupu, sem s težavo našla tri, ki niso bile zasusene ali ze malo nagnite.

Me prav zanima kako bi se znašla, če bi bila denarnica tanjša.

Kaj pa si ti za ena princesa? Zaslužiš sama za tak način življenje, al na možev račun živiš?

Še ena, ki misli, da je v Dinastiji gor rasla.

Super, da nakupuješ v “nadstandardnih” trgovinah, da te mi, raja, čim manjkrat srečamo.

Jaz tudi raje grem na navadno blagajno, če imam več stvari, si hitreje gotov.

Si že slišala za on line nakupovanje? Jaz se poslužujem tega, ker mi gre nakupovanje na živce, nestrpneži na blagajnah pa tudi niso radost za dušo. Ne pomeni pa to, da če imaš denar, da lahko žališ ostale ljudi.

Saj če kdo pove mnenje, ni nič narobe.je pa z načinom, ki odseva od človeka. Si pač snobobovka, ki z viška gleda na ljudi in viha nos. V bistvu nisi nič drugačna od navedenih, le drug način uporabljaš. Nekateri mate se tisto ala enkrat ala katastrofalno težavo, nekateri nikdar.

Ti lahko komandiraš svoje otroke, moža, pomočnico. Slednjo tudi plačaš. Če ti pa v trgovini kaj ni všeč, imaš pa knjigo pritožb in pohval, ki velja takobustnobkot pisno.

A si na ala nizkocenovni Mon Tudi po sili razmer uletela? ???????

Si oseba, ki se ponaša z ala obiščem navzven, znotraj ni pa nič lepega, kaj šele sijočega. Stara šara, bi se zemu reklo. ?‍♀️

Priznam, da res nisem brala provokacijo do konca in res ne vem zakaj tu gre. Samo tri stavke sem prebrala,  zaključek: uboga ženska.

Pa tako zelo si se trudila, da bi zvenela kot fina dama. Prav čuti se, kako si o vsaki vejici razmišljala in o vsaki besedi. Potem pa tak trapast fail, ssszzzzz

Fiona iz močvare. Boga na duhu in še kje.

Odgovor na objavo uporabnika
Dinastija, 06.09.2021 ob 22:41

Še ena, ki misli, da je v Dinastiji gor rasla.

Hehehe prav res …

Fiona xy, 05.09.2021 ob 13:26

Redko nakupujem sama, naše nakupe opravlja gospodinjska pomočnica. Če grem sama v trgovino grem v delikateso blizu našega doma, kjer se znajo iti posel. Ravnajo se po načelu, kupec je kralj.

Pa da se vrnem nazaj na moj problem in zakaj sploh pišem na ta forum. Sklepam, da ste tu zbrani ljudje, ki kupujete v diskontih in drugih nizkocenovnih trgovinah. V soboto me je po  sili razmer zaneslo v eno večjih trgovin v Ljubljani. Polagam vam na srce, nehajte se obnašati kot raja. Vaša neotesanost mi gre ne živce. Vrivate se, ste nestrpni, vaša higiena rok je vprašljiva, na blagajni pustite človeku dihati in ne rinite vanj z vozičkom, ne zavijate z očmi, ker za vas predolgo zlagam na pult nakupljeno blago, dotikate se  z svojimi umazanimi rokami vsega kar vam pod roke pride, naj vam povem, da  so za gledanje oči in ne roke, krotite svoje zoprne in podivjane otroke, vi prodajalke pa dajte malo dobre volje in življenja od sebe, to je vaša služba, ki ste si jo same izbrale.

Po vsakem obisku trgovina z jestvinami, se zavem kako zelo sem lahko srečna, da se mi treba ukvarjati z vami, neotesano rajo.

Začnite se obnašati kot ljudje, ne pa kot razjarjene živali.

“VE prodajalke”

Avtorica ima prav. Ne rečem, da to vedno drži, ampak včasih se ljudje obnašajo, da ni za nikamor. Tudi jaz sem v trgovinah to že večkrat opazila. Najbolj pogosto je rukanje in rinjenje v mojo zadnjico z vozičkom, kritično mejo je pa nekultura nakupovanja dosegla v paniki pred corona virusom.

Mene osebno pa najbolj moti, ko vidim ljudi, da si pucajo nos v avtu, trgovini … in potem te mucke žvalijo po rokah in vržejo na tla. Fuj in fej!! Si res ne morete umiti nosa zjutraj s pihanjem (je dovolj za en dan, da  ni muck v njem)?

Res je. Ljudje so postali slabsi od zivali. Zadnjic je ena zenska pred mano vzela cokolado v roke in jo polozila na nakupovalni trak med moje izdelke. Jaz sem jo samo nemo gledal kaj pocne.

. https://youtu.be/J43oI6n6hoA

Meeee beeeee ueeeee

A nocete svobode? Delat kot vam pase? Kaj zdej a svoboda ma meje al je nima?

Kjer svoboda nima meje tam je kaos. Zapomnite si to.

Eeee moji vi. Kod psa ne moze kod vase djece i vas moze. Piiih

Manj slabe volje bo, če bo nakupe še naprej opravljala gospodinjska pomočnica.

Raja je raja. Je in bo. Jbg

In s čim se ukvarja vaše visočanstvo, da zaide na ta forum, ki ga zasedamo primitivci? Klena večvrednostna družba ne trati svojega časa za razonodo na tej kloakitekstovnih izbljuvkov. Madame bi zdaj morala sončit svojo rit na jahti južno od Splita in ga vlečt svojemu sponzorju, ne da sam hujsa pol mlajše od tebe. Tako glupa si verjetno gospodinje, da ti dela kliping po spletišču raznobarvnih forumskih besnil, ne bi mogla privoščiti, bolj pametna bi pa vsako minuto svojega časa namenila čemu korstnejšemu. Recimo učenju nakupovanju po spletu, kjer se ti ni potrebno dotikati raje.

Iz enega nakupa fasunge dramo delat ?

Kok vam je lustno ljudje moji.

On line, 06.09.2021 ob 22:54

Si že slišala za on line nakupovanje? Jaz se poslužujem tega, ker mi gre nakupovanje na živce, nestrpneži na blagajnah pa tudi niso radost za dušo. Ne pomeni pa to, da če imaš denar, da lahko žališ ostale ljudi.

Nisem avtorica, a glavni problem online nakupovanja živil je ta, da ti vedno dajo najslabšo zelenjavo, izdelke tik pred rokom itd., saj tega nihče, ki kupuje v živo, ne bi vzel, ti pa nimaš izbire.

Vedno do zdaj sem dobila napol rjave banane, jogurte, ki potečejo čez nekaj dni in tako naprej.

Mojca G., 07.09.2021 ob 11:27

Nisem avtorica, a glavni problem online nakupovanja živil je ta, da ti vedno dajo najslabšo zelenjavo, izdelke tik pred rokom itd., saj tega nihče, ki kupuje v živo, ne bi vzel, ti pa nimaš izbire.

Vedno do zdaj sem dobila napol rjave banane, jogurte, ki potečejo čez nekaj dni in tako naprej.

Jaz bi jim to gladko v opombo pri naročilu zapisal. Saj menda je ta možnost?

Resnično se  ne znajo več ljudje  obnašati tudi v trgovinah .Če ne verjamete ,si vzemite 5 minut časa  in jih opazujte. In boste hitro videli ,kaj vse delajo in kako to delajo : se vrivajo( z vožički) , prehitevajo in se zaletavajo v tebe,  hodijo po štiri skupaj,se ne umikajo  itd.  ……. A se je tako težko naučiti lepega vedenja ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close